Vodite nekretnine za izdavanje digitalnih vrijednosnih papira u prikupljanju kapitala uz pomoć Securitize, GRIP i Rialto

Japanski programer stambenih i poslovnih nekretnina, Vodeće nekretnine, ima najavio njegove namjere da ugosti nadolazeću prikupljanje kapitala. Kroz savezništvo s raznim pružateljima usluga (Securitize, GRIP, Rialto), Lead Real Estate bit će domaćin ovog događaja na globalnoj platformi.

Prikupljanje kapitala oblikovat će se kao digitalna ponuda vrijednosnih papira (DSO), jer se tvrtka Lead Real Estate nada da će zainteresiranim investitorima pružiti troškovno najučinkovitiju izloženost. Iako Lead Real Estate nije najavio koliko će se kapitala prodati, oni ukazuju da će to biti višemilijunski događaj.

Pomoć od tria

Oni koji će pomagati tvrtki Lead Real Estate, na stol će unijeti različite specijalitete. Sukladno tome, tijekom prikupljanja kapitala, sljedeće će tvrtke biti zadužene za različite uloge.

 • Kao investicijska banka u okviru Međunarodnog financijskog centra u Dubaiju (DIFC), GRIP će preuzeti ulogu financijskog savjetnika i upravitelja prikupljanja kapitala.
 • Sekuritizirati
  • Vodeći u sektoru digitalnih vrijednosnih papira, Securitize će pružiti tehnološki paket potreban za stvaranje i izdavanje digitalnih vrijednosnih papira prodanih tijekom cijelog događaja.
  • Rialto
   • Korištenjem njihove registracije i licenciranja kod Komisije za vrijednosne papire (SEC) i Regulatornog tijela za financijsku industriju (FINRA), Rialtosovo sudjelovanje omogućit će da ovaj događaj bude dostupan u većem obimu. To znači da će veći broj ulagača iz cijelog svijeta biti podoban za sudjelovanje.
   • Očekivanja

    Iako Lead Real Estate nije pružio detalje u vezi s iznosom kapitala koji stavlja na raspolaganje, pružio je uvid u to kako očekuju da će investitori biti nagrađeni.

    • 5% godišnje, u obliku dividende
    • 10-20% p.a. neto dobiti

    Kumulativno, Lead Real Estate očekuje da će se to izjednačiti s 6-8% povrata. Važno je, međutim, napomenuti da su to jednostavno očekivanja. Kao i za svako ulaganje, nema jamstava.

    Susjedni put

    Do danas je jedna od najpopularnijih implementacija digitalnih vrijednosnih papira tokeniziranje nekretnina. Kao klasa imovine s visokim potencijalom, koju često muči niska likvidnost, mnogi vjeruju da su nekretnine savršeni sektor za obnovu.

    Međutim, tvrtka Lead Real Estate odlučila je putovati susjednim onime što smo do sada vidjeli. Iako se većina tvrtki usredotočila na tokenizaciju same nekretnine, Lead Real Estate nastoji iskoristiti digitalne vrijednosne papire prodajom dijela poslovanja.

    To znači da će se zainteresirani ulagači, iako sektor ostaje isti, okretati prema izloženosti; profitabilnost ovisi o uspjesima Lead Real Estate-a u cjelini, a ne o pojedinačnoj imovini pod njihovom kontrolom.

    Komentar

    Nakon najave ovog događaja, predstavnici svake od tvrtki Lead Real Estate i Securitize uzeli su vremena za komentar.

    Eiji Nagahara, Izvršni direktor tvrtke Lead Real Estate, navodi,


    „U tvrtki Lead Real Estate vjerujemo u pružanje vrijednosti našim kupcima kroz čitav niz naših poslovnih aktivnosti, pa smo tako pionir u instrumentu koji je upravo dizajniran za poboljšanje učinkovitosti i smanjenje trenja, a istovremeno pruža globalni pristup jednoj od najvećih svjetskih metropola, Tokiju s 38 milijuna stanovnika idealno je rješenje za postizanje naših kapitalnih ciljeva “

    Carlos Domingo, Izvršni direktor Securitize, države,

    „Securitize je posebno ponosan što je dobavljač tehnologije za izdavanje digitalne sigurnosti tvrtke Lead Real Estate … Ovaj ugovor ne samo da potvrđuje naše uvjerenje da će Japan i dalje biti globalni lider u razvoju digitalnih vrijednosnih papira, već također pokazuje kako tehnologija rješava stvarne probleme veće, etablirane tvrtke pružajući isplativo i usklađeno rješenje za izdavanje i upravljanje privatnim vrijednosnim papirima na globalnoj razini. ”

    Vodeće nekretnine

    Osnovana 2003. godine, tvrtka Lead Real Estate razvija se nekretninama sa sjedištem iz Tokija, Japan. U vremenu od pokretanja, vrijednost imovine pod njezinom kontrolom porasla je na otprilike 65 milijuna USD.

    Izvršni direktor, Eiji Nagahara, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

    U ostalim vijestima

    Japan je na putu da postane sinonim za napore temeljene na blockchainu. Prije samo nekoliko dana razgovarali smo o razvoju događaja oko Boostryja i ulasku novih dionika u platformu za izdavanje digitalnih vrijednosnih papira.

    Između ODS-a o kojem smo danas ovdje razgovarali, nedavnih ulaganja u japanske tvrtke i tekuće vlade istraživanje u digitalne valute središnje banke (CBDC), čini se da je ‘zemlja izlazećeg sunca’ spremna postati lider u svijetu blockchaina.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map