Polymath ukida dva projekta, uvažavajući viziju digitalnih vrijednosnih papira

Polymath dolazi u fokus

Pod nadzorom izvršnog direktora, Kevina Northa, Polymath je vidio 4 inicijative za proizvod ukinute u proteklih godinu dana. Posljednja dva bila su nedavno najavio, dok tvrtka pokušava usmjeriti svoje napore na razvoj njihova ‘Tržišta davatelja usluga’ i njihove mreže ‘PolyMesh’.

Općenito postoji samo nekoliko putova kojima su tvrtke slijedile u sektoru digitalnih vrijednosnih papira.

  1. Izgradite i ponudite sveobuhvatan paket usluga prilagođenih investitorima i malim i srednjim poduzećima
  2. Razvijte specijaliziranu uslugu i udružite snage s tvrtkama s istomišljenicima, nudeći besplatne usluge
  3. Stvorite tržište koje djeluje kao dom za one tvrtke koje pribjegavaju drugoj opciji

Kroz tržište svojih davatelja usluga, Polymath je stekao snagu u industriji kao treća opcija. Oni nude uslugu tokenizacije s bijelom etiketom, koja pruža potrebnu platformu da MSP dovrši STO, istovremeno pružajući pristup raznim tvrtkama i njihovim uslugama..

Otpuštanja

Upravo zbog ovog odabira inicijativa Polymath je otpustio 10 zaposlenika. Iako ovo može zvučati negativno, jasno je da Polymath ima jasnu viziju i radi na tome da to usredotoči. Budući da je sektor digitalnih vrijednosnih papira tek u nastajanju, neučinkovita potrošnja i pogrešni napori mogu stvoriti pustoš na razvoju tvrtke.

Kroz teške odluke, poput ove, nadamo se da će se Polymath naći na izravnijem putu ka produktivnoj budućnosti – imajući koristi ne samo za sebe, već i za sve sudionike u industriji.

PolyMesh

Spomenute akcije poduzete su velikim dijelom zbog obećanja u nerazvijenoj mreži PolyMesh. Ovo je mreža temeljena na blockchainu, a tvrtka namjerava funkcionirati kao prva koja je prilagođena digitalnim vrijednosnim papirima.

Iako dobro služi industriji, Ethereum nije izgrađen za određenu svrhu. Budući da sektor digitalnih vrijednosnih papira zahtijeva jedinstveno strukturiranje tokena kako bi se osiguralo poštivanje propisa, oni vjeruju da je namjenski izgrađena mreža odgovor na veće usvajanje u industriji.

Nakon najave PolyMesh-a, u svibnju su iznesene tri glavne točke, objašnjavajući zašto je taj potez važan.

  1. ‘Robustan i transparentan skup financijskih primitiva’
  2. Sustav koji omogućuje ne samo rast, već i razdvajanje identiteta, vlasništva nad imovinom i usklađenosti.
  3. Poticaj za sudjelovanje

Polymath najavljuje ‘PolyMesh’ – namjenski izgrađeni blok za digitalne vrijednosne papire

Komentar

Dajući svoju najavu, višestruki predstavnik tvrtke Polymath uzeo je vremena za komentar. Slijedi ono što je svatko imao reći po tom pitanju.

Izjavio je Thomas Borrel, CPO tvrtke Polymath,

„Uzbuđeni smo što nastavljamo s našim naporima u partnerstvu s vrhunskim tvrtkama koje donose stvarnu vrijednost u svijet sigurnosnih tokena … Polymath Token Studio omogućio je više tvrtki da iskoriste automatizaciju i učinkovitost sigurnosnih tokena i radujemo se novom iskustvo i mogućnosti koje će Polymesh, blockchain namijenjen za sigurnosne tokene, iznijeti na tržište. “

Izjavio je Kevin North, izvršni direktor Polymath-a,

„Nećemo se živiti … Prekinuli smo 2 velike inicijative kad sam se pridružio tvrtki prošle jeseni, a sada ispuštamo još 2 proizvoda koji su bili u fazi planiranja u Polymathu. Tvrtka je zdrava i želimo ostati fokusirani – Vizija Polymath-a je postati tehnološki lider koji pomaže donijeti vrijednosne papire u blockchain. To činimo pružajući platformu za tokenizaciju s bijelom oznakom i blockchain sa sigurnosnom namjenom u kojem mogu biti svi sigurnosni tokeni. “

Polimat

Polymath je tvrtka sa sjedištem u Torontu, koja je osnovana 2017. Ova mlada tvrtka uspjela se uspostaviti kao lider u razvoju sektora digitalnih vrijednosnih papira. To su mogli učiniti putem svojih različitih token standarda i platforme tokenizacije – što je dovelo do toga da je do danas distribuirano preko 120 sigurnosnih tokena.

Trenutno poslovanje tvrtke nadgleda izvršni direktor Kevin North.

U ostalim vijestima

Od najave njihove mreže ‘Polymesh’, Polymath nastavlja stvarati valove. U tom su se procesu redovito našli u našim naslovima. Evo nekoliko članaka koji detaljno opisuju nedavne događaje koji uključuju Polymath i slične tvrtke.

Klijenti Polymath-a će imati koristi od usluga CrowdEngine

Iznos&Tvar uvedena u Polymath ‘Tržište davatelja usluga’

Blockpass za pružanje usluga ulaska klijentima Polymath

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner