Dave Hendricks, izvršni direktor i suosnivač tvrtke Vertalo – Interview Series

Dave Hendricks je izvršni direktor i suosnivač tvrtke Vertalo koja je platforma Registra i tablica dionika dionika za ponude SEC Compliant Security Token. Oni povezuju trgovce brokerima, izdavače, burze i ATS-ove.

NA:  Možete li podijeliti s nama što radi Vertalo?

DH: Vertalo nastoji pomoći većem broju izdavatelja, tokenizirati više imovine uz niže troškove i manji rizik. I to uz manje troškove. Osnovna ponuda tvrtke Vertalo je kripto tablica, drugim riječima, knjiga vlasnika žetona. ICO-i nisu marili za gornje tablice, ali za investitore u kapital.

Ulagači se mogu dodati u tablicu ograničenja izrađenu od Vertala prije, tijekom ili nakon prikupljanja sredstava ili ICO-a. Vertalov postupak registracije novčanika povezujući je postupak između izdavatelja – koji žele znati tko je vlasnik njihove tvrtke – i investitora koji žele znati koliko posjeduju tvrtku. Vertalo je ljepilo za pretjerano zbunjujući STO ekosustav. Vertalo pomaže izdavačima u upravljanju njihovom zajednicom investitora, a Vertalo pomaže investitorima u upravljanju njihovim udjelima – a sve putem jednostavnog grafičkog sučelja koje je puno bolje od etherscan-a.

NA:  Je li ovo na javnom ili privatnom blockchainu? Ako oboje, možete li objasniti koje su informacije javne i privatne?

DH: Većina razvoja izdavanja sigurnosnih tokena temelji se na Ethereumu, a većina pametnih ugovora napisana je u Solidity, tako da je Vertalo započeo svoj rad usklađen sa zajednicom, ali Vertalo je dizajniran da bude agnostički u lancu. Ako izdavatelj želi zapisati svoj token koristeći Hyperledger, ili Hashgraph, ili NEO, ili Stellar, to može učiniti, a Vertalova tablica ograničenja i funkcije registracije investitora funkcionirat će na isti način. Vidimo pogodnosti Blockchains-a bez dozvole i odobrenja za sigurnosne tokene.

NA:  Provodite li sami akreditaciju KYC / AML?

DH: Vertalo je partner s glavnim akreditiranim / kvalificiranim i KYC / AML uslugama, budući da postoji više od 200 različitih jurisdikcija i želimo se usredotočiti na ono što najbolje radimo. Razvijamo pretplatničku uslugu s nekoliko ovih dobavljača kako bismo pojednostavili sekundarno trgovanje (gdje je KYC-AML toliko važan). Više o tome kasnije u Q1.

NA:  Možete li opisati kako platforma izdavačima omogućuje upravljanje zajednicom investitora?

DH: Vertalov stolni stol kombinira značajke tradicionalne knjige s mrežnim povezivanjem. Vertalo tablica ograničenja predstavlja odnos dviju stranaka određen konsenzusom. Izdavači koriste postupak pametnog ugovora za registraciju vertalo kako bi pozvali i dodali investitora u tablicu ograničenja. Taj postupak registracije stvara glavnu knjigu koja je više od popisa vlasnika, olakšava komunikaciju između izdavatelja i investitora tako da se žetoni, dividende i dokumenti mogu prenositi između strana.


NA:  Postoje mnoge neblockchain opcije za upravljanje tablicom ograničenja. Koje su prednosti korištenja blockchaina, i točnije Vertala?

DH: Trgovanje tokenima odvija se u stvarnom vremenu. Ako netko trguje sigurnosnim tokenom, knjiga ulagača po zakonu mora se ažurirati novom adresom / nositeljem tokena. Dakle, knjiga tablica s ograničenjima zasnovana na blockchainu radi brzinom blockchaina, brže od papira i s boljim vođenjem evidencije. Bez glavne knjige koja se temelji na blockchainu za sigurnost koja se temelji na blockchainu, tko bi upravljao zakonskim zahtjevima za vođenje popisa dioničara? To nije zabrinjavalo izdavače ICO-a, pa nisu stvorili ovu tehnologiju. ICO-ima je bilo stalo do razmjena. Izdavači STO moraju održavati poštivanje zakona o vrijednosnim papirima.

