Az 5 legfontosabb kanadai tőzsdeügynök

A világ minden táján a tőzsdei kereskedés egyre népszerűbb útvonallá válik a piacon részt vevő sok kereskedő számára. Nem számít, hol tartózkodik, valószínűleg sok olyan bróker közül kell választania, amelyek mindegyike különböző funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkezik az Ön igényeitől függően.

A tőzsdei kereskedés Kanadában nem különbözik ettől, bár lehet, hogy különböző brókerválasztási lehetőségei vannak az Egyesült Államokból és a világ minden tájáról kereskedők számára. Ezt szem előtt tartva összeállítottunk egy listát, amely felsorolja a jelenleg elérhető legjobb kanadai tőzsdeügynököket.

Mire gondoljon, mielőtt elkezdené

A kereskedés megkezdése előtt néhány nagyon fontos szempontot kell megtenni. Ezek alkalmazhatók kanadai részvénykereskedőként vagy bárhol a világon, és kulcsfontosságú pontok ennek a rangsornak a megközelítésében:

Szabályozás: Olyan brókert szeretne, amelyet egy felső szintű pénzügyi szerv irányít. Szerencsére ez a helyzet a megjelentek mindegyikénél. Jól szabályozza őket a kanadai IIROC, ahogyan azt az összes szolgáltatást kínáló alkusz megköveteli.

Kereskedési költség: A modern környezetben, ahol sok olcsó online részvénybróker működik, biztosítani kell, hogy az Ön által választott bróker a legjobb környezetet kínálja a díjak és díjak terén, ügyelve arra is, hogy ne legyenek rejtett díjak.

Kereskedési stílus: Függetlenül attól, hogy maga akarja-e az összes kereskedést lebonyolítani, milyen típusú számla felel meg legjobban az Ön igényeinek, és a kereskedni kívánt eszközök elérhetősége mind fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a választás során..

Questrade

Questrade egy másik legjobb választás kanadai lakosok számára, akik nemcsak a tőzsdei kereskedés, hanem a forex és CFD kereskedés iránt is érdekeltek, amelyek szintén elérhetők itt. Az IIROC tiszteletben tartja és jól szabályozza őket Kanadában, és rengeteg tapasztalatot szereznek több mint 20 éves működésük során.

A kanadai piacok kereskedelmének képessége mellett hozzáférhet az NYSE, a NASDAQ, valamint az egyesült államokbeli és nemzetközi tőzsdék részvényeihez ETF-ekkel, kötvényekkel, befektetési alapokkal és még sok minden máshoz, amelyek az IQ Web és az IQ Edge web- alapú kereskedési platformok, amelyek jól működnek, és kiegészülnek a diagramok és elemző eszközök széles választékával.

Ezekkel az alapvető jellemzőkkel együtt ez a csak kanadai bróker tisztességes oktatási kínálattal és számos egyedi és éleslátó eszközzel rendelkezik a kutatás terén. Ezek közé tartozik a hozzáférés a harmadik féltől származó Market Intelligence eszközhöz, amely segít minél több adat összegyűjtésében a lehetséges kereskedéseiről.

Kereskedési költségek: A brókernek két versenyképes árstruktúrája van, és a legtöbb kereskedő a Questrade Democratic árképzési tervéhez igazodik, amely részvényenként 0,01 dollár, minimum 4,95 dollár és maximum 9,95 dollár. Az opciós ügyletek szerződésenként 9,95 USD + 1 USD, míg az ETF-ek jutalékmentesek.

Nézze meg teljes Questrade áttekintésünket, vagy folytassa közvetlenül Questrade hogy megnyissa a számláját.

Vagyon egyszerű


Kezdve az ipar egyik alapkövével, Vagyon egyszerű 2014 óta kínál szolgáltatásokat kanadai székhelyű részvénykereskedőknek. Nem ők a hagyományos online tőzsdei alkuszok, hanem rendkívül népszerű robo-tanácsadói szolgáltatást kínálnak. Most ők a legnagyobb ilyen szolgáltatás Kanadában, több mint 5 milliárd dollár kezelt vagyonnal.

A legtöbb brókerhez hasonlóan ők is széles körben díjmentes kereskedést kínálnak, olyan alacsony díjakkal, amilyen magasra képesek. Ez azt jelenti, hogy Ön is profitálni fog abból, hogy nincs szükség fiókminimumra. A Wealthsimple egyik kiemelkedő jellemzője, hogy 5 dedikált befektetési portfóliót kínálnak, köztük egy társadalmi felelősségteljes befektetési lehetőséget, valamint egy iszlám kereskedőknek megfelelő Halal opciót. Ezek az előre beállított portfóliók 6-10 ETF közül választhatnak, amelyeket a kockázattűrés és a kívánt hozam alapján súlyoznak.

Innentől kezdve a befektetéseket az intuitív Wealthsimple platformon keresztül kereskedik, ami azt jelenti, hogy nem kell semmilyen kereskedési szempontra összpontosítania. Ez tökéletes azok számára, akik újak a kereskedésben, vagy más időbeli elkötelezettséggel rendelkeznek.

