EZ365 – Igraj. Trgovina. Naučiti.

Tko je EZ365?

Djeluje s, istoimenog, “blockchain otoka” na Malti, EZ365 je novorazvijeni ekosustav digitalne imovine. EZ365 također održava veze s Kanadom, jer je to mjesto gdje većina osnivačkog tima poziva kući.

Tvrtka naznačuje da im je cilj ‘olakšati masovno usvajanje kriptovaluta’. To namjeravaju postići raznim uslugama, omogućenima upotrebom uslužnih i sigurnosnih tokena.

U čemu je problem?

Kriptovaluta za sve. Mnogi su pojedinci i tvrtke to obećali, ali u stvarnosti blockchain industrija to još nije ispunila. To je nedavno istaknuto, jer je ovo obećanje dovedeno u pitanje dok je izvršni direktor Circlea, Jeremy Allaire, govorio o tehnologiji na saslušanju u Senatu.

Davatelji usluga u industriji moraju osigurati platformu koja je usmjerena na više od samo tvrdokornih entuzijasta blockchaina. To mora biti intuitivno i privlačno za korisnike bilo koje vrste.

Kako će to riješiti EZ365?

EZ365 je prepoznao gore spomenute prepreke i krenuo je u razvoj platforme za kriptovalute koja rješava različite prepreke na putu do potpune uključenosti.

Njihov pristup bio je razviti trio usluga u obliku igara, trgovine i obrazovanja.

EZ Win

Ova je usluga u osnovi internetski kasino koji omogućava korisnicima da se klade na tradicionalne igre i sportske događaje, koristeći stabilne kovanice.

Korisnici će moći pristupiti prihvatljivim stabilnim kovanicama putem integrirane razmjene kriptovaluta tvrtke.

EZ razmjena

Podloga i olakšavanje usluge EZ Win bit će EZ razmjena. Iznad svega, ova će razmjena pružiti korisnicima platforme pristupnike za plaćanje i mogućnost aktivne trgovine raznim kriptovalutama (koje se mogu koristiti unutar EZ Win platforme).


Iako je ova usluga ključna za EZ Win, korisnici ne trebaju sudjelovati u igrama kako bi je iskoristili. Funkcionira kao samostalna usluga, pruža uslugu stručnim i početnicima.

EZ akademija

Za one koji su zainteresirani za svijet blockchaina i kriptovaluta, obrazovanje je ključno. Za prosječnog Joea postoji mnoštvo terminologije i usluga koje treba razumjeti. Iako se mnogi trude pojednostaviti svoje platforme, uklanjajući potrebu za obrazovanjem o temi, znanje je snaga.

Da bi se pozabavio tim problemom, EZ365 zaokružit će svoj trio usluga s EZ akademijom. Ovo je podskup njihove veće platforme koja je usmjerena na pružanje potrebnih znanja svojim korisnicima da razumiju i budu uspješni u industriji.

* EZ365 napominje da će sve njihove usluge biti osigurane korištenjem različitih mjera, uključujući sljedeće.

  • KYC
  • AML
  • Suvišak poslužitelja
  • Testiranje hakera
  • Tolerancija kvarova

Uslužni program za sigurnost

Ono što ovu platformu čini intrigantnom za nas nacurities.io je namjera tvrtke da pretvori uslužne tokene izdane putem nadolazećeg IEO u sigurnosne tokene. Naznačili su da će u prvom tromjesečju 2020. godine vlasnici tokena imati mogućnost to učiniti, pružajući drugačiji skup pogodnosti.

Kontaktirali smo EZ365 kako bismo komentirali kako će se odvijati ova tranzicija. Izvršni direktor Russell Korus pružio je sljedeće uvide.

P: Možete li detaljnije objasniti strukturiranje i prednosti pretvaranja tokena uslužnog programa EZZ365 u digitalnu sigurnost?

O: „Namjera nam je pružiti vlasnicima tokena priliku da pretvore svoje EZ365 uslužne tokene u potpuno usklađene sigurnosne tokene, radeći s jurisdikcijama koje pružaju operativni regulatorni okvir. Ova konverzija u instrument sigurnosnog tokena nositeljima tokena donijet će značajne koristi, uključujući kapital, podjelu dobiti, potpuno objavljivanje i transparentnost. To omogućuje EZ365 da se uskladi s propisima o vrijednosnim papirima, a klijentima nudi poboljšane razine digitalne sigurnosti i zaštite potrošača. “

Tim?

Pojedinci koji stoje iza ove tvrtke za stolom donose širok spektar iskustva. To se iskustvo kreće od rizičnog kapitalizma, prava, informatike, izdavaštva i još mnogo toga. U idealnom slučaju, ovo raznoliko grupiranje iskustava, nadamo se, omogućit će im da razviju EZ365 u platformu koju su zamislili. Slijede oni na čelu EZ365.

Russell Korus – suosnivač & Glavni izvršni direktor

Eddie Kotler – suosnivač & predsjednik

Michael Caravetta – šef tehnologije & Službenik za informacijsku sigurnost

Jim Harris – glavni direktor za ometanje

P.B Stanton – glavni pravni savjetnik

Komentar?

Izvršni direktor EZ365, Russell Korus, uzeo je vremena da komentira najavu platforme. Slijedi ono što on ima reći po tom pitanju.

“Prava čarolija EZ365 je pristup koji koristimo kako bismo oslobodili ogromni potencijal blockchain iGaming industrije i svijeta kriptovaluta. To činimo spajanjem digitalne razmjene imovine i kasina s kriptovalutama koji dijele isto izuzetno korisničko iskustvo i podršku, zajedno s integracijom fiat-a i kreditnih kartica … Uklanjanjem izazova tipičnih za razmjene kriptovaluta koji se danas koriste – poput složenosti, lošeg korisnika iskustvo i nedostatak korisničke podrške – srušit ćemo prepreke masovnom usvajanju. ” 

Što je sljedeće?

Kako bi se olakšao kontinuirani razvoj platforme, EZ365 je domaćin nadolazeće početne ponude za zamjenu (IEO).

Osim prikupljanja kapitala, EZ365 je usred postizanja ISO-27001 ovjera. To će osigurati da standardi oko sigurnosti imovine budu na razini i da se održavaju.

Ovi koraci, zajedno s raznim predstavljanjima usluga, znače da će EZ365 raditi neprekidno u narednim godinama.

EZ365 objašnjenje [中文 字幕 | 한국어 자막 |日本語 字幕 | Ruski titlovi]EZ365 objašnjenje [中文 字幕 | 한국어 자막 |日本語 字幕 | Ruski titlovi]

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map