Emflux – Oslobađanje snage električne energije!

Tko je Emflux Motors?

Emflux Motors je mlada tvrtka sa sjedištem u Indiji. Osnovani su 2016. godine s ciljem uvođenja sljedeće ere električnih vozila – poznatijih jednostavno pod nazivom EV.

Iako je njihov vodeći proizvod Emflux One, oni teže velikim željama za budućim širenjem. Jedan od ciljeva na putovanju je uspješno imati preko 10 milijuna vozila na indijskim cestama u roku od deset godina. To se poklapa s ciljem indijske vlade koja želi da svako vozilo na cesti bude EV u prirodi do 2030. godine.

U čemu je problem?

Fosilna goriva su stare vijesti. To ne čudi nikome tko ne živi ispod kamena. Posljednjih godina vidimo brzi razvoj EV-a na globalnoj razini.

Fosilna goriva su prljava i neučinkovita u usporedbi s EV-om. Iako će uvijek imati svoje mjesto na svijetu, motori s unutarnjim izgaranjem brzo propadaju zbog favoriziranih svojstava koja nude EV.

Ipak, EV-i nisu savršeni. Unatoč njihovoj očito svijetloj budućnosti, tek nakon desetljeća obećanja napokon vidimo vozila koja su dovoljno praktična da se mogu koristiti kao svakodnevni vozači. Javnost jednostavno treba uvjeriti. Moramo da ova generacija EV-a bude godinama na putu kako bi ljudi zapravo mogli vidjeti njihovu pouzdanost tijekom životnog vijeka vozila. Što je još važnije, percepciju EV-a kao sporosti i dosadnosti treba promijeniti kako bi se bolje odražavao njihov potencijal.

Kako će to Emflux riješiti?

Emflux je prepoznao budućnost automobilske industrije i odlučan je da bude dio promjene. Žele biti jedan od ranih pionira koji uvode uistinu sjajna električna vozila za javnost.

Uzimajući znak od Tesle iz Sjedinjenih Država, Emflux usvaja prodajni model gdje razvijaju privlačno prvo vozilo visoke klase. Ovo je poznato kao Emflux One. Ovaj motocikl s električnim pogonom pruža sve performanse koje entuzijast motocikla može poželjeti, a istovremeno zadržava praktičnost u svakodnevnoj vožnji. Plan je izgraditi sljedbu ovog prepoznatljivog EV-a i na kraju krenuti u pristupačnije mogućnosti početnog nivoa.

Da bi se razvio i postigao tip performansi željene u Emflux One, potrebno je razviti značajnu količinu IP-a. Kako bi pomogao u izgradnji svoje tvrtke i proizvoda, Emflux namjerava podijeliti ovo vlasničko znanje o EV-ima s OEM vozilima. To znači da će Emflux postati dobavljač većim proizvođačima tehnologije i komponenata. Licenciranjem ovog IP-a Emflux će moći generirati stalni prihod za financiranje širenja.

Da bi se ova tvrtka doista pokrenula, tvrtka mora prikupiti velike iznose kapitala. Budući da se projekt već prilično dobro razvija, tvrtka je u fazi u kojoj bi tradicionalno bili usmjereni prema rizičnom kapitalizmu za prikupljanje potrebnih sredstava. Međutim, budući da jesu tvrtka koja razmišlja unaprijed, Emflux je odlučio ugostiti svoj vlastiti ETO / STO.

Emflux će koristiti platformu za uvrštavanje podataka, Neufund, za hostiranje i nadgledanje prodaje njihovog sigurnosnog tokena. Prikupljanjem kapitala na ovaj način dobivaju pristup globalnom fondu kapitala. Osim toga, oni mogu svojim ulagačima pružiti višu razinu likvidnosti, kao i sve ostale pogodnosti koje dolaze uz glavnice. Ovaj prikupljeni kapital osigurat će potrebna sredstva za nastavak razvoja njihove intelektualne svojine i strukture tvrtke.

Tim?

Emflux - Oslobađanje snage električne energije!

Osnivači Ankit Khatry, Varun Mittal, Vinay Raj Somashekar

Trio dobro obrazovanih pojedinaca sastavio je ovu impresivnu viziju. Od robotike do poduzetništva, voditelji timova vrlo su pogodni za ostvarenje vizije Emfluxa.

Varun Mittal – suosnivač & direktor tvrtke

Ankit Khatry – suosnivač & GUGUTATI

Vinay Raj Somashekar – suosnivač & Glavni dizajner

Što je sljedeće?

Potražite nastavak razvoja motocikla Emflux One. Interes za ovu vodeću ponudu je ono što će u početku navesti investitore prema njihovom nadolazećem STO-u.

Kao što je navedeno, ovaj će se STO održati u narednim mjesecima na platformi Neufund. Svakako provjerite na web lokacijama Neufund i Emflux ima li eventualnih bijelih knjiga.

Ako sve bude u redu, potražite Emflux One koji će se početi pojavljivati ​​do 2019.

Emflux One promijenit će vaše mišljenje o električnim motorimaEmflux One promijenit će vaše mišljenje o električnim motorima

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner