Top 5 sigurnosnih tokena u koje treba ulagati – mišljenje

Ispod je top 5 sigurnosnih tokena za koje osobno vjerujem da imaju najviše potencijala za likvidnost i budući rast. Kao odricanje odgovornosti, nositelj sam tokena u svim dolje navedenim ulaganjima. Za ovaj članak nije dana novčana naknada. Ovo se temelji isključivo na mom osobnom mišljenju.

# 5 – Lottery.com

Ovo je bio jedan od najranijih STO-a u svemiru. Vizija je prikupiti milijarde dolara za pomoć u rješavanju najnužnijih humanitarnih potreba širom svijeta pomoću globalnih dobrotvornih tombola. Vlasnicima tokena nude 7% udjela u prihodu od prodaje ulaznica.

Neki od značajnih investitora koji stoje iza ovog projekta uključuju:

 • Pantera Capital – Joey Krug (su-glavni direktor za investicije).
 • Paraag Marathe (glavni strateški direktor EVP, SF 49rs).
 • Bruce Gibney (Fond osnivača, početni investitor PayPal-a).

Ono što je impresivno kod ovog projekta je trenutni napredak koji su postigli, a koji uključuje:

 • Najveći svjetski rezultati lutrije i pružatelj informacija sektoru digitalnih medija za američke i sjevernoameričke igre na sreću, uključujući Google i Amazon Alexa.
 • Dobavljač lutrijskih rezultata u više od 30 zemalja širom svijeta.
 • U američkoj Lottery.com vodeća je mobilna usluga igranja lutrije s više odobrenja države.

Ovaj token možete kupiti na OpenFinance platforma.

# 4 – tZERO

tZERO radi na izgradnji regulirane burze za trgovanje sigurnosnim tokenima i digitalnim vrijednosnim papirima. Oni uzimaju svoje vrijeme za razvoj ove platforme jer žele osigurati da su u potpunosti zakonski usklađeni. Zamislite tZERO kao Binance reguliranih sigurnosnih tokena.

Ako uspiju u navedenoj misiji, postat će tržišni lider u prostoru digitalnih vrijednosnih papira. Kao potpuno regulirani institucionalni investitori i banke moći će koristiti ovu platformu za sve svoje potrebe za razmjenom.

Često smo izvještavali o tZERO-u, uključujući i bolni postupak dubinske provjere koji usporava lansiranje platforme. Potpuna zakonska usklađenost pozitivna je stvar i više volimo da stvari polako uzimaju kako bi osigurali potpunu usklađenost i zakonitost.

Ovaj se token može kupiti izravno na tZERO platforma.

# 3 – 22x fond


22X Fond uložio je u 30 prethodno provjerenih start-upova koji su bili dio Batch 22 programa 500 Startups-a u ranoj fazi rizičnog fonda i akceleratora sjemena. 500 startupa investiralo je u preko 1200 tvrtki, a neke od ovih značajnih investicija uključuju Udemy, Visual.ly, Canva, Twilio, talkdesk, & ipsy.

Sve tvrtke 22X Fund dio su serije 22 iz 500 startupa koji su se održali u San Franciscu u ljeto / jesen 2017. 500 Startups Accelerator ima ~ 2% stope prihvaćanja. Većina je prikupila prethodno financiranje i donosi prihod.

Batch22 fokusira se na FinTech (9 tvrtki), Data (7 tvrtki) i Digital Health (4 tvrtke). Popis možete pronaći ovdje.

Ulagači dobivaju žetone u 22X koji će posjedovati između 2,5% i 10% udjela u svakoj tvrtki s portfeljem 22X.

Ovaj token možete kupiti na OpenFinance platforma.

# 2 – Blockchain Capital

Ovo je bio početni sigurnosni znak koji je započeo revoluciju. BCAP tokeni predstavljaju tokene u rizičnom fondu kojim upravlja Blockchain Capital.

Blockchain Capital stvarno ne treba predstavljanje kada je blockchain u pitanju. Osnovani su 2013. godine i imaju tako zapažene investicije kao što su ABRA, Augur, Bancor, BitFuty, BitGo, Block.one, BlockStream, Coinbase, Ethereum, Harbor, Kraken, Mreškati, sekuritizirati, & Templum.

BCAP token pokrenut je u travnju 2017. i prikupio je 10 milijuna dolara za šest sati.

U lipnju 2019. Coinbase Custody najavio je podršku za BCAP token. Važnost ove vijesti ne može se podcijeniti, jer je ovo prvi sigurnosni token koji podržava Coinbase.

Ovaj token možete kupiti na OpenFinance platforma.

# 1 – SpiceVC

Moj osobni favorit je SpiceVC, a tim tokenom upravlja iskusni tim koji je jako uključen u prostor digitalnih vrijednosnih papira. Ulažu u budućnost sigurnosnih tokena i digitalnih vrijednosnih papira. Njihovo najznačajnije ulaganje je u Securitize. Securitize je izdavač tokena koji je pokazao najviše privlačenja kada je u pitanju tokeniziranje sigurnosnih tokena. Oni su izravno tokenizirali ili ponudili usluge tokenizacije glavnini tvrtki s ovog popisa.

Ostala značajna ulaganja tvrtke SpiceVC uključuju:

 • SAGA – Nadolazeća stabilna valuta
 • Slice – Tokenizacija nekretnina
 • ROX – Tokenizacija komercijalnih nekretnina.
 • Archax – Pokrenuta digitalna burza vrijednosnih papira u Londonu u Velikoj Britaniji.
 • Lottery.com – mrežni sigurnosni žeton za lutriju.
 • Bakkt – Tvrtka za razmjenu digitalnih imovina koju su stvorili ICE, vlasnici njujorške burze. Bakkt je jedna od najočekivanijih razmjena u kriptovalutama i ima potencijal uvesti institucionalna ulaganja u Bitcoin i kriptovalutu.

Ovaj token možete kupiti na OpenFinance platforma.

Odricanje:

Securities.io nije, nije licenciran ili registriran pri američkoj Komisiji za vrijednosne papire, FINRA ili bilo kojem drugom regulatoru financijskih usluga. Konkretno, Securities.io nije Brokerski zastupnik registriran u FINRI-i i ne nudi ili prodaje vrijednosne papire niti se bavi bilo kojom drugom aktivnošću brokera. Ništa na ovoj web stranici ne predstavlja ponudu, distribuciju, prikupljanje ili marketing bilo koje vrijednosnice.

Nadalje, Securities.io nije burza, alternativni sustav trgovanja, escrow agent ili agent za prijenos. Securities.io ne pruža pravne, računovodstvene, porezne ili regulatorne savjete niti čuva bilo kakvu gotovinu, virtualnu valutu, sigurnosni token ili drugu digitalnu imovinu u ime ili u ime bilo koje treće strane.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map