A legjobb hardver pénztárcák a kriptográfiai biztonság megőrzéséhez 2021-ben

Az első lépés a tapasztalt kriptovaluta-befektetővé válás megtanulása, hogyan kell biztonságban tartani a kriptográfiát a hardveres pénztárcák használatával. A blockchain projektekbe való befektetés szórakoztató és jövedelmező, de csak akkor, ha helyesen történik. Kritikus szempontból van néhány rejlő különbség a kriptovaluták és más befektetések között, amelyeknek előnyös lenne megértenie. Elsősorban kizárólag Ön felel a titkosítás biztonságának megőrzéséért.

A Crypto biztonságban tartása

Nagyon sokféle stratégia létezik, amelyet egy befektető követhet a kriptovaluták lopás elleni védelme érdekében 2021-ben. Az egyik legjobb lehetőség a hardveres pénztárca használata. A hardvertárcák a kialakításuk miatt csökkentik az online támadások kockázatát. Ezek az eszközök offline módon tárolják a kriptovalutákat az úgynevezett „hűtőtárolóban”. Ennek a feladatnak a teljesítéséhez a legtöbb eszköz légrést alkalmaz az érmék offline állapotban tartásához.

Nem minden hardvertárca-opció biztonságos

Bár igaz, hogy a hardvertárcák sokkal biztonságosabbak, mint mobil vagy asztali társaik, mégis hajlamosak emberi hibákra és okos csalókra. A közelmúltban hamis és megváltozott hardvertárcák kezdtek megjelenni a piacon. Ezek a hamisított eszközök becsapják Önt, hogy úgy gondolja, hogy a gazdaságai biztonságosak. E kockázatok és mások elkerülése érdekében ajánlott, hogy csak a legnevesebb pénztárca-gyártóknál maradjon.

Ma nagyon sokféle hardveres pénztárca áll rendelkezésre. Fontos, hogy a minőség, a biztonság és az árak tekintetében nem minden pénztárca azonos. A rossz pénztárca kiválasztása nagy időbe kerülhet. Szerencsére nem kell kitalálni. Itt vannak a legfontosabb hardver pénztárcák, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben.

Ledger Nano X – A legjobb hardver pénztárca

Főkönyv a pénztárcákat a piac egyik legjobb lehetőségének ismerik el. A céget 2014-ben alapították, és irodái vannak a párizsi San Franciscóban. Jelenleg a Ledger több mint 130 alkalmazottat foglalkoztat különböző irodáiban.

A Ledger Nano X kényelmes kialakításának és sokoldalú funkcionalitásának köszönhetően a lista élén áll. Ez az eszköz tökéletes a menet közbeni befektetők számára. Ezen túlmenően, az egység sokféle érmét és zsetont támogat. UX fejlesztése érdekében több Dapp-szel együtt is működik.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

A Ledger Nano X tartalmaz egy világos, interaktív OLED HD kijelzőt, amely megkönnyíti, hogy pontosan lássa, mit csinál. Ezt a pénztárcát a Live mobilalkalmazással kezelheti Bluetooth-on keresztül, és a felhasználók az elveszett pénzeket helyreállíthatják a helyreállítási lap segítségével. A Ledger Nano X fejlett biztonsági szolgáltatásainak és letisztult kialakításának köszönhetően a lista élén áll. A pénztárca egyetlen hátránya a magasabb árcédula.

Olvassa el a Ledger Nano X áttekintésünket vagy Vásároljon egy Ledger Nano X-et.

Ledger Nano S


A Ledger Nano S a vállalat zászlóshajó hardver pénztárcájának megfizethetőbb változata. A Nano S még mindig lenyűgöző eszköz. Nagytestvéréhez hasonlóan a Nano S is sokféle érmét és zsetont támogat. A felhasználók bármilyen ERC-20 kompatibilis tokent tárolhatnak, amikor a pénztárcát a MyEtherWallet segítségével kezelik.

Ezek az eszközök több száz decentralizált alkalmazással kompatibilisek, így ideális választás az interoperabilitás iránt érdeklődők számára. Minden Ledger eszköz hierarchikus, determinisztikus pénztárca, vagyis az egység tulajdonosa teljes hozzáféréssel rendelkezik az érmét képviselő számlához.

A Nano S nagyon hordozható. Az eszköz össztömege csak 34 g. A készülék könnyű kialakítása ellenére viszonylag tartós. Tartósságát a szálcsiszolt rozsdamentes acél ház adja. Ez a ház minőségi érzetet és megjelenést kölcsönöz a pénztárcának a műanyag opciókhoz képest.

