Stratis ostaje vjeran planu puta 2019. godine lansiranjem STO platforme

STO platforma

Danas je veliki dan za jednu od najpopularnijih tvrtki ‘Bloachain-as-a-service (BaaS) u okolici – Stratis. Nakon mjeseci razvoja, tvrtka je najavio lansiranje njihove predviđene STO platforme.

Vijest o lansiranju rezultirala je i zdravim rastom u cijenama žetona tvrtke. U vrijeme pisanja ovog članka, STRAT je BTC za gotovo 10% na dan.

Značajke

Iako je STO platforma dobro opremljena i spremna za početak hostinga američkih token ponuda, Stratis je uzeo vremena da istakne tri ključne značajke svoje ponude. Slijedi isječak iz njihovog izdanja, u kojem se detaljno razrađuju ovi najvažniji dijelovi:

 • Cijene u stvarnom vremenu
 • Platforma prihvaća plaćanje u fiat valuti (USD) i kripto valuti (BTC i STRAT). Koristi podatke o valutama više pružatelja usluga kako bi osigurao da sudionici STO imaju koristi od cijena tokena u stvarnom vremenu.
 • Izdavanje tokena na temelju ID-a
  • Platforma stvara jedinstvene korisničke ID-ove koji STO administratoru omogućuju pouzdanu i sigurnu akreditaciju tokena kada pojedinac izvrši bankovni prijenos. Ovaj sustav zasnovan na ID-u osigurava poštivanje zakona KYC i AML.
  • Platforma zasnovana na novčaniku za dodatnu sigurnost
   • Stratis koristi hijerarhijske determinističke novčanike umjesto autonomnih pametnih ugovora kako bi dodao dodatni sloj autoriteta i sigurnosti.
   • ICO tranzicija

    Stratis je naznačio da je njihova novo najavljena STO platforma izdvajanje njihove ICO platforme. Obje su izrađene s / koriste C # i.NET Core, dok STO platforma integrira potrebne KYC i AML mogućnosti kako bi ostala usklađena s važećim propisima SEC-a koji se odnose na vrijednosne papire.

    Kad tvrtka konkretno komentira usklađenost s SEC-om, jasno je da je lansiranje ove platforme usmjereno ka stvaranju većeg imena Stratisa u Sjedinjenim Državama.

    Prijelaz fokusa s jednostavno ICO-a na uključivanje STO-a važan je. Nažalost, do trenutka kada je Stratis uspio razviti i pokrenuti svoju ICO platformu, sudjelovanje investitora u takvim događajima je prestajalo. S obzirom na to da su mnogi prepoznali STO kao buduću zamjenu za takve događaje stvaranja kapitala, a s 2020. godinom koja se očekuje velikom godinom za taj sektor, ova vijest je definitivno pozitivna za Stratis.

    Savršen primjer prepoznavanja ove tranzicije može se vidjeti u postupcima tvrtke koja je izravno povezana sa Stratis – Gluonom. Ovaj dobavljač automobilskih tržnica prvotno je trebao biti nastupni ICO održan kroz Stratis. Kako je vrijeme odmicalo, postalo je jasno da bi osiguravanje uspješnog usklađenog događaja generiranja kapitala, ponuda tokena trebala biti strukturirana kao STO. Premotavanje unaprijed do danas, i taman kad su trebali pokrenuti ICO platformu, Gluon bi trebao biti nastupni STO koji se održava kroz Stratis.

    Pokretanje novčanika

    Došao je samo nekoliko sati nakon pokretanja njihove STO platforme, Stratis je također najavio lansiranje svog mobilnog novčanika.

    Ovo je važno izdanje, uz platformu STO, jer novčanik podržava komunalni token tvrtke, ‘STRAT’. Ovaj je token jedno od tri načina plaćanja koja se mogu koristiti unutar STO platforme – odluka koja će sigurno usrećiti vlasnike tokena.

    Iako je novčanik trenutno dostupan samo na android uređajima, tvrtka naznačuje da će korisnici IOS-a u narednim tjednima dobiti pristup.


    Komentar

    Nakon najave pokretanja njihove STO platforme, izvršni direktor Stratisa, Chris Trew, uzeo je vremena i podijelio svoja razmišljanja. Izjavio je,

    „Oduševljeni smo što smo lansirali našu STO platformu, jednu od ključnih prekretnica naše razvojne mape za 2019. godinu. STO platforma nadovezuje se na funkcionalnost Stratis ICO platforme, uz dodatak nekoliko novih značajki koje zadovoljavaju stroge regulatorne zahtjeve potrebne za provođenje STO-a. Naša STO platforma izuzetno je sigurna, fleksibilna i skalabilna, što tvrtkama bilo koje veličine olakšava prikupljanje novca tokeniziranjem njihove imovine. “

    Stratis

    Osnovan 2016. godine, Stratis je tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja se specijalizirala za blockchain rješenja. Od svog pokretanja, tim u Stratisu razvio je razne proizvode, s ciljem da “blockchain postane jednostavan”. Neki od njih uključuju ICO platformu, pametne ugovore, mobilni novčanik i još mnogo toga.

    Izvršni direktor Chris Trew trenutačno nadgleda poslovanje tvrtke.

    U ostalim vijestima

    Najava, koja detaljno opisuje pokretanje STO platforme o kojoj smo danas ovdje raspravljali, nije ona koja nas je iznenadila. Prije nekoliko mjeseci izvijestili smo o dodavanju ovog lansiranja na putokaz Stratis 2019. Pogledajte članak kako biste saznali nešto više o tome kako su se Stratis našli tamo gdje su danas.

    Stratisov putokaz označava podršku za ponude sigurnosnih žetona

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map