Top 5 kanadskih burzovnih brokera

Diljem svijeta trgovina dionicama postaje sve popularnija ruta za mnoge trgovce koji se uključuju na tržište. Bez obzira gdje se nalazite, postoji mnogo brokera među kojima ćete vjerojatno morati odabrati, svaki s različitim skupom značajki i atributa, ovisno o vašim potrebama.

Trgovina dionicama u Kanadi se ne razlikuje, iako možda imate neke različite brokerske mogućnosti od onih koji trguju iz SAD-a i drugih mjesta širom svijeta. Imajući to na umu, tada smo sastavili popis koji uvrštava najbolje kanadske burzovne mešetare koji su trenutno dostupni.

O čemu treba razmišljati prije nego što započnete

Prije nego što započnete trgovanje, morate uzeti u obzir nekoliko vrlo važnih razloga. Oni se mogu prijaviti kao kanadski trgovac dionicama ili bilo gdje u svijetu i ključne su točke u našem pristupu ovom rangiranju:

Propis: Trebat će vam broker kojeg regulira vrhunsko financijsko tijelo. Srećom to je slučaj za sve predstavljene. Dobro ih regulira IIROC u Kanadi, kao što zahtijeva svi brokeri koji nude usluge.

Troškovi trgovanja: U suvremenom okruženju u kojem djeluje mnogo jeftinih internetskih burzovnih brokera, morat ćete osigurati da broker kojeg odaberete nudi najbolje okruženje kada su u pitanju naknade i naknade, istovremeno vodeći računa da nema skrivenih naknada.

Stil trgovanja: Bez obzira želite li sve trgovati sami, koja vrsta računa najbolje odgovara vašim potrebama i dostupnost imovine kojom želite trgovati važna su razmatranja prilikom odabira..

Questrade

Questrade je još jedan najbolji izbor za stanovnike Kanade koji su zainteresirani ne samo za trgovanje dionicama već i za trgovanje devizama i CFD-ovima koji su ovdje također dostupni. U Kanadi ih poštuje i dobro regulira i donose bogato iskustvo s više od 20 godina rada.

Uz mogućnost trgovanja na kanadskim tržištima, imat ćete pristup dionicama na NYSE, NASDAQ-u i drugim američkim i međunarodnim burzama s ETF-ovima, obveznicama, uzajamnim fondovima i mnogim drugim dostupnim za trgovanje putem IQ Web i IQ Edge web- temeljene platforme za trgovanje koje dobro funkcioniraju i nadopunjene su širokim izborom alata za grafikone i analizu.

Zajedno s ovim osnovnim značajkama, ovaj posrednik samo za Kanadu ima pristojnu obrazovnu ponudu i niz jedinstvenih i pronicljivih alata što se tiče istraživanja. Uključuju pristup nezavisnom alatu Market Intelligence koji vam pomaže prikupiti što više podataka o vašim potencijalnim poslovima.

Troškovi trgovanja: Broker ima dvije konkurentne cjenovne strukture s većinom trgovaca koji se uklapaju u njihov plan cijena Questrade Democratic, koji iznosi 0,01 USD po dionici s minimalno 4,95 USD, a maksimalan 9,95 USD. Opcijsko trgovanje iznosi 9,95 USD + 1 USD po ugovoru, dok ETF-ovi nemaju proviziju.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju Questradea ili idite izravno na Questrade da otvorite svoj račun.

Bogatstvo jednostavno


Počevši od jednog od temeljnih kamena u industriji, Bogatstvo jednostavno postoji od 2014. godine, nudeći usluge trgovcima dionicama sa sjedištem u Kanadi. Oni nisu vaš tradicionalni internetski posrednik, već nude izuzetno popularnu uslugu robo-savjetnika. Oni su sada najveća takva usluga u Kanadi s više od 5 milijardi dolara imovine pod upravljanjem.

Kao i većina brokera, oni nude uglavnom besplatno trgovanje s naknadama koje su najniže koliko ih mogu stvoriti. To znači da ćete imati koristi i od činjenice da nisu potrebni minimalni računi. Jedna od istaknutih značajki Wealthsimple-a je činjenica da nudi 5 namjenskih investicijskih portfelja, uključujući opciju društveno odgovornog ulaganja, kao i halal opciju pogodnu za islamske trgovce. Ovi unaprijed postavljeni portfelji odabiru između 6-10 ETF-ova koji se ponderiraju na temelju vaše tolerancije na rizik i željenog prinosa.

Od tada se vašim ulaganjem automatski trguje putem intuitivne Wealthsimple platforme, što znači da se ne morate usredotočiti ni na jedan aspekt trgovanja. Ovo je savršeno za one koji su novi u trgovanju ili s drugim vremenskim obvezama.

