Patrick Campos, glavni strateški direktor Securrency – Interview Series

Patrick je surađivao s klijentima iz više industrija širom svijeta kao strateški savjetnik i kao pravnik u tri vrhunske međunarodne odvjetničke tvrtke, pružajući mu duboko transakcijsko i projektno iskustvo – kao i praktično razumijevanje pokretanja i rasta faze razvoja tvrtke.

AT: Za naše čitatelje koji nisu upoznati sa Securrencyom, možete li podijeliti s nama što vaša tvrtka radi?

 

PC: Securrency razvija i prodaje vlasničke softverske proizvode i infrastrukturu koja podržava izdavanje i trgovanje digitalnim vrijednosnim papirima u skladu sa sigurnosnim tokenima u skladu s propisima. Naš softver obično je licenciran za ovlaštene osobe, poput posrednika, i omogućava im pružanje upravljanja životnim ciklusom sigurnosnih tokena od kraja do kraja. Uz to, naši temeljni protokoli interoperabilnosti omogućuju trgovačkim platformama širom svijeta međusobnu suradnju za trgovanje sigurnosnim tokenima preko globalne međusobno povezane mreže centraliziranih burzi. Tehnologija securrency omogućuje atomske zamjene različitih vrsta žetona, što omogućava trgovanje nezamjenjivim tokenima (NFT) na globalnoj decentraliziranoj burzi.

 

AT: U listopadu ste pokrenuli protokole CAT-20 i CAT-721, možete li ući u neke detalje o razlikama i prednostima ovih protokola?

 

PC: Protokoli sa znakom usklađenosti (CAT) omogućavaju izdavačima da kovaju sigurnosne tokene (CAT-20) i nezamjenjive tokene (CAT-721) koji uključuju regulatorna i transakcijska pravila koja se primjenjuju na tu određenu sigurnost. U skladu s tim, žeton će upravljati samim sobom i neće ići tamo gdje je zabranjeno. CAT protokoli također su u potpunosti interoperabilni s više blokova i naslijeđenim sustavima, što omogućava tokenima iskovanim s CAT protokolom trgovinu na raznim tržištima bez gubitka njihovih karakteristika usklađenosti.

 

AT: Nedavno ste se udružili s QuantmRE-om kako biste pomogli u izgradnji vaše platforme za promet nekretninama, možemo li dobiti neke detalje o tome što ovo partnerstvo podrazumijeva?

 

PC: Securrency pruža usluge ugradnje investitora i kovanja tokena za ponudu fonda nekretnina tvrtke QuantmRE pružajući svoju tehnologiju putem API-ja na platformi Quantm. Kako se kapital ulaže u Quantm fond, Securrency će stvoriti EQRE sigurnosne tokene koji će se distribuirati Quantmovim investitorima i pružiti Quantmu automatizirane funkcije usklađenosti, uključujući financiranje LP fondova i distribuciju dividendi.

 

AT: U srpnju 2018. najavili ste partnerstvo s SharesPost. Kakvu će korist ovo pružiti vašim klijentima?


 

PC: SharesPost pruža namjenski izgrađenu platformu za trgovanje sigurnosnim tokenima, pa će ovo partnerstvo olakšati trgovanje tokenima iskovanim tehnologijom Securrency na burzi SharesPost.

 

AT: Jedan od vaših proizvoda je RegTex motor, što je to točno?

 

PC: RegTex je naš paket alata koji se isporučuju ili kao portal za izdavanje po sistemu ključ u ruke ili putem API-ja postojećim portalima za izdavanje i alternativnim sustavima trgovanja (ATS). Ovo računalo: omogućuje ulazak investitora (u potpunosti KYC / KYC / KYB / AML) i usklađen upis, pretplatu, tokenizaciju i izdavanje sigurnosnih tokena.

 

AT: Imate veliko međunarodno prisustvo, postoje li određene regije koje prvo želite tokenizirati?

 

PC: Uspostavili smo početni otisak u Abu Dhabiju, Ujedinjeni Arapski Emirati, gdje smo primljeni u Regulatorni laboratorij globalnog tržišta Abu Dhabi – međunarodno financijsko središte 21. stoljeća. Pomoću ove platforme namjeravamo podržati ovlaštene osobe i izdavače širom regije Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike (MENA) i šire. Također smo u procesu uspostavljanja prisutnosti u Aziji i Europi.

 

AT: Postoje li predstojeći STO-ovi koje možete otkriti našim čitateljima?

 

PC: Imamo mnogo transakcija u pripremi, ali jedna koja je trenutno na tržištu je Frontier Spirits. Ovo je zaista zanimljiva alkoholna tvrtka sa sjedištem u Teksasu s tržišnim uspjehom u prodaji Pura Vida Tequila, nove marke viskija i odredišne ​​destilerije koja uskoro treba biti predstavljena. Ovo je tradicionalno povećanje kapitala koje se provodi prodajom sigurnosnih tokena, što je sjajna izložba presijecanja naslijeđenih tržišta kapitala i nove ekonomije sigurnosnih tokena.

 

AT: Vi ste certificirani za pci dss, kakve koristi ovo nudi STO-ima i investitorima?

 

PC: PCI-DSS nije industrijski standard sigurnosnih tokena, jer je riječ o vrlo visokom certifikatu s rigoroznim zahtjevima koji je razvila i za industriju kreditnih kartica kako bi zaštitila financijsku vrijednost unutar svojih mreža. Dobrovoljno podnošenje Securrency-a ovom postupku certificiranja pokazuje našu predanost mrežnoj sigurnosti i zaštiti vrijednosti investitora.

 

AT: Securrency je agnostička knjiga, bez obzira na to postoje li blockchains s kojima radije radite?

 

PC: Ne volimo birati favorite, jer svaka knjiga ima određene prednosti i nedostatke. Radije dopuštamo izdavačima da odaberu svoje favorite, a mi zauzvrat podržavamo izdavače.

 

AT: Radite na izdavanju unakrsnih knjiga, koje su prednosti ovog okvira?

 

PC: Ovo opet podržava izbor izdavatelja. Na primjer, izdavatelj može preferirati određene aspekte Zvjezdane knjige dok još uvijek želi plasirati na tržište Ethereum zajednicu, pa je simultano izdavanje na obje knjige privlačna opcija.

 

AT: Postoji li još nešto što biste željeli podijeliti o Securrencyu?

 

PC: Za razliku od mnogih naših konkurentskih platformi koje su izgrađene za podršku ICO-ima s furnirom usklađenosti prilikom početnog izdavanja, Securrency je izgrađen od jezgre kako bi podržao i proširio velika postojeća tržišta kapitala kroz nevjerojatnu funkcionalnost dobro izrađenih i usklađenih sigurnosnih tokena . Kao rezultat toga, naš vlastiti paket tehnologija s kraja na kraj bavi se mnogim bolnim točkama stvaranja kapitala i trgovanja na sekundarnom tržištu.

 

AT: Hvala na informativnom razgovoru.

 

Svatko tko želi saznati više trebao bi posjetiti Securrency web mjesto ili treba slijediti Securrency Cvrkut račun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map