A 7 legfontosabb ok a főkönyvi pénztárca birtoklására

A Ledger Nano egy hardveres / hűtőtárca és az egyik legjobb kriptovaluta pénztárca, amelyet érmék tárolására használnak. Eltekintve attól, hogy digitális pénznemét papírtárcán tárolja, a hardveres pénztárca lenne a következő, amely a biztonsági jellemzői miatt jön a szívére. A fő ok, amiért az emberek olyan hardveres pénztárcákat használnak, mint a Ledger pénztárca, az a, hogy biztosítsák saját kulcsaikat, amelyek az ön tulajdonában lévő kriptovaluták kapuja. Annak az eszköznek a ellenére, amelyen privát kulcs keletkezhetett, bármely más csatornán keresztül elérhető, például asztali pénztárcán, mobil pénztárcán vagy pénzváltón keresztül, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy privát kulcsaival hozzáférjen érméihez.

Az egyetlen módja annak, hogy biztonságban lehessen, az, ha gondoskodik arról, hogy a magánkulcsai rejtve legyenek, ahol senki sem láthatja őket, és nincsenek az internethez csatlakoztatott eszközökön sem, és ne tegye elérhetővé az e-mail címén keresztül sem.

Ha a biztonság elengedhetetlen számodra, akkor tudni akarod azokat a legfontosabb okokat, amelyek miatt a Ledger Nano Hardver pénztárca amely jelenleg a legbiztonságosabb és legolcsóbb, amit a piacon talál.

Biztonság

Mivel az internetszolgáltatóit könnyen feltörheti és ellophatja az információkat, ez sebezhetővé teszi kis egységeinket és mobil eszközeinket is. A legfontosabb dolog a pénztárcádban a kezdő kulcs / privát kulcs / helyreállítási kulcs. Ezért nem akarja, hogy azt olyan eszközön hozzák létre vagy tárolják, amely könnyen feltörhető.

A … val Ledger Nano pénztárca, magánkulcsait egyedül látja a készülék OLED képernyőjén keresztül. Nem érhető el személyi számítógépén keresztül, és nem is másolható. Ez biztonságban hagyja a magánkulcsokat közvetlenül a készüléken, hogy egyedül a szemed lássa.

A biztonság egy másik szintje azzal jár, hogy beállít egy jelszót az eszközhöz. Ha elveszíti vagy ellopják, annak semmi haszna nincs, aki látja, hacsak az illető 3 próbában nem tudja kitalálni a PIN kódját. Ennek elmulasztása esetén az eszköz visszaáll a gyári beállításokra, és a privát kulcsokra újra szükség lesz.

Így a virtuális pénznemek tárolása olyan hardveres pénztárcában, mint a Ledger Nano, az egyik legjobb döntés, amelyet a befektető meghozhat, ha nagy számú virtuális pénzneme van, ha pénzeszközeit központosított tőzsdén keresztül kezeli..

A kriptovaluták támogatása

A Ledger Nano pénztárca megtakarításával különféle pénztárcákat kell letöltenie és telepítenie az összes jelentős kriptovalutához. A … val Ledger Wallet, tárolhatja a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic és még sok mást. Lehetőséget kínál arra, hogy minden eszközét egy helyen tárolja.

Ez a hardvertárca számos digitális pénznem számára nyújt támogatást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy minden digitális eszközüket ezen az eszközön tárolhassák. Ez megkönnyíti azokat a befektetőket, akik diverzifikált portfólióval rendelkeznek, és nem kell virtuális valutájukat külön pénztárcák segítségével tartaniuk.

Emellett a felhasználók gyorsan és egyszerűen, ugyanazon pénztárca alatt küldhetik, fogadhatják és cserélhetik digitális pénznemüket..

Könnyen kezelhető

Az OLED képernyő és a böngészőbővítmények a Ledger Nano számára nem feltétlenül műszaki szakértőnek kell lennie ahhoz, hogy rájöjjön. Az eszköz beállítása nagyon egyszerű, csak annyit kell tennie, hogy kövesse az eszköz képernyőjén megjelenő egyszerű utasításokat, hogy mentse a magánkulcsokat azáltal, hogy felírja őket, és különféle kriptovaluta pénztárcákat is beállít az eszköz gombjainak lenyomásával a képernyő megváltoztatásához, karakterek és számok kiválasztásához is.

Annak ellenére, hogy hardveres pénztárca, nem bonyolult használni, ha rendelkezik korábbi ismeretekkel a virtuális pénznemekről, és ismeri a címeket, a magánkulcsokat és a kriptovaluták különböző tárolási módjait..


