Trezor Model T Review – Prémium Bitcoin (Crypto) hardver pénztárca

A Trezor az egyik legmegbízhatóbb vállalat a világon, amikor a bitcoin hardver pénztárcákról van szó. Kiemelt termékük a Trezor T modell, amely az elődje, a Trezor One prémium változata. A Trezor gyönyörűsége, hogy az Apple gondolkodásmódjára gondolnak, nagyon kevés terméket bocsátanak ki, de a termékek csúcsminőségűek, jól megtervezettek és esztétikusak. Áttekintjük a dizájnt, a funkcionalitást és legfőképpen a biztonságot.

Mi a Trezor T modell?

A Trezor Model T egy kriptográfiai hardvertárca, amelyet a kriptopénz biztonságának megőrzésére terveztek. Könnyen kezelhető és könnyen illeszkedik a zsebébe, és amikor szüksége van rá, USB-kábellel csatlakozik a számítógépéhez.

Ez egy korszerű bitcoin hardver pénztárca, modern dizájnnal, nagy érintőképernyővel, amely lehetővé teszi az eszköz PIN-kódjának és jelszavának megadását.

Annak érdekében, hogy a dolgok minél intuitívabbak és felhasználóbarátabbak maradjanak, a T modell használható a Trezor Password Manager segítségével, hogy segítsen az online hitelesítő adatok kezelésében..

A Trezor Model T több mint 1000 kriptovalutát támogat, köztük olyan főbb érméket, mint a Bitcoin, a Bitcoin Cash, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple és még sok más.

Trezor T modell: Első benyomás

A doboz jól megtervezett és biztosított a belső tartalom védelme érdekében. Tartalmazza az eszközt, az USB A – USB C kábelt, a zsinórt, az első lépések útmutatóját, két helyreállítási magkártyát (ajánlott használni), matricákat és egy mágneses dokkolót. A mágneses dokkoló egy vékony, öntapadó szalaggal ellátott mágnes, amely lehetővé teszi az eszköz elrejtését olyan helyeken, amelyek a tolvajok számára nem nyilvánvalóak, például egy asztal, egy íróasztal alatt stb..

Mivel a kriptovaluta hardvereszközökkel kapcsolatban mindig a biztonság az első nyilvánvaló probléma, az USB-port hologrammal rendelkezik annak biztosítására, hogy ne legyen bizonyíték a manipulációra. Ha úgy tűnik, hogy a hologram sérült, akkor az eszközt egyszerűen vissza lehet adni a gyártónak.

Trezor Model T Review - Prémium Bitcoin (Crypto) hardver pénztárca

A Trezor T modell működtetése

A jó hír az, hogy nem tűnik szuper technikusnak az eszköz használata. A csomag egyszerű utasításokat tartalmaz az új Trezor inicializálásához.

Amire mindig emlékeznie kell, az az, hogy felírja a helyreállítási magot, és biztonságos helyre menti. Azt javaslom, hogy bárhová mentse, válassza a mentési mag két biztonsági másolatának mentését. Én személy szerint a biztonsági mentést választom mind elektronikus, mind papír formában. Azok számára, akik nincsenek tisztában a helyreállítási vetőmaggal, a pénzeszközökhöz kell hozzáférniük abban a helyzetben, amikor az eszköz sérült vagy elveszett.

A másik fontos szempont, hogy mindig használjon PIN-kódot és jelszót az eszközön.


Az eszköz használata egyszerűbb, mint azt először feltételeznénk. Meg kell erősítenie az egyes kimenő tranzakciókat vagy címek létrehozását annak biztosítása érdekében, hogy az összegeket ne a megfelelő címzettnek küldjék el, vagy hogy a pénztárca adatait ne helyesen adta meg. Ez egyben biztonsági funkció abban az esetben is, ha a számítógépe sérül, így biztosíthatja, hogy az összeget a címzettnek küldjék el. 

Trezor Motel T: Biztonsági jellemzők

A Trezor nagyon komolyan veszi a biztonságot, mivel teljes üzleti modelljük erre támaszkodik. A hardver és a firmware is teljesen nyílt forráskódú, és elérhető a GitHubon. Ennek az az oka, hogy lehetővé teszi a biztonsági szakemberek számára az eszköz biztonságának ellenőrzését és ellenőrzését.

Egy másik biztonsági elem, hogy az eszköz nem érkezik előre telepített firmware-rel – ez a telepítési folyamat során lett telepítve. PIN-kóddal védett, lehetővé teszi eszközének címkézését és a kezdőképernyő testreszabását, hogy egyedivé tegye azt.

Mint korábban említettük, mindenhez meg kell erősíteni a készüléket, ez magában foglalja a pénztárca címének ellenőrzését és a pénzküldést. A magánkulcsokat egy komplett, elszigetelt környezetben tárolják, ez jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy ellopják őket. Ha paranoid vagy, mivel az eszköz nem igényel bevitelt a billentyűzetről, az sokkal biztonságosabbá teszi a rosszindulatú hackerektől.

Összegzés

A Trezor Model T egy prémium kripto hardveres pénztárca. Bárki számára, aki ésszerű mennyiségű kriptovalutával rendelkezik, a készülék biztonsága és egyszerűsége játékváltóvá teszi, amely még a legigényesebb kriptográfusokat is kielégíti.

Kattintson ide a Trezor Motel T megrendeléséhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map