Vertalo i tZERO Pogledajte Priliv talenta kako se izrađuju višestruke usluge

Aktivno zapošljavanje / zapošljavanje

Tvrtka i njihova ponuda jednako su dobri kao i tim koji stoji iza njih. Tijekom posljednjih nekoliko dana vidjeli smo kako više tvrtki iz sektora digitalnih vrijednosnih papira najavljuje stjecanje / zapošljavanje novih talenata.

Iskustvo stečeno ovim akvizicijama dovoljno govori o kvaliteti projekata na koje prelaze. Vertalo i tZERO daju se na znanje, a napredak se postiže s razvojnog i kadrovskog stajališta.

Talenat

Imena pojedinaca koji su uključeni u ove poteze vrijedna su pažnje ne samo zbog tvrtki s kojima će surađivati, već i odakle dolaze. Evo kratkog pregleda onih pojedinaca u pokretu i odakle dolaze.

Vertalo

Ova „digitalna platforma za upravljanje imovinom“ sa sjedištem u Sjedinjenim Državama ukrcala je dvije osobe. Jedan kao savjetnik, a drugi kao osoblje.

 • Budući da je sektor digitalnih vrijednosnih papira mlad koliko je mlad, vrlo se malo ljudi može pohvaliti iskustvom koje radi Thomas McInerney. Prelazi u Vertalo nakon što je uspješno dovršio ulogu suosnivača i izvršnog direktora u OpenFinanceNetwork.
 • Tim Reynders
  • Kao osnivač i prethodni direktor tehničkog sektora, Securitize, Tim Reynders savršeno odgovara za ulogu savjetnika za Vertalo.
  • tZERO

   Koliko god Vertalo bio zauzet, tZERO je možda bio još zauzetiji akumuliranjem talenata tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Ova tvrtka FinTech sa sjedištem u SAD-u namamila je u nju trio pojedinaca, s tim da su za svakoga stvorena nova radna mjesta.

   • Brooke Navarro pridružuje se timu tZERO nakon 10 godina rada na mjestu generalnog direktora u Barclays Investment Bank. Ova je prethodna uloga čini savršeno pogodnom za njezinu novu, jer tZERO nastoji dodatno uspostaviti rast u sektoru.
  • Alexandra Sotiropoulos, Voditelj komunikacija
   • Kao bivša zaposlenica Intermarketa, Alexandra Sotiropoulos uspjela je steći iskustvo radeći s PR i marketinškom firmom koja pruža usluge u raznim industrijama.
   • Michael Mougias, Voditeljica odnosa s investitorima
    • Kanadska tvrtka za filmsku tehnologiju IMAX vidjela je svog zamjenika za odnose s investitorima Michaela Mougiasa kako prelazi na tZERO. Zbog ove će tranzicije dobiti isti naslov i sličnu ulogu unutar tZERO tima.
    • Komentar

     Nakon najave stjecanja / angažiranja novih talenata, predstavnici svake od njih, tZERO i Vertalo, uzeli su vremena za komentar. Slijedi ono što je svaki imao za reći u vezi s tim potezima.

     Izjavio je Saum Noursalehi, izvršni direktor tZERO-a,

     „Ova su imenovanja vitalna za našu dugoročnu strategiju. Na izdavanju, Brooke će voditi strateški razvoj našeg ekosustava sigurnosnih tokena usredotočujući se na ponudu jednadžbe – radeći s izdavačima kako bi PRO Securities ATS donio više kvalitetne imovine. Mike i Alex predvodit će naše napore kako bismo nastavili razvijati strateško pozicioniranje na tržištu za tZERO i surađivati ​​sa sadašnjim i budućim investitorima, analitičarima, medijima i ostalim dionicima tZERO-a. Ove novoformirane uloge u tZERO-u zaokružuju menadžerski tim i ključne su za osiguravanje našeg kontinuiranog uspjeha. Ponosan sam na prekretnice koje smo postigli već ove godine i radujem se onome što će se postići stjecanjem tako snažnog talenta. “

     Izjavio je Thomas McInerney, potpredsjednik proizvoda u tvrtki Vertalo,


     „Poboljšanje ukrcavanja problem je koji za mene ima snažan odjek. Uzbuđen sam što ću pomoći tvrtki Vertalo da izdavanje digitalnih sredstava, ulaganje i trgovanje bude isplativo i prikladno za izdavače i investitore. Vertalova misija – pojednostaviti ulaganje i upravljanje digitalnom imovinom – usklađuje se s mojim iskustvom u izgradnji i pokretanju OpenFinance-a. Tim u Vertalu predan je rastu i povezivanju ekosustava digitalne imovine kroz partnerstva i tehnologiju koja će transformirati financije. “

     U ostalim vijestima

     I Vertalo i tZERO redovni su članovi naše vijesti prije ovih zapošljavanja. Svaka je tvrtka do danas imala vitalnu ulogu u razvoju sektora digitalnih vrijednosnih papira. Da bi industrija nastavila sazrijevati, više tvrtki mora biti jednako aktivno u razvoju usluga koje nude. Evo nekoliko članaka koji detaljno opisuju nedavne događaje koji se odnose na svaku od ovih tvrtki.

     Vertalo će integrirati platformu za upravljanje digitalnom imovinom s Hedera Hashgraph-om

     Patrick M. Byrne izdaje pismo dioničarima

     Atari Biopic će proći tokenizaciju kroz tZERO i Vision Tree

     Vertalo izdaje V-Token softver za upotrebu tijekom tokenizacije

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me
     Like this post? Please share to your friends:
     Adblock
     detector
     map