Sektor digitalnih vrijednosnih papira nastavlja se s razvojem, jer svjetlo reflektora svijetli kriptovalutama

Odnedavno su u središtu pozornosti kriptovalute poput Bitcoina, Ethereuma, Litecoina itd. – i to s dobrim razlogom. Ta imovina može se promijeniti u načinu na koji poslujemo i skladištimo vrijednost, a institucije to počinju shvaćati. Iako se to događa, razvoj digitalnih vrijednosnih papira nastavlja se.

Slijedi nekoliko nedavnih primjera napretka postignutog u tom sektoru, pružajući uvid u budućnost klase imovine opterećene potencijalima.

Namjenske ponude

Budući da je ICO pomaman iza nas, razne tvrtke sada usmjeravaju svoje napore na olakšavanje ponude digitalnih vrijednosnih papira (ponekad se nazivaju i sigurnosnim žetonima). To se postiže izdavanjem nadograđenih blockchaina, s novim mogućnostima za podršku takvih tokena.

Dva primjera za to potječu iz glavnih stupova u industriji koji već godinama trpe uspone i padove – Stratis i NEM.

Stratis – STRAX

Nakon godina korištenja njegovih STRAT tokena, nedavno ih je zamijenio STRAX kada je britanski Stratis razvio i lansirao svoj novi istoimeni blockchain. Dio ove odluke bio je prilagoditi se industriji koja se mijenja, manje usmjerena na ICO-ove iz prošlosti, a više na DeFi i nova sredstva reguliranog prikupljanja sredstava poput digitalnih vrijednosnih papira.

Ubrzo nakon postavljanja STRAX-a, tvrtka je ostala vjerna svom putokazu, najavljujući svoju novu STO platformu izgrađenu za rad na novom blockchainu.

Tvrtka Države, „Stratis je previše svjestan prednosti povezanih s financiranjem mnoštva na temelju blockchaina, posebno STO-a i moći digitalizacije ne-zamjenljive imovine … Stratis je izgradio i ugradio značajke potrebne za dobivanje odobrenja regulatornih tijela u Sjedinjenim Državama putem svojih partnera ‘napredak s Komisijom za vrijednosne papire. “

Kliknite da biste saznali više o ovoj STO platformi i njezinom izvornom kodu OVDJE.

NEM – simbol

Iako je najavljen ranije od STRAX-a, novi Symbol blockchain od strane NEM-a zaostaje u svom lansiranju. Oni koji predviđaju Symbol i njegove nove funkcije ipak ne trebaju čekati još dugo, jer je pokretanje glavne mreže zakazano za 14. siječnja 2021. godine..

Blok lanac Symbol izgrađen je posebno s obzirom na poduzeća, a podržane su sljedeće funkcionalnosti.

  • Hibridni lanac (može se postaviti kao javni ili privatni)
  • Zamjene s više lanaca (uključujući ETH, BTC i više)
  • Multi-pametni pametni ugovori na lancu
  • Podrška na razini protokola za digitalne vrijednosne papire

Nakon pokretanja, Symbol je zakazan za trenutno usvajanje, a partnerstvo između Wave Financial-a i NEM-a već je najavljeno. Ovo će vidjeti izdavanje digitalnih vrijednosnih papira koji predstavljaju vlasništvo u Kentucky Whisky Fundu na Symbol.


Za postojeće vlasnike XEM-a koji vjeruju u potencijal Simbola, imaju mogućnost sudjelovanja u airdropu na osnovi 1: 1 za nadolazeće XYM tokene. Da biste saznali više o tome kako sudjelovati u ovom događaju, kliknite OVDJE.

Simbol iz NEM – Uvod u markuSimbol iz NEM - Uvod u marku

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Atlas One Digital Securities

Unatoč nestanku određenih tvrtki iz tog sektora, još uvijek ima onih koji žele navaliti na digitalne vrijednosnice. Jedan od takvih primjera je Atlas One sa sjedištem u Britanskoj Kolumbiji – FinTech tvrtka usmjerena na opsluživanje tržišta kapitala korištenjem digitalnih vrijednosnih papira.

Kako se tvrtka sprema za lansiranje, nedavno najavio da mu je Kanadsko tijelo za vrijednosne papire (CSA) dodijelilo status ‘Izuzeti trgovac na tržištu’.  Dobivanjem ovog statusa, Atlas One-u omogućuje veću fleksibilnost u svom poslovanju, jer sada može prodavati vrijednosne papire bez prospekta.

Atlas One Digital Securities – Tržišta privatnih tržišta kapitala vođena tehnologijomAtlas One Digital Securities - Tržišta privatnih tržišta kapitala vođena tehnologijom

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Arhaks

Kao jedna od najočekivanijih burzi digitalnih vrijednosnih papira, Archax je nastavio naporno raditi kako se njegovo lansiranje bliži. Ovaj rad uključuje ne samo zaokruživanje svog tima, već i razvijanje inicijativa za promociju izdavačima nakon što njegova platforma postane aktivna.

A nedavni primjer inicijative za razmišljanje prema naprijed koja će se koristiti nakon pokretanja od strane Archaxa, partnerstvo je s MOSS-om – vodećom digitalnom platformom za uklanjanje ugljika.

Izvršni direktor Archaxa, Graham Rodford, kaže: „Archax je digitalna matična razmjena koja je izgrađena u skladu s ESG načelima održivosti i uključivosti. Želimo ne samo nadoknaditi vlastitu upotrebu ugljika, već i izmjeriti ESG ocjenu svih emisija koje su primljene u našu razmjenu, kao i omogućiti im lak pristup trgovanju ugljičnim žetonima kako bi nadoknadili i vlastitu upotrebu ugljika. Izuzetno nam je drago što surađujemo s MOSS-om kako bismo to olakšali i radujemo se trgovanju njihovim tokenima ugljika na našem reguliranom tržištu. “

Krećući se naprijed, operacije u Archaxu nadgledat će Richard Spade. Iskusni izvršni direktor bio je nedavno nagrađena ulogu “šefa operacija” u Archaxu, a nastoji iskoristiti svoje iskustvo kako bi osigurao uspješno pokretanje platforme.

ArhaksArhaks

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Neufund

Jedna od prvih platformi koja je uspješno ugostila više ponuda digitalnih vrijednosnih papira na svojoj platformi bio je nitko drugi nego Neufund. Kao takav, bilo je obeshrabrujuće prije nekoliko mjeseci kad je izbila vijest da se platforma u osnovi gasi, podrška za digitalne vrijednosnice zbog novih regulatornih zahtjeva koji se provode u Europi.

Srećom, novi i postojeći investitori priskočili su u pomoć Neufundu, uz novo ulaganje od 4 milijuna eura. Uključili su i one koji su sudjelovali u ovom krugu,

  • Atlantski laboratoriji
  • Udo Schloemer
  • Freigeist Capital
  • Dario Suter

Neufund ukazuje da je njegov novi cilj ponovna uspostava stupa unutar digitalnih vrijednosnih papira, koji će započeti dobivanjem odgovarajuće financijske dozvole za pomicanje naprijed. Nadalje, Neufund namjerava preoblikovati svoje usluge tako da uključuju “ljudskiji” element, umjesto da teži čisto automatiziranoj platformi. Svrha im je biti puno jednostavniji za upotrebu u nadi da će privući novo poslovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map