Dan Doney, izvršni direktor Securrency – Interview Series

Dan Doney je izvršni direktor tvrtke Securrency jedan od vodećih izdavača tokena u prostoru digitalnih vrijednosnih papira.

Imate vrlo istaknutu karijeru služeći razne funkcije u NSA-i, Odjelu za nacionalnu sigurnost (DHS), Obrambeno-obavještajnoj agenciji (DIA) i Saveznom uredu za istrage (FBI). Kako ste prešli s rada s nekim od najcjenjenijih obavještajnih agencija na svijetu na pokretanje Securrencya? 

Imao sam sreće da sam s najboljim umovima radio na nekim od najnaprednijih tehnoloških inovacija tijekom svog rada u raznim obavještajnim agencijama od DIA-e do FBI-a, pružajući savršenu odskočnu dasku za lansiranje Securrency. To mi je dalo uvid u to koliko je prijenos informacija fragmentiran između agencija i inherentne neučinkovitosti centraliziranih sustava. Moje iskustvo, u kombinaciji sa mojom strašću za razvojem softvera, i kibernetičkom sigurnošću do umjetne inteligencije i dinamičkim cijenama imovine doveli su me do nekih zanimljivih pojedinaca iz nekretnina i financija koji su željeli pronaći tehnološka rješenja za široko rasprostranjena industrijska pitanja poput nelikvidnosti imovine. U potrazi za rješenjem ovih problema otkrio sam blockchain tehnologiju i tokenizaciju te prepoznao ogroman utjecaj koji bi to moglo imati na financijske usluge. Kroz razvoj Securrency-a, naša je vizija transformirati digitalni prostor imovine koristeći tokenizaciju za postizanje istinske tržišne učinkovitosti.

U početku ste dizajnirali glavni poslužitelj identiteta tvrtke Securrency, mehanizam za provjeru vjerodostojnosti (pravila) i međusobno povezane šine u hibridnoj arhitekturi (povezivanje na i izvanlančane funkcije). Zbog čega ste odabrali ovu strukturu u odnosu na određeno rješenje raspodijeljene knjige (blockchain)?

Kako je tehnologija tržišne infrastrukture Securrency prije svega osmišljena kako bi pružila praktičnost i podršku svim kreatorima tržišta, trebala je obuhvatiti i naslijeđene i blockchain funkcije kako bi se osiguralo široko sudjelovanje i usvajanje digitalnih vrijednosnih papira. Iskreno, većina STO-a mostovi su nigdje. Bez izgrađenog, integriranog i interoperabilnog tržišta na kojem se digitalna imovina može kretati, nema dovoljno pozadinske likvidnosti da bi se vježba isplatila za većinu izdavatelja. Nadamo se da će ova infrastruktura dugoročno biti transformirajuća, ali kratkoročni su ciljevi više narastuće prirode. Važno je to imati na umu kako bismo mogli prijeći preko hipera prema zrelom, profesionalnom usvajanju ovih tehnologija.

WisdomTree Investments zajedno s Abu Dhabi Investment Officeom (ADIO) i ostalim investitorima ulagali su u Securrency, budući da im je cilj integrirati blockchain tehnologiju u ekosustav fonda kojim se trguje na burzi (ETF). Možete li podijeliti s nama kako će tehnologija Securrency biti integrirana u ETF burze?

WisdomTree je visokokvalitetni, vrlo vjerodostojni upravitelj imovine i, kao strateški investitor u Securrency, pruža nevjerojatnu priliku za primenu svoje tehnologije u ETF ekosustav. Dno crta je da su tržištu potrebni prepoznatljivi proizvodi koji već uživaju značajnu likvidnost, pa su ETF-ovi logičan i uzbudljiv slučaj upotrebe naše tehnologije. Većina aktivnosti vezanih uz ETF digitalnih vrijednosnih papira bila je usmjerena na ETF-ove za kriptovalutu, a WisdomTree je bio aktivan u tom prostoru u Europi. ETF-ovi ne samo da će privući velike burze imena kućanstava, agente za prijenos i pružatelje investicijskih usluga, već će i široj bazi investitora olakšati i osigurati sudjelovanje u tim proizvodima digitalnog ulaganja..

7. siječnja, Securrency je najavio uspješan završetak prikupljanja serija A za 17,65 milijuna dolara. Koji su planovi za prikupljena sredstva?

Securrency planira koristiti sredstva iz A serije za unapređenje razvoja softvera i platforme, integraciju sa strateškim partnerima i ostalim kupcima i izgradnju svoje operativne strukture. Zahvaljujući stalnoj podršci naših strateških partnera; Ured za investicije u Abu Dhabiju, Monex Group, Inc ,. RRE Ventures, Strawberry Creek Ventures i Panthera Capital Investments, možemo ostvariti našu stratešku viziju i misiju.

Možete li nam reći više o Securrency RegManager ™?


Registry Manager Securrency obuhvaća i naše sučelje Mehanizma pravila i okvir za označavanje usklađenosti koji čeka patent. Naš Mehanizam pravila je sloj apstrakcije na običnom jeziku koji tvrtkama i njihovim odvjetnicima omogućuje ne samo brzu izradu pravila, već i njihovu lakoću revizije i njihovo trenutno ažuriranje. Ova je razina praktičnosti ključna za široko usvajanje. Sučelje RegManager u osnovi je pružanje alata za usklađivanje s više jurisdikcija i neviđena praktičnost pružateljima financijskih usluga i sudionicima na tržištu.

Također me zanimalo saznati više o Securrency InfinXchange ™ i prednostima koje nudi?

InfinXchange je najveći tehnološki IP zaštite. To je API knjižnica i financijska ontologija koja preslikava razne financijske usluge u skup osnovnih funkcija, na pr. stvaranje kapitala, plaćanja, usmjeravanje razmjene, prijenosi, korporativne akcije, cijene imovine i usklađeni prijenos vrijednosti putem DLT-a i naslijeđenih mreža. To je plug-in okvir stvoren za integriranje s nezavisnim pružateljima usluga.

2019. bila je nešto sporija od godine nego što bismo željeli da se pojave sigurnosni tokeni, vjerujete li da će 2020. biti drugačija?

Očekujemo da ćemo ubrzati tokenizaciju imovine kojom se trguje u 2020. To će, zajedno s pružateljima financijskih usluga u partnerstvu s novim tvrtkama sa sigurnosnim tokenima za tokenizaciju imovine institucionalne razine, biti glavni trend u 2020. Tokenizacijske platforme koje su izgradile velike tehnološke tvrtke poput Microsofta i Facebooka također će se vjerojatno pojaviti 2020. godine, zajedno s izdavanjem digitalne imovine od vrlo pouzdanih investicijskih tvrtki i menadžera imovine.

Koji su neki od projekata na kojima Securrency trenutno radi?

Naš je primarni cilj olakšati visokokvalitetno izdavanje tokena koji donose prinos jer otključavamo pristup koji potiče masovno globalno usvajanje tehnologije raspodijeljene knjige u financijskim uslugama – san ljubitelja blockchaina već više od deset godina. To zahtijeva usku suradnju s regulatorima, sudionicima na tržištu i intuitivno korisničko sučelje.

Posjetiti Securrency ili naš unos poslova s ​​valutom da biste saznali više.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map