Ulaganje u Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC)

Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) je tvrtka za telekomunikacijske usluge i virtualno zdravlje sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Pružajući platforme poput mobilnih aplikacija i videokonferencija umjesto osobnih pregleda, Teladoc revolucionira način pružanja zdravstvene zaštite. S uslugama koje se pružaju u preko 130 zemalja, tvrtka nastavlja put brzog rasta i ne pokazuje znakove usporavanja.

Što je Teladoc Health, Inc (TDOC)?

Teladoc je jedna od tvrtki s virtualnim zdravljem s najdužim radnim stažom na svijetu. Kada su operacije započele 2002. godine, tvrtka je započela s povezivanjem pacijenata s liječnicima gotovo u državi Texas. Nakon nekoliko ranih uspjeha, tvrtka je lansirana na nacionalnoj razini nekoliko godina kasnije. Razvojem odnosa s velikim organizacijama i osiguravajućim kućama njihova je baza korisnika brzo rasla jer su poslodavci počeli nuditi Teladoc kao opciju u okviru zdravstvenih pogodnosti radnika. Dva desetljeća kasnije, tvrtka sada zapošljava 4.000 i nudi čitav niz usluga osmišljenih da integriraju sve aspekte zdravstvene zaštite. Ovaj pristup “cjelovite osobe” omogućuje cjelovita zdravstvena rješenja prilagođena individualnim potrebama. Bilo da se radi o preporuci ili drugom mišljenju, Teladoc nudi usluge za gotovo svakoga tko ga treba.

Strateškim potezima tvrtka se etablirala kao najveća pojedinačna tvrtka u sektoru telezdravstva u pogledu baze klijenata. To je omogućeno akvizicijama glavnih konkurenata Ameridoc-a i Consult A Doctor-a tijekom djetinjstva ove industrije 2014. Kroz ove poteze tvrtka je uživala razdoblje relativno slabe konkurencije u Sjedinjenim Državama, što je omogućilo brzi rast. Danas organizacije poput Microsofta i Targeta imaju povjerenje u pružanje zdravstvenih usluga svojim zaposlenicima. Ukupno Teladoc ima preko 50 milijuna kupaca koji plaćaju u Sjedinjenim Državama.

Virtualna skrb smatra se sve važnijim dijelom budućnosti zdravstvene zaštite. Pristup uslugama kao što su stručnjaci za mentalno zdravlje u mnogim je područjima oskudan, a mogućnost pružanja pristupa prethodno nedostupnim pacijentima jedna je od najvećih prednosti virtualne skrbi. Pogodnost i povjerljivost koju pruža virtualna skrb pacijenti često navode kao jedan od glavnih pokretača traženja virtualne skrbi. Za starije pacijente izuzetno je atraktivna mogućnost traženja zdravstvene zaštite bez potrebe za napuštanjem doma. Uklanjaju se prepreke poput vremena, pokretljivosti i udaljenosti, što dovodi do toga da sve više osoba traži liječenje.

Zašto Teladoc Health, Inc (TDOC) Materija?

Usvajanjem virtualne njege koja se eksponencijalno povećava, Teladoc je vrlo dobro pozicioniran kao jedan od globalnih lidera na tom području. Samo u posljednjih 5 godina, virtualni posjeti putem Teladoca porasli su s 576 000 u 2015. na preko 10,6 milijuna u 2020. Porastao je i udio korisnika izvan Sjedinjenih Država koji sada čine više od 20% posjeta Teladoca. To je značajno jer usvajanje u drugim mjestima na svijetu nije bilo tako brzo kao u Sjedinjenim Državama. Kako se više svijesti i prihvaćanja virtualne skrbi uspostavlja u drugim dijelovima svijeta, temelje koje je Teladoc postavio na tim mjestima isplatit će se godinama koje dolaze.

Drugi razlog popularnosti Teladoca je njegov integrirani pristup zdravstvenoj zaštiti. Osim virtualnih posjeta liječniku, tvrtka nudi i zaštitu mentalnog zdravlja, upravljanje kroničnom skrbi i specijalističke usluge. Ovim pristupom tvrtka osigurava da pacijenti od prvog posjeta mogu nastaviti unaprijediti ponudu Teladocovih proizvoda tijekom liječenja. Svojim vezama u zdravstveni sustav, Teladoc također nudi “ulazna vrata” u osobne tretmane za one koji trebaju ove vrste usluga. Ova integracija s tradicionalnim zdravstvenim sektorom presudan je pokretač za dovođenje pacijenata na platformu Teladoc.