Olvassa el a Ledger Nano S áttekintésünket vagy Vásároljon egy Ledger Nano S-t

Trezor T modell

A Trezor Model T egy másik csúcsminőségű pénztárca az ágazatban. A Trezor T modell univerzális tárolót biztosít a felhasználók számára minden digitális eszközükhöz. A Ledger eszközeivel ellentétben a Trezor teljes nyílt forráskódot tartalmaz. A nyílt forráskódú kódok ellenállóbbak, mint a privát kódolások, mert a biztonsági kutatók szakértői felülvizsgálata és ellenőrzése egyaránt megtörténik.

Különösen a Trezor pénztárcák sora a SatoshiLabs létrehozása. Különösen ez a cseh székhelyű cég volt az első vállalat, amely kiadott egy Bitcoin hardvertárcát. Mint ilyen, a Trezor értékes tapasztalatokkal rendelkezik az ágazatban. Ez az élmény nyilvánvaló a Trezor Model T szolgáltatáskészletében.

A T modell több mint 1000 érmét támogat. Ezenkívül a rendszer a Bitcoin összes magánkulcsát offline módon tárolja egy másik chipsetben. A készülék rendkívül könnyű, súlya 22 gramm, a tok tartós fémből készül. A Model T felhasználói teljes körű helyreállítási képességekkel és ragyogó kezelőfelülettel rendelkeznek. Különösen a felhasználóknak be kell írniuk egy négyjegyű PIN-kódot az összes tranzakció-megerősítéssel.

Olvassa el a Trezor T modell áttekintését, vagy vásároljon egy Trezor T modellt

Trezor Model 1

A Trezor Model 1 a Trezor Model T. megfizethetőbb változata. Ez egy egyszerűsített változat, anélkül, hogy drágább társa sok harangot és sípot jelentene. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy beugorjunk a kriptovaluta világába anélkül, hogy a magasabb áron kellene röpködnünk Trezor T modell.  Az eszköz biztonsága és egyszerűsége miatt a kriptovaluta közösség tagjai kedvelt kedvence.

Olvassa el a Trezor Model One Review vagy a Vásároljon egy Trezor T modellt

KeepKey

KeepKey egy újabb elegáns alternatíva a piacon. Ez az elegáns kialakítású pénztárca 2015-ben indult. Különösen a pénztárcát a piac egyik legnépszerűbb kereskedési platformja, a ShapeShift vásárolta meg. Ez az integráció lehetővé tette, hogy a KeepKey pénztárca felhasználói biztonságosan kereskedhessenek kriptovalutáikkal közvetlenül az eszközeikről.

A KeepKey pénztárca kompatibilis a Windows, Linux és Mac operációs rendszerekkel. Az egység nagyméretű digitális kijelzővel rendelkezik, amely világosságot nyújt minden elküldött és fogadott digitális eszköz számára. A képernyőn a tranzakciók figyelése szellővé válik. A legjobb az egészben, hogy az összes küldést a készülék fizikai gombjának megnyomásával kell jóváhagyni.

KeepKey a felhasználók hozzáadott PIN-védelmet élveznek az illetéktelen használat ellen is. Pontosabban, az eszköz további jelszóvédelmet integrál. Testreszabható tranzakciós sebességek is elérhetők a felhasználók számára. Lenyűgöző módon a KeepKey lehetővé teszi, hogy korlátlan számú pénztárca címet hozzon létre és figyeljen egy eszközön. 100 dollárért a KeepKey is valamivel olcsóbb, mint a verseny. Ily módon a KeepKey lassan teret nyer a piacon megalapozott riválisainak.

Kattintson ide a KeepKey vásárlásához.

A legjobb hardver pénztárca opciók 2021-re

A kriptográfiai szektor jelentősen növekedett az elmúlt tizenegy évben. Mindezen növekedés ellenére továbbra is a fő prioritás a kriptovaluta biztonságának megőrzése. Ezenkívül nem sok változás történt a feladat végrehajtásához használt folyamatokban és stratégiákban. A hardvertárcák továbbra is a legjobb módja annak, hogy a kriptopénz ne kerülhessen hackerek és más csalók kezébe a piacon. Tartsa be az ebben a felülvizsgálatban felsorolt, jó hírű hardver pénztárcákat, és biztosan a virtuális mennyezetig fogja nézni a satoshis veremét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map