Befektetés a Paypal Holdings, Inc.-be (NASDAQ: PYPL)

Paypal Holdings, Inc. (NASDAQ:PYPL) az online fizetési megoldások vezető szolgáltatójaként ismert. A hagyományosabb fizetési módok alternatíváját kínáló PayPal a 2000-es évek elején előtérbe került, mint az eBay online aukciós oldal kifizetéseinek elősegítője. Az Egyesült Államokban Kaliforniából működő vállalat továbbra is az egyik leginnovatívabb vállalat a pénzügyi technológiai (fintech) szektorban. amit a kriptopénz nemrégiben bevezetett ökoszisztémájába mutat.

Mi a Paypal Holdings, Inc. (PYPL)?

A PayPalt 1998-ban két szoftvertervezési háttérrel rendelkező személy és egy ügyvéd képezte. Az eredetileg Confinity néven ismert Max Levchin, Luke Nosek és Peter Thiel új vállalatát azzal a céllal hozták létre, hogy biztonsági szoftvereket fejlesszenek ki a kézi eszközökhöz. Miután kevés sikert találtak ezen a területen, megfordították stratégiájukat, és inkább a digitális pénztárca építését választották. Ez az új termék csaknem egy évvel később, 1999 végén jelent meg. Nem sokkal később egyesülés történt a Confinity és az Elon Musk által létrehozott X.com internetes bank között. Noha az új cég eredetileg megtartotta az X.com nevet, úgy döntöttek, hogy átnevezik és pontosítják termék- és szolgáltatáskínálatukat. A társaság 2001-ben a PayPal néven telepedett le, és a társaság végül 2002-ben tőzsdei bevezetéssel tőzsdére került.

Nem sokkal az IPO után az eBay 1,5 milliárd dollárért megvásárolta a PayPalt. Ebben az időben a vállalat növekedése lenyűgözte a befektetőket. Az eBay aukciók több mint 70% -a PayPal-on keresztül fogadta el a fizetéseket, és a lezárt aukciók körülbelül 25% -a használta ezt az innovatív új fizetési megoldást. Mindössze 8 év alatt a PayPal több mint 100 millió felhasználóra nőtt 190 területen, 25 különböző pénznem opciót használó szolgáltatásokat kínálva. 2014 szeptemberében a PayPal úgy döntött, hogy elszakad az eBay-től, és a növekedés más útjaira összpontosít. Noha a kettő továbbra is szorosan együttműködött, 2018 elején bejelentették, hogy a PayPal 2020-ig megszünteti az online aukciós webhely kártyafizetéseinek feldolgozását. Ma a PayPal nagyon különálló identitás volt tulajdonosától.

Miért működik a Paypal Holdings, Inc. (PYPL) Ügy?

Annak ellenére, hogy két évtizeddel ezelőtt jött létre, a Paypal képes lépést tartani a változásokkal lehetővé tette, hogy továbbra is rendkívül releváns maradjon a modern korban. Ez a képesség lehetővé tette a vállalat számára, hogy több mint 350 millió ügyfelet és kereskedőt szolgáljon ki több mint 200 területen. A pénzügyi szolgáltatások olcsóbbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá tételével folytatták az innovációt. 2019-ben a közösségi média óriásaival, az Instagram-szal való partnerség eredményeként elindult a Checkout az Instagram-on, lehetővé téve a biztonságos fizetést az alkalmazás Paypal platformjával..

Egy korai stratégiai akvizíció 2013-ban történt, amikor a Paypal felvásárolta az indítást Braintree 800 millió dollárért. A Braintree portfóliójának részeként a Paypal megszerezte a Venmo, egy mobilszolgáltatás-fizetési alkalmazás mögött álló technológiát, amely mára 40 millió felhasználó fölé nőtt. A közelmúltban a vállalat újabb jelentős lépést tett, és a Honey vásárlási jutalom platformvállalatot vásárolta meg, több mint 4 milliárd dollár értékű ügyletben, amely az eddigi legnagyobb felvásárlás volt. A méz egy pénzmegtakarító eszköz, amely népszerű az évezredes emberek körében, több mint 17 millió aktív felhasználóval. A Paypal kijelenti, hogy tervezi integrálja tovább a Honey-t a Paypal és a Venmo platformokba, lehetővé téve a vállalat számára, hogy tovább bővítse hálózatát, és több kereskedőt vonzzon.