Kako su potrebe klijenata rasle, tako je rasla i Teladocova strategija. Osim organskog rasta, strateški su potezi s vremenom ojačali tvrtku. Ukupno, 12 stjecanja dovršila je tvrtka, od kojih svaka pokriva drugačiji adresirani segment tržišta. Te su akvizicije bili jedan od glavnih pokretača rasta u posljednjih nekoliko godina. Neki primjeri ovih novih ponuda omogućenih akvizicijama uključuju InTouch Health, Najbolji liječnici, i Ti najzdravija 

Teladoc Health, Inc (TDOC) Izgledi

Unatoč tome što Teladoc već dominira prostorom virtualne njege, ima puno prostora za rast. Trenutno 40% tvrtki iz Fortune 500 koristi zdravstvene usluge Teledoc. Ako je to bilo kakav pokazatelj, još uvijek postoji veliko tržište koje još uvijek nije dosegnuto. Kako se novi korisnici pridružuju i prvi put koriste sustav, vjerojatno će i dalje koristiti sustav nakon što se vide pogodnosti i koristi. Pandemija Covid-19 vjerojatno je ubrzala ovaj pomak jer se novi korisnici pridružuju kako bi izbjegli osobne medicinske postavke i odlučili se za virtualnu skrb.

Kroz postojeći model, poslovanje je vrlo skalabilno i s vremenom će se poboljšavati. Kako se sve više pacijenata pridružuje platformi, Teladoc ubrzano dodaje dodatne usluge kako bi udovoljio potrebama novih klijenata. Primjerice, spajanje Teladoca s Livongom 2020. otvorilo je tvrtki potpuno novi put rasta. Uvidjevši trend sve većeg broja pacijenata kojima je potrebno liječenje kroničnih bolesti, Teladoc je kroz svoj procjenu doveo jednog od vodećih u upravljanju kroničnom skrbi. Dogovor od 18,5 milijardi dolara da se stopi s Livongom. Ovom akvizicijom, Livongova tehnologija upravljanja dijabetesom zasnovana na oblaku, koja pomaže pacijentima u kontroli šećera u krvi, uvedena je u ekosustav Teladoc.

Gdje kupitiTeladoc Health, Inc (TDOC)

Posrednik kojeg preporučujemo je Firstrade.

Firstrade je vodeća internetska brokerska tvrtka koja nudi čitav niz investicijskih proizvoda i alata osmišljenih kako bi pomogla investitorima poput vas da preuzmu kontrolu nad svojom financijskom budućnošću. Od svog osnutka 1985. godine Firstrade se zalaže za pružanje usluga visoke vrijednosti i kvalitete.

Kombinirajući vlasničku tehnologiju trgovanja, izuzetno intuitivno korisničko sučelje, izvanrednu korisničku uslugu i mobilne aplikacije, Firstrade nudi cjelovito rješenje za sve vaše potrebe ulaganja.  Firstrade član je FINRE / SIPC-a.

Ulaganje u Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) Ulaganje u Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) Ulaganje u Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za burzovne mešetare uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za burzovne mešetare uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za burzovne mešetare uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Naknade

Nulta komisija

Naknade

Nulta komisija

Naknade

Nulta komisija

Minimum računa

Nijedna

Minimum računa

100 dolara

Minimum računa

Nijedna

Promocije

Besplatne dionice *

* Pojedinosti potražite na web mjestu.

Promocije

Nijedna

Promocija

Nijedna

Sažetak

Prednosti virtualne skrbi postaju sve očiglednije. Kako sve više pacijenata usvoji ovu novu metodu medicinske njege, Teladoc će biti u dobroj poziciji da nastavi povećavati količinu. Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, tvrtka je napravila značajne korake konsolidirajući usluge pod imenom Teladoc. Kao rezultat ovog rada, gotovo svaki pojedinac koji traži zdravstvenu njegu vjerojatno će završiti s obzirom na Teladoc ili jednu od njegovih brojnih podružnica. Kako se tvrtka nastavlja širiti na nova tržišta, prilike za rast ostaju vrlo obećavajuće.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner