Befektetés a Square, Inc részvényekbe (NYSE: SQ)

Square, Inc. (NASDAQ:SQ) a kaliforniai San Franciscóban működő pénzügyi szolgáltató társaság. Hardveres és szoftveres megoldásain keresztül a Square különféle eszközöket kínál a vállalkozásoknak és az egyéneknek mindennapi pénzügyi igényeik kielégítésére. Az évek során a vállalat az egyetlen rést kínáló termékből egy teljes pénzügyi szolgáltatási ökoszisztéma fejlesztéséig fejlődött. A társaság folyamatosan bővítette látókörét, és a hagyományos bankszektor legitim alternatívájaként bizonyította magát.

Mi a Square, Inc. (SQ)?

A Square-t Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója és Jim McKelvey üzletember alapította 2009-ben. A társaság 3800 embert foglalkoztat, és az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Japánban és az Egyesült Királyságban működik. A Square azzal kezdte, hogy megtervezte a Square Reader terméket a gyártók számára, amely egy eszköz fejhallgató-csatlakozójához csatlakozott, és lehetővé tette számukra a hitelkártya-tranzakciók feldolgozását. Azóta a vállalat kibővítette termékkínálatát, olyan szolgáltatáscsomagot épített ki, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy több funkciót, beleértve a kereskedői szolgáltatásokat és a mobilfizetéseket is, egyablakos szolgáltatássá összesítsék. A Square technológia korai alkalmazói között volt a Starbucks és a Whole Foods, akik 2012-ben, illetve 2014-ben kezdtek fizetési lehetőségeket kínálni a Square termékekkel. A korai siker időszakát követően a vállalat 2015-ben IPO-t tett ki. Azóta a vállalat folytatta az innovációt, a felhasználók széles körének kielégítésére kínál megoldásokat.

Miért teszi a Square, Inc. (SQ) Ügy?

A Square működése két különálló ökoszisztémában létezik. Az első az eladói ökoszisztéma, amely a vállalkozások és kereskedők igényeinek kielégítésére nyújt szolgáltatásokat. A Square leginkább a Square Readerről ismert, amely a mobil eszközök fejhallgató-csatlakozójához csatlakozik, és lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kártyás fizetéseket fogadjanak el. Az eladói ökoszisztéma másik jól ismert terméke a Square Stand, amely egy értékesítési pont megoldás, amely lehetővé teszi az éttermek, kiskereskedelmi üzletek és más tégla és habarcs üzletek számára, hogy különféle fizetési lehetőségeket fogadjanak el. A Square ezeken az eszközökön keresztül mind átalány, mind tranzakciónként százalékos bevételt generál. A vállalat csendben számos háttér-megoldást is kifejlesztett a vállalkozások számára, ideértve a bérszámfejtési szoftvereket, az ügyfélelkötelező eszközöket, a számlázó szoftvereket, a megbeszélések ütemezését és az üzleti finanszírozást. Bár ezek nem feltétlenül a legismertebb Square termékek a fogyasztók számára, ezek az alkalmazások kritikus jelentőségűek abban, hogy a teljes fizetési ciklus alatt végpontok közötti élményt nyújtsanak. Ezekkel a felajánlásokkal a vállalat megerősítette önmagát, mint a vállalkozás mindennapi igényeinek megfelelő szolgáltatás.

A Square műveletek másik pillére a Cash App. Eredetileg Square Cash néven ismert mobilfizetési szolgáltatás lehetővé teszi az egyének számára, hogy pénzt mobilalkalmazáson keresztül utaljanak át. A Cash App segítségével az ügyfelek képesek pénzt fogadni a Square Cash kártyájukhoz kapcsolódó betéti számlájukra, valamint saját bankszámlájukra. Cash App volt körülbelül 32 millió felhasználó Míg a Square fő célja a Cash App alkalmazással a hagyományos bankokkal való versengés, más digitális megoldások, például a PayPal Venmo is erős versenytársak az űrben. Míg a Venmo nagyobb felhasználói bázissal rendelkezik, a Cash App számos további funkciót kínál, amelyek rendkívül népszerűnek bizonyultak. Az egyik példa a részvények és a Bitcoin adásvételének lehetősége az alkalmazáson keresztül. A Cash App befektetési szakaszán belül a felhasználók felhasználhatják a számlájukon lévő egyenleget Bitcoins vagy részvények vásárlásához a tőzsdén. A Cash App volt az egyik első fizetési platform, amely támogatást kínált a Bitcoin számára, és a tranzakciók révén keletkezett pénz azóta is jelentős része a bevételi modelljüknek. A vállalat kriptográfiába vetett hitét 2020 októberében tovább bizonyították, amikor bejelentették, hogy befektettek 50 millió dollár 4 709 bitcoin vásárlása felé. Ezek a felajánlások együttesen lehetővé tették a Cash App ökoszisztéma növekedését az évek során, és átalakították platformzá, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen költsenek, spórolhassanak és kereskedhessenek.

Square, Inc. (SQ) Kilátások

Az egyre digitalizáltabb világban a Square kiépített egy ökoszisztémát, amely lehetővé teszi mind a vállalkozások, mind az egyének számára, hogy könnyedén kezeljék pénzüket. Ilyen nagyszámú termékkínálat mellett a Square bevételeinek növekedése nem egyetlen terméktől függ, hanem a hagyományos pénzügyi intézményektől való nagykereskedelmi elmozdulás felé az online, mobil és digitális megoldások felé. Míg a négyzetértékesítési hardverrel tranzakciónként beszedett díjak megalapítása óta a társaság növekedésének központi részét képezik, az egyéb bevételi források egyre fontosabbá válnak. Az évek során a terjeszkedés olyan területei, amelyeket érdemes megemlíteni, többek között a Square erőfeszítései az élelmiszer-szállítás, a weboldalépítés, az AI, a mély tanulás és az adóbevallási szoftver szektorban. Az új bevételi források hozzáadása mellett a meglévő bevételi források is alkalmasak az exponenciális növekedésre. Mivel a Square jelenleg csak öt országban működik, a meglévő termékek és szolgáltatások új piacokra történő kiterjesztése ígéretes utat jelent a növekedés előrehaladásához.

A Square jelentős hangsúlyt fektetett pénzügyi szolgáltatásainak bővítésére, különös tekintettel a kisvállalkozásoknak nyújtott tőkehitelezési programokra. A Square Financial Services révén a társaság megkapta a jóváhagyást egy Utah-i bank nyitására Míg a kisvállalkozások általában a hagyományos bankokhoz fordultak hitelezés, üzleti számlák létrehozása és egyéb mindennapi szolgáltatások miatt, a Square e téren való előretörése komoly veszélyt jelenthet a pénzintézetekre. Míg a helyi közösségi bankokkal ellentétek voltak, a Square azzal érvelt, hogy azok a kisvállalkozások igényeit elégítik ki, amelyekkel a hagyományos intézmények elmaradnak, számokra hivatkozva. a Square ügyfelek kétharmada nem tudott finanszírozást kapni sehol máshol.

Hol lehet megvásárolni a Square, Inc.-t (SQ)

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önökhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.

Befektetés a Square, Inc részvényekbe (NYSE: SQ) Befektetés a Square, Inc részvényekbe (NYSE: SQ) Befektetés a Square, Inc részvényekbe (NYSE: SQ)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

A Square növekedése elképesztő sikertörténet volt az egyszerű kártyaolvasótól az egész pénzügyi szolgáltatóipart megzavaró sokmilliárdos cégig. Az a képesség, hogy egy termékre kiterjesztheti és egy teljes ökoszisztémát hozhat létre, amelyre vállalkozások és magánszemélyek milliói támaszkodnak, nem minden nap tapasztalható. Bár a vállalat máris hatalmas sikereket ért el, ezek nem mutatják a lassulás jeleit. A Bitcoinba és más zavaró technológiákba történő befektetésekkel Dorsey vezérigazgató egyértelművé tette elképzeléseit. A Square képes az egész ágazatot egy új, digitális korszakba vinni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map