Prime Trust će koristiti razne usluge koje pruža Vertalo

Stol s poklopcem na lancu

Gradeći vezu koja je prvi put uspostavljena 2018. godine, Prime Trust i Vertalo imaju najavio novi rast u ovom partnerstvu.

Ovim će razvojem Prime Trust iskoristiti i imati koristi od usluga koje pruža Vertalo, uključujući upravljanje tablicama.

Da bi tvrtka bila uspješna, od velike je važnosti temeljito znanje o raščlanjivanju njezinog kapitala – uključujući vrijednosti, razrjeđivanje, vlasništvo itd. Ovaj je dosadan postupak jednostavan zahvaljujući uslugama koje pružaju tvrtke poput Vertala.

Podijeljene odgovornosti

U svojoj najavi ovo udruživanje tvrtki bilježi različita područja u kojima će se naći suradnja. Sljedeće točke navedene su u njihovom priopćenju, opisujući kako će surađivati.

  • Stvaranje i podrška lančanih tablica za tisuće izdavača grupnog financiranja Prime Trust putem registra Vertalo, usluge koja je izravno povezana s skrbništvom Prime Trust, KYC / AML, escrow i onboarding uslugama
  • Preferencijalne cijene za klijente Prime Trust koji odluče koristiti Vertalovu platformu B2B SaaS cap table i jednostavno isključivanje za one koji žele koristiti proračunsku tablicu ili drugu platformu za upravljanje svojom datotekom investitora
  • Opcija za izdavače koji sudjeluju (klijenti Prime Trusta) da u bilo kojem trenutku u budućnosti tokeniziraju svoje tablice ograničenja unutar svog brandiranog Vertalo sučelja, koristeći bilo koju platformu za izdavanje ili pametni ugovor koji je podržan razmjenom i udružen s Vertalom

Komentar

Predstavnici svake tvrtke odvojili su vrijeme da razrade ovo partnerstvo i što znači napredovanje. Slijedi ono što je svatko imao reći po tom pitanju.

Kevin Lehtiniitty, direktor za Trust, navodi,

“Vertalo je shvatio da masovno usvajanje tokenizacije imovine zahtijeva da tipični maloprodajni korisnici koncepte poput blockchaina, poput novčanika i adresa, stavljaju na crno. Mi u Prime Trustu dijelimo uvjerenje s Vertalo timom da prelazak ponora zahtijeva apstrakciju i jednostavnost, što nas čini uzbuđenima što najavljujemo ovo partnerstvo. Koristeći Vertalove vrlo intuitivne alate, svi izdavači iz našeg crowdfunding poslovanja moći će upravljati i tokenizirati svoje vrijednosne papire, kao i pružiti svojim investitorima pristup korisničkom sučelju za pregled njihove investicije. Jako smo uzbuđeni što nastavljamo raditi s timom u Vertalu na proširenju našeg partnerstva i nuđenju ovog potencijala za tokenizaciju svim našim izdavačima. S Vertalom nas očekuje još mnogo toga što ćemo podijeliti sa svijetom kad za to bude vrijeme. “

Dave Hendricks, izvršni direktor Vertala, navodi,

„Vertalovo partnerstvo s Prime Trust pružit će njihovim tisućama klijenata Vertalov interni stolni stol, izdavačka i investicijska sučelja, omogućujući klijentima Prime Trusta da se izravno povežu sa svojim investitorima u cilju poboljšanja odnosa s investitorima i vlasničkog iskustva. Klijenti Prime Trusta koji se pretvore u Vertalo također će dobiti ultra-jeftinu ‘neobavezujuću tokenizaciju’ svoje tablice ograničenja u slučaju da žele pretvoriti svoje dionice papira u digitalnu imovinu za trgovanje na Vertalovim partnerima kao što je OpenFinance. Ova duboka integracija između Prime Trusta i Vertala temelji se na više od godinu dana zajedničkih napora kojima se nastojalo pojednostaviti kupnju, upravljanje i prodaju digitalne imovine izdavačima i investitorima. Ponosni smo što surađujemo s timom u Prime Trustu i radujemo se što ćemo uskoro zajedno najaviti još korisnih inovacija. “

Primarno povjerenje

Djelujući iz Las Vegasa, Prime Trust osnovan je 2016. Tim u Prime Trustu razvio je razne ponude koje služe sektoru digitalnih vrijednosnih papira. To uključuje skrbništvo, escrow, usklađenost i više.


Izvršni direktor, Scott Purcell, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Vertalo

Djelujući iz Teksasa, Vertalo je prvi put pokrenut 2017. Tvrtka nudi niz usluga prilagođenih blockchain industriji – od upravljanja tablicama ograničenja, platforme za izdavanje i još mnogo toga. Do danas su i dalje jedna od najaktivnijih tvrtki u sektoru digitalnih vrijednosnih papira.

U našoj kontinuiranoj seriji intervjua imali smo zadovoljstvo razgovarati s izvršnim direktorom Daveom Hendricksom. Posjetite ovaj intervju u nastavku da biste saznali više o Vertalu i njihovim planovima za budućnost.

Serija intervjua – Dave Hendricks, izvršni direktor tvrtke Vertalo

U ostalim vijestima

Svaka od danas ovdje raspravljenih tvrtki privukla nam je pažnju u više navrata tijekom protekle godine. Sljedeći članci detaljno razrađuju nekoliko događaja koje je svaki od njih napravio tijekom tog vremena.

Prime Trust pojačava sigurnosne mjere uz pomoć vatrogasnih blokova

Vertalo izdaje V-Token softver za upotrebu tijekom tokenizacije

Vertalo i tZERO Pogledajte Priliv talenta kako su napravljena višestruka zapošljavanja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map