Razvoj tablica ograničenja temeljenih na blockchain-u također je prvi i temeljni korak prema većoj likvidnosti za privatnu imovinu, jer su tabele ograničenja mjesta na kojima se najbolje provode prava vlasništva investitora. Razlog zbog kojeg izdavatelji i investitori tokeniziraju svoju ponudu je da u konačnici postignu veću likvidnost omogućavajući svojim dioničarima prodaju na burzama i ATS-ima u skladu s pravilima izdavatelja.

Nijedna tradicionalna platforma s tablicama s ograničenim kapitalom ne povezuje se s burzama, a čak je i dobivanje certifikata o dionicama s tradicionalne platforme s tablicama s ograničenim duljinama dvodnevni napor. A kad od tradicionalne platforme stolova s ​​kapicama dobijete udio papira, nema ga gdje prodati, jer morate dobiti dopuštenje odbora, a tada je malo tržnica za bilo što drugo osim za Uber ili Lyft, itd…

Tokenizirane ponude izdaju se na osnovu predviđanja da će tokeni / dionice biti „zamjenjivi“ nakon ukidanja ograničenja. Povezivanjem Vertalo tablice ograničenja temeljenih na blockchain-u na razmjene i ATS-ove, omogućavamo imateljima tokena da postignu likvidnost koja je glavna razlikovna značajka ponude sigurnosnih žetona, istodobno poštujući osnovni zakon o vrijednosnim papirima.

NA:  Kako registar Vertalo smanjuje troškove za posrednike brokera?

DH: Brokeri-dileri imaju fiducijarne zahtjeve za provjeru KYC-a i AML-a. Vertalova funkcija registra investitora, koja povezuje KYC adrese e-pošte s blockchain novčanicima, osmišljena je zajedno s glavnim distributerima brokera kako bi im pomogla u ispunjavanju osnovnih AML zahtjeva. Vertalo je izgradio svoju platformu kako bi je brokerski dileri označili bijelom, tako da ne moraju sami graditi ili upravljati tim postupkom.

NA:  Nudite investitorima koji se registriraju u tvrtki Vertalo priliku da trenutno podijele svoj profil ulagača s brokerima, distributerima i izdavačima. Kako se ulagači prijavljuju za ovo?

DH: Ova će značajka biti izgrađena kasnije ove godine. Naš fokus je na odabiru i lopatama za naše poslovne klijente.

NA:   Jedan od alata koji nudite je provjera vlasništva nad novčanikom? Kako se to izvodi?

DH: Postupak registracije novčanika Vertalo koristi pametni ugovor za pokretanje postupka koji je sličan metodi kojom banka provjerava vaše vlasništvo nad računom, polaganjem slučajnih iznosa na račun. Registriranom vlasniku računa šaljemo e-poštu s vezom za početak postupka. Ako se možete prijaviti na taj račun i provjeriti iznose, to je početak dokazanog vlasništva. Zapravo je malo složenije od toga, ali pravom vlasniku novčanika to je vrlo gladak postupak. Za ovaj postupak koristimo poseban uslužni token (ne, ne možete ga trgovati ili prenositi) i pametne ugovore.

NA:   Postoje li neki značajniji projekti koji trenutno koriste platformu Vertalo?

DH: Bili smo naš prvi klijent. Mislim da je Vertalo u ožujku 2018. izdao treći ili četvrti pravi, sigurnosni token, usklađen s SAD-om. Zbog toga smo to i izgradili. Surađujemo s PrimeTrust, Issuance, Entoro i najavit ćemo neka glavna izdanja nekretnina, fondova i dugova koja započinju u veljači i ožujku. Do kraja prvog tromjesečja trebalo bi biti više od 10 projekata ili brokera koji koriste tehnologiju za pojednostavljivanje izdavanja tokena, odnosa s investitorima i upravljanja tablicama ograničenja.

NA:   Postoji li još nešto što biste željeli podijeliti o Vertalu?

DH: Izdavači bi trebali stvoriti izvrstan proizvod, pronaći sjajnu odvjetničku tvrtku, pronaći izvrsnog brokera i nazvati Vertalo.  Možemo spojiti sve dijelove za vas, a također vam pomoći uštedjeti ogroman iznos na vašim ukupnim troškovima tokenizacije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map