A beállításához csak a képernyőn megjelenő utasításokat kell követnie. A Ledger Nano S a legnépszerűbb és legelterjedtebb hardvertárca, amelynek két gombja van, így könnyedén kezelheti a megjelenített információkat.

Ugyanakkor a Ledger által a mobiltelefonok és az asztali felhasználók számára létrehozott alkalmazás megkönnyíti a digitális eszközök birtokosainak dolgát. Ezenkívül számos más, harmadik féltől származó szoftveralkalmazással is integrálható. Bővebben erről a témáról később.

Biztonságos tranzakciók megerősítése

Egy további megerősítési réteggel biztos lehet benne, hogy senki sem küldheti el egyetlen eszközét sem anélkül, hogy hozzáférne magához az eszközhöz. Abban az esetben, ha a hackerek távolról is irányíthatják a személyi számítógépet, még akkor is, amikor a Ledger Nano készüléke be van dugva az USB-portba, minden más dolgot megtehetnek, kivéve a kriptóik elküldését. Ez azért van, mert veled van az eszköz, és egyedül a készülék gombjainak lenyomásával engedélyezheted a tranzakciót. Addig a tranzakció feldolgozása és a tranzakció megerősítése megtörténik. Amíg ezt nem teszi meg, addig nincs miért aggódnia.

Mint korábban említettük, az eszköz biztonságos, mert nincs csatlakoztatva az internethez, és hosszabb az élettartama, mint a hagyományos papír pénztárcának. Ha elveszíti készülékét, akkor bármikor visszaszerezheti pénzeszközeit a pénztárca által biztosított helyreállítási kifejezés használatával, amikor először beállította. Ez megkönnyítené a pénzkezelését abban az esetben, ha nincs hozzáférése a Ledger pénztárca eszközéhez.

Ledger Nano S - A biztonságos hardvertárca

Karcsú kialakítás

Kompakt kialakításával simán bemehet egy kulcstartóba vagy egy nyakláncra, hogy medálként szolgáljon. De természetesen nem akarod magaddal cipelni mindenütt, ahol elveszíted.

Szoftverintegráció

A Ledger Nano az eszköz nem úgy van kialakítva, hogy működjön, csak a hozzá készült bővítmények; különféle harmadik féltől származó szoftveralkalmazásokkal is együttműködhet, mint például az Electrum, a MyCellium (Only with Legacy, Not Segwit), a GreenBits, a Bitgo, a MyEtherWallet és a Copay. Ez rengeteg lehetőséget kínál a kriptovaluták eléréséhez.

Ár

A Ledger Nano párjai között a legolcsóbb a piacon. Függetlenül attól, hogy új vagy a kriptovalutákban, vagy már régóta ott vagy, vagy esetleg napi pénzforgalomhoz használja az érméket, vagy csak hosszú távú befektető vagy, a Ledger pénztárca olcsóbb és biztonságosabb a befektetések biztonságának megőrzése.

Mi történik, ha a Ledger Nano eszköz új kriptovalutát támogat?

Nem kell új eszközt vásárolnia minden alkalommal, amikor újabb kriptovaluta kerül a Ledger pénztárcájába; az egyszerű útmutató végigvezeti Önt az adott kriptográfia pénztárcájának elérésén.

Következtetés

A különféle kriptovaluta-tőzsdéket érintő nagyszámú feltörés és támadás miatt a kriptopénzek tartásának legjobb módja az, ha ezt hardveres pénztárcán keresztül teszik meg, és a Ledger pénztárca az egyik legelismertebb vállalat erre.

A Ledger Nano biztonságos, futurisztikus kialakítású, könnyen használható a virtuális pénznemekről már ismerő egyének számára, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy egyetlen eszközzel számos kriptovalutával foglalkozzanak. Sőt, ez a pénztárca kompatibilis más külső szolgáltatásokkal is, amelyek sokkal jobb felhasználói élményt nyújtanak.

Jelenleg két fő hardvertárca van, amelyet a Ledger értékesít a kiskereskedelmi kriptográf felhasználók számára, köztük a Ledger Nano S és a Ledger Nano X. Erről a Ledger hivatalos oldalán olvashat bővebben..

Végül a Ledger pénztárcának is van egy nagyszerű csapata, amely készen áll arra, hogy támogatást nyújtson az Ön igényeihez és ahhoz, hogyan lehet megoldani azokat a kérdéseket, amelyek befolyásolhatják a pénztárca normál használatát. Bár a pénztárca nem ingyenes, mindig fontos, hogy biztonságban legyenek a feltörések, támadások és csalók ellen.

Kép forrása: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map