Troškovi trgovanja: Naći ćete vrlo ograničene naknade prilikom trgovanja s Wealthsimple. Jedini glavni trošak koji ćete imati je sveobuhvatna naknada od 0,5% vaše imovine pod upravljanjem. To može pasti na 0,4% ako vaš račun iznosi više od 100 000 USD.

Pogledajte naš cjeloviti pregled Wealthsimple ili idite izravno na Bogatstvo jednostavno da otvorite svoj račun.

Qtrade investitor

Nudi više trgovanja dionicama, ETF-ovima i uzajamnim fondovima bez provizije QTrade investitor je popularan izbor među mnogima koji cijene brzu registraciju i jednostavnu navigacijsku trgovačku platformu koja se nudi kanadskim trgovcima. Oni su sjajan način za nove ulagače da započnu s vrlo dostupnim rasponom značajki, uključujući besplatni demo račun.

Kad uđete, imat ćete pristup širokom izboru dionica kojima se trguje na burzama TSX, TSXV, CSE i Aequitas NEO u Kanadi, kao i vrijednosnim papirima s liste NYSE i NASDAQ u SAD-u i drugim putem OTC tržišta..

Među ključnim atraktivnim točkama, pored konkurentnih troškova, kao što su naknade, ovdje je činjenica da možete vrlo dobro trgovati putem QTrade mobilne aplikacije kao što možete i s njihovom vlasničkom platformom koja se temelji na webu. Sve čine trgovanje vrlo jednostavnim i lakim za dovršetak, bez pretjeranih komplikacija. Informativna značajka feeda vijesti, kao i obrazovni članci, vodiči i još mnogo toga, dostupni su i vama kako biste mogli iskoristiti u sljedećim koracima.

Troškovi trgovanja: Dostupno je 100 ETF-ova bez provizije i uzajamni fondovi bez provizije, iako će prosječna trgovina dionicama koštati između 6,95 CAD i 8,75 CAD provizije. Opcije su iste plus 1,25 USD po ugovoru, a trgovanje maržom naplaćuje se između 2,45% i 3,45%.

Za više detalja možete posjetiti QTrade investitor web stranicu kako biste saznali više i započeli.

Interaktivni brokeri

Interaktivni brokeri je izuzetno cijenjeni broker koji također nudi trgovanje kanadskim klijentima. Počeli su mnogo više udovoljavati trgovcima koji žele smanjiti svoje naknade i posluju u okruženju bez provizije, mada se trenutno za kanadske trgovce nudi samo IBKR Pro.

To znači potporu poznatog i izuzetno dobro uspostavljenog brokera, dubinsku platformu za trgovanje s širokim rasponom značajki i predanu podršku snažnoj obrazovnoj i korisničkoj infrastrukturi, iako malo povisuje troškove u usporedbi s SAD-om trgovci koji mogu pristupiti IBKR Lite.

Ipak, pristup velikom broju tržišta i vrsta računa, kao i visoko profesionalna i sofisticirana platforma za trgovanje, čine IB idealnim izborom, posebno za iskusnije kanadske trgovce.

Troškovi trgovanja: Ponuđena su dva sustava cijena. Razredne cijene savršene su za aktivne trgovce s nižom provizijom koja se smanjuje što više trgujete. To može biti samo 0,003 USD po dionici. Dostupne su i fiksne cijene od 0,01 USD po dionici uz minimalnu naknadu od 1 USD ili 0,5% od vrijednosti trgovine.

Pogledaj Interaktivni brokeri web mjesto za više detalja i informacije o tome što oni nude.

TD Izravno ulaganje

Još jedan od glavnih posrednika u sektoru za kanadske trgovce je TD izravno ulaganje. Oni zadržavaju puno pozitivne veze sa svojim američkim kolegom TD Ameritrade u smislu da imaju vrlo detaljnu, ali jednostavnu navigaciju na platformi za trgovanje, ukupno četiri, zapravo kada uzmete u obzir web platformu, mobilno računalo, stolno računalo i trgovanje opcijama preko Thinkorswima.

Iako postoje vrlo dugo, nude sjajnu ukupnu trgovinsku infrastrukturu na koju se možete pouzdati kao sigurnu i pružaju širok raspon dionica, ETF-ova, opcija, fondova i još mnogo toga za zamjenu, ipak malo zaostaju iza nekih drugih ako značajke uravnotežite s troškovima trgovanja.

S tim u vezi, možete odabrati vrlo visoku razinu usluge u najsigurnijem trgovačkom okruženju kada odaberete ovog brokera.

Troškovi trgovanja: Standardna naknada za trgovanje iznosi 9,99 USD po primijenjenoj trgovini. Za aktivne trgovce to se smanjuje na 7 USD po trgovini. Opcije trgovanja kojima možete dodati dodatnih 1,25 USD po ugovoru. Također postoje naknade za održavanje od 25 USD po tromjesečju ako je stanje na vašem računu ispod 15 000 USD.

Slobodno se odjavite TD izravno ulaganje ako želite započeti s njima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map