Tokenise International Ltd pokreće Tokenise Stock Exchange

Tokenise International Ltd

Iako se neke tvrtke zadovoljavaju uskim spektrom sektora digitalnih vrijednosnih papira, postoji nekoliko igrača koji bace pogled na nešto veće. Tokenise je jedna od tih tvrtki koja ima navedeni cilj pružiti sveobuhvatan paket usluga na globalnoj razini.

Zasnovan izvan Gibraltara i licenciran na Barbadosu, Tokenise International već održava globalnu prisutnost. Skupinu čini više grana,

 • Licencirane brokerske usluge
 • Tokenise.co.uk
  • Dioničko grupno financiranje
  • Tokenisestock.razmjena
   • Razmjena globalnih sigurnosnih tokena
   • U čemu je problem?

    Vjerojatno najveća karika koja nedostaje u svijetu digitalnih vrijednosnih papira je razvijena grupa razmjena. Do danas je ovaj sektor prepun konkurenata koji djeluju kao platforme za izdavanje i skrbnici, no i dalje postoji značajan nedostatak mogućnosti za stvarnu kupnju / prodaju digitalnih vrijednosnih papira.

    Nadalje, višestruka razmjena ograničena je na pružanje svojih usluga u granicama vlastite države. Postoji vrlo malo, ako uopće postoji, uistinu globalnih rješenja.

    Kako će to riješiti? – Tokenise burza

    Dobivanjem licence za posredništvo, Tokenise.io je spreman za rad. S tim je slučajem Tokenise Stock Exchange postao neposredni fokus holding kompanije Tokenise International.

    Burza Tokenise, koja se prije zvala DAXNET, upravo je to vidjela web stranica ići uživo. Ovdje se investitori mogu početi ukrcavati, dobivajući pristup raznim prilikama.

    Tokenise Stock Exchange navodi sljedeće kao nekoliko usluga koje trenutno nude.

    • Mogućnosti izdavanja, olakšavajući hosting i IPO-a i STO-a
    • Potpora sekundarnom tržištu, pružajući “dom” etabliranim tokenima, stvarajući time likvidnost i dostupnost

    Osim podrške izdavanju i trgovanju sigurnosnim tokenima, Tokenise je uvrstio veliku fleksibilnost u podržane vrste sigurnosnih tokena. Ovi tokeni mogu biti strukturirani kao / predstavljaju bilo što, od kapitala, duga, dividende, djelomičnog vlasništva, fondova i još mnogo toga.

    Martin Graham, predsjednik grupe, dotakao se zašto sigurnosni tokeni obećavaju, navodeći,

    “Tokenizacija vrijednosnih papira i druge stvarne imovine transformirat će dostupnost i učinkovitost tržišta kapitala. Uklanjanje neučinkovitosti, trenja i zapreka sudjelovanju demokratizirat će postupak usklađivanja davatelja i potrošača rizičnog kapitala. To će zauzvrat povećati protok sredstava i mogućnosti ulaganja za sudionike na tržištu. “

    Naravno, kako je ovo razmjena koja podržava sigurnosne tokene, sudjelovanje investitora ograničeno je na one koji prolaze potrebne KYC i AML parametre.


    Tokenise UK

    Iako je fokus tvrtke možda na Tokenise Stock Exchange, razvoj se i dalje nastavlja s Tokenise UK. Sa stanjem u gospodarstvu 2020. godine mnogi su primijetili da se financiranje putem tradicionalnih VC kanala znatno smanjilo. Kao rezultat, vidjeli smo povećan interes za kapitalno financiranje.

    Iako će vrijeme pokazati može li kapitalno financiranje putem kapitala zadržati i pretvoriti taj interes u stvarno sudjelovanje, Tokenise namjerava biti spreman. Primjer događaja koji se mogu očekivati ​​na platformi je trenutna ponuda tvrtke KABN – an ponuda tokena kapitala žele prikupiti 8 milijuna USD.

    Tim

    Iza različitih proizvoda tvrtke Tokenise International koji se nudi, stoji vješt tim. Jezgru ove skupine čini sljedećih pet osoba, od kojih se svaka može pohvaliti impresivnim životopisima.

    Michael Kessler            – DIREKTOR TVRTKE & Osnivač

    Martin Graham            – predsjednik grupe

    Simone Murray – financijska direktorica

    Simon Kiero-Watson   – direktor tržišta

    Hirander Misra            – direktor grupe

    Što je sljedeće?

    Počevši s uključivanjem klijenata, obratili smo se Tokenise Stock Exchange-u i pitali ih: ‘Što je sljedeće? Koji je sljedeći znak na putokazu Tokenise kojem se mogu radovati i tvrtke i investitori? ‘

    Michael Kessler, izvršni direktor & Osnivač Tokenise Stock Exchange-a uzeo je vremena da razradi ono što nude i čemu se možemo radovati. Izjavio je,

    “Tokenizacija vrijednosnih papira i ostale imovine iz stvarnog svijeta transformirat će dostupnost i učinkovitost tržišta kapitala. Donošenjem novih klasa imovine u više jurisdikcija globalnoj zajednici investitora omogućit će tvrtkama da lakše prikupljaju kapital i omogućuje veću likvidnost tamo gdje je prethodno bila nelikvidna.

    U smislu sljedećih koraka

    1. Omogućavanje punog KYC-a & AML kao i kategorizacija investitora
    2. Razgovaramo s brojnim izdavačima koji žele staviti popis na platformu i proći kroz jednog od naših korporativnih savjetnika
    3. Očekujemo da će prvi popisi proći tijekom sljedećih tjedana / mjeseci (djelomično ovisno o Covidu) koji će omogućiti ljudima da navedu više klasa imovine u skladu sa svojim zahtjevima, uključujući:
    • Nove klase imovine
    • Djelomično vlasništvo nad fizičkom imovinom
    • Privatni kapital tantijemi

    Kao i tradicionalna imovina:

    • Dionice
    • Obveznice
    • Fondovi
    • Roba

    Razgovaramo s preko 20 novih tvrtki iz securitising influencera i imena kućanstava, ljekovitih CBD objekata, imovine, proizvođača pića, proizvoda za uljepšavanje, fintech tvrtki itd. U idealnom slučaju, tijekom sljedećih tjedana imat ćemo 3-4 nova izdanja spremna za prolazak kroz postupak uvrštavanja i pridružite se našoj razmjeni. Voljeli bismo da nas kontaktiraju novi izdavači i da se registriraju investitori. “

    Natjecanje

    Iako tržište nije ni blizu zasićeno, što se tiče razmjene sigurnosnih tokena, postoji nekoliko trenutno aktivnih ili u razvoju. Svaki od sljedećih potencijala može biti konkurent onome što Tokenise nudi.

    • MERJ
    • OpenFinance
    • Arhaks

    Svaka od tih razmjena malo se razlikuje, jer MERJ služi globalnoj bazi klijenata, dok je OFN ograničen na SAD, a Archax tek treba pokrenuti.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map