Kereskedési költségek: A Wealthsimple kereskedésével nagyon korlátozott díjakat talál. Az egyetlen fő költsége a kezelt vagyonának 0,5% -ának megfelelő all-inclusive díj. Ez 0,4% -ra csökkenhet, ha fiókja meghaladja a 100 000 USD-t.

Nézze meg teljes Wealthsimple áttekintésünket, vagy folytassa közvetlenül Vagyon egyszerű hogy megnyissa a számláját.

Qtrade Investor

Több jutalék nélküli kereskedelem felajánlása részvényekkel, ETF-ekkel és befektetési alapokkal QTrade Investor népszerű választás sokak között, akik értékelik a kanadai kereskedőknek kínált gyors feliratkozást és könnyen kezelhető kereskedési platformot. Remek lehetőség az új befektetők számára az elérhető szolgáltatások széles skálájával, beleértve az ingyenes demó számlát is.

Belépve hozzáférhet a TSX, TSXV, CSE és Aequitas NEO tőzsdéken kereskedett részvények széles választékához Kanadában, valamint az USA-ban és a tőzsdén kívüli piacokon keresztül a NYSE és a NASDAQ által jegyzett értékpapírokhoz..

A versenyképes költségek mellett, mint díjak, a legfontosabb vonzó pontok között szerepel az a tény, hogy a QTrade mobilalkalmazáson keresztül nagyon jól lehet kereskedni, akárcsak a webalapú saját platformjukkal. Mindannyian nagyon egyszerűvé és könnyen lebonyolíthatóvá teszik a kereskedést, túlzott bonyodalmak nélkül. Informatív hírcsatorna funkció, valamint oktatási cikkek, útmutatók és egyebek is rendelkezésre állnak, amelyek segítségével a következő lépéseket megteheti.

Kereskedési költségek: 100 jutalék nélküli ETF és jutalék nélküli befektetési alap áll rendelkezésre, bár az átlagos tőzsdei kereskedés 6,95 USD és 8,75 USD közötti jutalékba kerül. Az opciók megegyeznek, plusz 1,25 USD szerződésenként, és a margin kereskedés 2,45% és 3,45% között kerül felszámolásra.

További részletekért látogasson el a QTrade Investor webhelyről, hogy többet megtudjon és elkezdhesse.

Interaktív brókerek

Interaktív brókerek rendkívül elismert bróker, amely kereskedelmet kínál kanadai székhelyű ügyfeleknek is. Sokkal jobban kezdték kiszolgálni azokat a kereskedőket, akik csökkenteni kívánják díjaikat és jutalékmentes környezetben működnek, bár a kanadai kereskedők számára jelenleg csak az IBKR Pro kínálkozik.

Ez egy elismert és rendkívül jól megalapozott bróker támogatását, egy mélyreható kereskedési platformot kínál, amely a szolgáltatások széles skáláját kínálja, valamint az erős oktatási és ügyfélszolgálati infrastruktúra elkötelezett támogatását, bár ez kissé megemeli a költségeket az USA-hoz képest kereskedők, akik hozzáférhetnek az IBKR Lite-hez.

Ennek ellenére a piacok és számlatípusok széles köréhez való hozzáférés, valamint a rendkívül professzionális és kifinomult kereskedési platform ideális választást jelent az IB számára, különösen a tapasztaltabb kanadai kereskedők számára.

Kereskedési költségek: Két árazási rendszert kínálnak. A többszintű árképzés tökéletes az aktív kereskedők számára, alacsonyabb jutalékkal, amely annál kevesebbet cserél. Akár részvényenként 0,003 dollár is lehet. A fix árképzés részvényenként 0,01 dollárért is elérhető, minimális díja 1 USD, vagy a kereskedési érték 0,5% -a.

Vessünk egy pillantást Interaktív brókerek honlapján további részletekért és információkért a kínálatukról.

TD közvetlen befektetés

A szektor másik nagy brókere a kanadai kereskedők számára TD közvetlen befektetés. Sokat tartanak fenn a pozitív kapcsolattól az amerikai kollégájukkal, a TD Ameritrade-rel, mivel nagyon részletes, ugyanakkor könnyen kezelhető a kereskedési platform, összesen 4, ha figyelembe vesszük a webes platformot, a mobil, az asztali és az opciós kereskedelmet. a Thinkorswim révén.

Míg nagyon régóta léteznek, nagyszerű, általános kereskedési infrastruktúrát kínálnak, amelyre biztonságosan számíthat, és a részvények, ETF-ek, Opciók, Alapok és egyebek széles skáláját kínálja a kereskedéshez, de kissé elmaradnak a többiek mögött, ha egyensúlyba hozza a funkciókat a kereskedés költségével.

Ennek ellenére nagyon magas szintű szolgáltatásra számíthat a legbiztonságosabb kereskedési környezetben, amikor ezt a közvetítőt választja.

Kereskedési költségek: Alkalmazott kereskedésenként 9,99 USD szokásos kereskedési díj. Az aktív kereskedők esetében ez kereskedésenként 7 dollárra csökken. Kereskedési opciókkal ehhez szerződésenként további 1,25 dollárt adhat. Negyedévente 25 USD karbantartási díjat is felszámítanak, ha a számlaegyenlege 15 000 USD alatt van.

Nyugodtan nézd meg TD közvetlen befektetés ha el akarja kezdeni velük.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map