Egy hónap áttekintés – 2020 január

Mivel a 2019-es év optimizmussal zárul, körülveszi a digitális értékpapírokat, azt várjuk, hogy 2020 cselekvési év lesz. Január hónapja nem okozott csalódást. Az elmúlt hetekben nemcsak több tokenizációs projektet jelentettünk be, hanem örömmel töltöttünk el különféle exkluzív interjúkat.

A „The Digital” e kiadása néhány kulcsfontosságú fejleményre világít rá, valamint kiemeli a különféle vezérigazgatók hozzájárulását.

Szabadalmaztatott

Miközben a Bitcoin megvitatásakor elterjedt név, Jack Dorsey nemrégiben egy koncentráltabb résszel – digitális értékpapírokkal – hívta fel magára az érintettek figyelmét. Ez a figyelem felkeltette, mivel cége, a Square sikeresen elnyerte az új szabadalmat, amely egy új fizetési hálózatot ír le; a digitális értékpapírokat támogató hálózat.

Square elnyerte az értékpapírokat támogató fizetési hálózati szabadalmat

A sorozat

Pantera Capital, WisdomTree Investments és Abu Dhabi Befektetési Iroda – Ez csak néhány közreműködő vállalat a Securrency által nemrégiben tartott A sorozatból.

Ezekkel a közreműködőkkel a Securrency arra törekszik, hogy folytassa a nem specifikus blokklánc-keretük fejlesztését; amelynek célja a digitális értékpapírok „globális likviditásának” felszabadítása.

A Securrency 17,75 millió dollárt húz be a sikeres A sorozat során

A hírekben

Folyamatos törés

Annak érdekében, hogy a blokklánc világa továbbra is pozitív irányban mozogjon, meg kell határozni és el kell távolítani a térben lévő rossz szereplőket. Az illegális tevékenység nem tesz mást, mint hogy a kialakulóban lévő technológiát rossz fényben festse meg.

A SEC talán mindennél többet tesz ennek a tisztításnak az eléréséért, és felelősségre vonja az iparági résztvevőket tetteikért. Ezt az elmúlt hónapban teljesen egyértelművé tették, mivel a szabályozó testület különféle bírságokkal és figyelmeztetésekkel kapcsolatos fejleményekkel fogadott minket..

Az IEO-kat körülvevő figyelmeztetésükben a SEC nagyon világos volt a kapcsolódó veszélyekkel kapcsolatban.

„A bejegyzett nemzeti értékpapír-tőzsdékre és ATS-ekre irányadó szövetségi törvények és rendeletek célja a befektetők védelme, valamint a csalárd és manipulatív kereskedési gyakorlatok megelőzése. Számos online kereskedési platform félreértelmezheti a befektetőket arról, hogy be vannak jegyezve, vagy megfelelnek egy nemzeti értéktőzsde vagy ATS szabályozási követelményeinek, és ezért hiányozhatnak azok a befektetők védelme, amelyeket egy nemzeti értéktőzsde vagy ATS nyújt a befektetőknek. ”

Álruhák, hamis személyazonosságok és egy illegális ICO – A SEC díjakat keres

Az ICOBox több hónapos hallgatása után a SEC az „alapértelmezett ítéletet” és az „állandó jogviszonyt” keresi

A Ripple XRP fokozott ellenőrzés alatt áll, mint biztonság

A SEC figyelmeztetést nyújt a kezdeti tőzsdei ajánlatokról (IEO)

Interjúk

Luka Gubo, a Blocktrade vezérigazgatója

Ebben a vitában Luka Gubo kitér a „nagy pénzügyi válság” kezdeteire és arra, hogy ez miként vezetett a Blocktrade létrejöttéhez. Ezenkívül elmélyül abban, hogy a Blocktrade mit tesz az európai tőkepiacok javítása érdekében. Olvass tovább

Dan Doney, a Securrency vezérigazgatója

Mivel a Securrency nemrégiben lezárta a sikeres A-sorozatot, a tökéletes időpontban sikerült elkapnunk Dan Doney-t. Ez az interjú nemcsak a kínált termékeket, hanem a befektetőik fontosságát és a Securrency jövőbeli terveit is érinti. Olvass tovább

Darius Liu, az iSTOX ügyvezető igazgatója

Ebben az exkluzív interjúban Darius Liu időt szakított arra, hogy megossza nemcsak személyes hátterét és tapasztalatait, hanem az iSTOX-ot vezérlő filozófiákat is.

“Hisszük, hogy a DLT és az intelligens szerződéses technológia új lehetőségek világát nyitja meg, amikor a befektetés működik.” Olvass tovább

Oktatás

A kanadai értékpapír-adminisztrátorok (CSA) a szabályozási keretrendszeren belül címzik a kripto-eszközöket

A digitális értékpapírok és a blockchain alapú törekvések körüli visszatérő téma magában foglalja a szabályozás egyértelműségének érzékelhető hiányát. Ennek megoldására a kanadai értékpapír-adminisztrátorok időt szántak az elmúlt hónapban arra, hogy oktassák a nyilvánosságot arról, hogy az értékpapír-törvény hogyan alkalmazandó ezekre az új eszközökre. Olvassa el itt

Az interneten

A Smartlands együttműködik a londoni stratégiai tanácsadással az Egyesült Királyság digitális értékpapír-terének felmérésében

A tokenizációs platform, a Smartlands vezető szerepet tölt be az Egyesült Királyság digitális értékpapír-szektorában. A smartlands-i csapat körültekintőnek tartotta a piac felmérését annak érdekében, hogy 2020-ig beléphessenek a legjobb lábukba. Az eredmény egy alapos és informatív értékelés volt az ágazatról, amelyet a „London Strategic Consulting” tanácsadó cég vezetett..  Olvass tovább

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner