Konzorcij za digitalne vrijednosne papire stvoren između sudionika u industriji

Konzorcij

Nastojeći ubrzati globalnu ekspanziju digitalnih vrijednosnih papira unutar modernih financija, par kanadskih tvrtki sa sjedištem udružilo je snage. Ovaj pothvat, između ostalih, poduzimaju Polymath i KABN. Rezultat je to što oni nazivaju “konzorcijem”.

Ideja koja stoji iza ovog konzorcija jest da je „ono što je dobro za jedno dobro za sve.“ Iako se tvrtke sudionice mogu preklapati s određenim uslugama, rastom cjelokupne industrije svaka će im imati velike koristi.

Krajnji cilj ovog konzorcija je njihova privlačnost izdavačima tokena pojednostavljivanjem pristupa i upotrebe usluga potrebnih za izdavanje digitalnih vrijednosnih papira. Udruživanjem svojih resursa, ovo uparivanje tvrtki sada može ponuditi sveobuhvatan paket usluga koji će zainteresiranim tvrtkama osigurati jednostavan postupak tokenizacije.

Poziv uloga

Kao što je rečeno, ovaj konzorcij nije ograničen samo na Polymath i KABN. Iako će svaka od njih igrati ključne uloge, pothvat u početku poduzimaju sljedeće tvrtke, s tim da će popis zasigurno rasti s vremenom.

 • Tokenise.io (UK)
 • MLG Blockchain (Kanada)
 • Hyperion Technologies (SAD)
 • Hassans (Gibraltar)
 • Crypto SA (Australija)
 • Deset velikih (SAD)
 • Razlin Capital (UK)
 • Globalna mreža blokova (SAD)
 • Evoke Capital (Kanada)
 • Sigurna digitalna tržišta (Kanada)
 • Upravljanje digitalnom imovinom (Gibraltar)

Kao što se može vidjeti iz gornjeg popisa, navedenog u Polymathovoj izjavi, ovaj je konzorcij uistinu globalni pothvat. Tvrtke koje nude različite usluge prisutne su iz više dijelova svijeta.

Komentar

Nakon najave planiranog konzorcija, izvršni direktori i KABN-a i Polymath-a govorili su o potrebi takvog pothvata.

Kevin North, Izvršni direktor tvrtke Polymath, izjavio,

„Naše rješenje podržava stvaranje digitalnih vrijednosnih papira iz širokog spektra tradicionalnih i netradicionalnih dobara … Namjera ovog partnerstva je stvoriti model najbolje prakse za kupce kojima je potrebna pomoć u cijelom životnom ciklusu STO (ponuda sigurnosnih žetona) . U ovom modelu izdavatelj će surađivati ​​s integriranom mrežom davatelja koji su se obvezali osigurati da su ponude u skladu sa zakonima, pravilima i propisima o vrijednosnim papirima u više jurisdikcija i trgovinskih platformi, povećavajući prijedlog vrijednosti smanjenjem udaljenosti i trenja između ulagača i izdavatelji. Do danas puni STO put nije jasan za većinu naših izdavača, pa smo osnovali ovo partnerstvo s namjerom da ovo učinimo manje zastrašujućim putovanjem. “

Ben Kessler, Izvršni direktor KABN-a, izjavio,

„Radeći s Polymathom, KABN podržava zahtjeve za usklađenost digitalnih vrijednosnih papira svojim rješenjem Always On koje pruža brže, bolje i ekonomičnije rješenje za izdavače i investitore za provjeru i provjeru identiteta, KYC i AML te upravljanje programima likvidnosti … KABN je također prva tvrtka koja je ovim procesom tokenizirala imovinu svoje tvrtke i stvorila digitalne vrijednosne papire, dokazujući model i otvarajući put drugima da to čine na način koji udovoljava pravnim propisima i propisima o vrijednosnim papirima i podržava vrijednosni prijedlog za dionike, Blockchain zajednicu, izdavatelji i investitori. “

KABN


KABN je tvrtka sa sjedištem u Vancouveru koja je osnovana 2017. Tvrtka je specijalizirana za moderne financijske usluge, od identifikacije temeljene na blockchain-u, do VISA-ove kartice koja je povezana s kripto-imanjima..

Polimat

Polymath je tvrtka sa sjedištem u Torontu, koja je osnovana 2017. Tvrtka teži daljnjem razvoju i usvajanju digitalnih vrijednosnih papira u modernim financijama. Nastojeći to postići, razvili su više token-standarda, olakšavajući postupak tokenizacije za svaku zainteresiranu tvrtku.

U ostalim vijestima

Polymath je lider u svijetu digitalnih vrijednosnih papira. Imajući ovo na umu, ne bi trebalo biti iznenađenje da su u posljednje vrijeme krasili naše naslove. Ispod je nekoliko članaka koji detaljno opisuju prošle napore i razvoj Polymath-a posljednjih mjeseci.

Polymath dokazuje koncept DEX sigurnosnih tokena

LeadBest i Polymath formiraju partnerstvo za stvaranje eosustava sigurnosnih tokena

Platforma sigurnosnih tokena, Polymath (POLY), navedena na rastućem broju burzi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map