A Paypal nagy feltűnést keltett 2020-ban azzal, hogy platformjukon belül bejelentette a kriptovaluták támogatását. Mostantól minden felhasználó kriptovalutákat vásárolhat, tarthat és értékesíthet a Paypal-számláján. Ez megnyitotta a lehetőséget arra, hogy a platformjukon keresztül tranzakciókat hajtsanak végre olyan népszerű kriptovaluták, mint a Bitcoin és az Ethereum segítségével, a kriptográfiai fizetéseket az eladó által választott nemzeti pénznemre konvertálják. Ez az elfogadás új és innovatív módon teszi lehetővé a befizetések teljesítését a társaság bármelyikének 26 millió kereskedő világszerte. Eredetileg csak az Egyesült Államokban kínált szolgáltatás 2021-ben a Venmo platformra és a nemzetközi piacokra is kiterjed. Míg olyan versenytársak, mint a Square Cash App, egy ideje már engedélyezték a kriptotranzakciókat, ez a lépés lehetőséget teremt az egyik legnagyobb eladónak hálózatok a világon, hogy megkezdjék integrációját a kriptovaluta ökoszisztémába.

Paypal Holdings, Inc. (PYPL) Kilátások

A közelmúltbeli pozitív bejelentések és stratégiai lépések ellenére egyre több versenyző lép be az űrbe, és potenciálisan veszélyeztetheti a Paypals helyzetét az ágazatban. Az olyan műszaki vállalatok, mint a Google, az Apple, az Amazon és a Facebook, saját fizetési rendszerüket fejlesztik. A megnövekedett versenyre számítva a Paypal jelentős erőfeszítéseket tett üzleti tevékenységének olyan alapvető szempontjainak felépítésére, mint a Venmo. Ennek eredményeként a mobil alkalmazás egyszerű P2P pénzátutalási eszközökből modern, jól átfogó pénzügyi szolgáltatási alkalmazássá fejlődött. Míg az alkalmazáson belüli peer to peer transzferek nem hoznak bevételt, az újabb funkciók, mint pl Azonnali átutalások és a Venmo hitelkártya bevételszerzési lehetőségek. Egy 2019-es felméréssel, amely ezt megerősítette Az amerikaiak 20% -a az elmúlt évben a Venmo-t használták, egyértelmű és jelen van a lehetőség a platform bevételszerzési képességének kihasználására.

A Paypal a külföldi piacok felé is nézett azzal a céllal, hogy bővítse felhasználói körét. 2019-ben a Paypal felvásárolta a Kínában működő GoPay fizetési platformot. A lépés miatt a Paypal a első külföldi fizetési platform hogy abban az országban működjön. Bár a kínai piacot olyan hazai óriások uralják, mint az Alipay, a világ egyik legnagyobb piacához való bejutás jó irányba tett lépés volt. Gondos tervezés és kivitelezés révén ez az akvizíció hatalmas megtérülést jelenthet.

Az óriási technológiai cégek potenciális versenye ellenére a PayPal több mint 20 éve a csúcson van. Globális hálózatuk hatalmas, és továbbra is nagyon jó helyzetben vannak az elkövetkező évek minden kihívásának kivédésére.

Hol lehet vásárolni Paypal Holdings, Inc.-t (PYPL)

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.


A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.

Befektetés a Paypal Holdings, Inc.-be (NASDAQ: PYPL) Befektetés a Paypal Holdings, Inc.-be (NASDAQ: PYPL) Befektetés a Paypal Holdings, Inc.-be (NASDAQ: PYPL)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

Mivel a világ továbbra is távolodik az olyan hagyományos fizetési módoktól, mint a készpénz és a hitelkártyák az e-kereskedelem és a digitális fizetések mellett, kevés vállalat van olyan helyzetben, mint amennyit a Paypal tőkésíteni akar. A vállalat folytatja az innovációt, széles és változatos fizetési ökoszisztémát hozva létre, amely bevonja mind a fogyasztókat, mind a kereskedőket. Hálózatuk hatalmas és valóban globális, ezért a piac minden új belépője számára nehéz megmérkőzni velük. A vállalat folyamatosan keresi az új utakat, amelyekbe be lehet terjeszkedni, amint azt a kriptovaluta térbe tett legutóbbi erőfeszítései is bizonyítják. Az alkalmazkodás és a relevancia megőrzésének képességével a jövő fényes marad a Paypal számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map