Hol és hogyan lehet megvásárolni a Kin | Lépésről-lépésre bemutató

Tavaly a kanadai székhelyű Kik Interactive vállalat tulajdonában lévő Kik üzenetküldő alkalmazás elindította saját kriptovalutáját, a KIN nevet. ICO idején a KIN 50 millió dollár felett gyűlt össze (több mint 160 000 ETH) – valószínűleg a Kik milliós felhasználói bázisa által izgatott befektetők ösztönzik.

A jelzéssel a Kik és a KIN csapata létrehozta a digitális szolgáltatások új ökoszisztémáját; ezt a digitális eszközt arra használják, hogy díjazzák a fejlesztőket a szolgáltatásokért, és bizonyos mértékig a felhasználókat is azért, hogy használják ezeket a szolgáltatásokat (például a játékosok).

AdobeStock 220858839

Idén a kriptovaluta tapadást nyert az első bevezetését követően mobil alkalmazás, és kriptopénztárca. Ez az érme, amely a sajtó idején körülbelül 0,0000830 dollár körül van, a piaci felső határ pedig 62 094 564 dollár, néhány befektetői tervben „kötelező”, mivel gyorsan behatolhat egy mobil felhasználói bázisba..

De hogyan kell vásárolni a KIN-t?

1. Szerezzen be egy KIN pénztárcát

2018. július 17-én a Kin Foundation, a KIN mögött álló cég bejelentette a KIN pénztárca piacra dobását, Kinit Beta, amely már elérhető a Google Play Áruházban. A Kinit azonban még nem áll készen arra, hogy teljes értékű KIN pénztárca legyen, mivel nem tudja elfogadni a tőzsdéken vásárolt ERC-20 tokent.

Tehát, mivel a KIN az Ethereum blokkláncra épül, használhatja a MyEtherWallet alkalmazást, amely támogatja az Ethereum blokkláncra épített bármely érmét. KIN-pénztárca birtokában lehetővé válik KIN-tokenek tárolása, és egy címet is megad (általában az Ön / Saját címem címkével), amely lehetővé teszi a tokenek fogadását.

A MyEtherWallet („MEW”) teljes útmutatónkat itt olvashatja el. Kérjük, ügyeljen arra, hogy lépést tartson a webhely által javasolt összes biztonsági intézkedéssel.

2. Vásároljon Ethereumot

Jelenleg csak néhány devizával lehet KIN-t vásárolni; egyik sem USD vagy EUR. A KIN megszerzéséhez meg kell vásárolnia az ETH-t, a BTC-t vagy az XLM-et (Stellar), és kereskednie kell érte. A legnagyobb hozzáférhető kereskedési volumen mellett javasoljuk az Ethereum megvásárlását, amelyet a KIN kereskedésére fog használni.

Az ETH számos ismert tőzsdén fiat vásárlásként szerepel; a legkönnyebben a Coinbase, az Ikrek vagy a Kraken között lehet eligazodni. Nem lesz szüksége ETH pénztárcára, mivel az ETH-t új tőzsdére helyezi át, hogy azonnal kereskedjen a KIN-szel.

3. Iratkozzon fel az IDEX-re

A KIN több tőzsdén is kereskedhető, amit láthat itt (kötet szerint felsorolva). Ezek nem jelentősebb cserék (egy kritika a KIN ellen, hanem egy olyan terület is, ahol növekedhet).

Azt javasoljuk (2018 szeptemberétől), hogy kereskedéséhez használja az IDEX vagy a HitBTC-t. Ebben a cikkben az IDEX-re koncentrálunk.


Tehát a következő lépésed a IDEX hivatalos honlap, ahol új pénztárca létrehozásával regisztrálhat. Ismét olvassa el és értse meg a feltételeket, és gondoskodjon arról, hogy adatai biztonságban legyenek. Le kell töltenie egy Keystore fájlt, és miután letöltötte a Keystore fájlt, és kapott egy magánkulcsot a pénztárcájába, menjen vissza a pénztárcájához, és oldja fel a pénztárca zárolását a letöltött Keystore fájl használatával..

Most meglátogathatja profilját, rákattint a „Pénztárca” elemre, és megtalálja az Ethereumot, hogy a címet a vágólapra másolhassa. Ez lesz az a cím, amelyre elküldi az Ethereumot (ETH). Amikor az Ethereumot személyes pénztárcájából vagy a megvásárolt tőzsdéről küldi a másolt címre, akkor annak a „My IDEX egyenleg” oldalon kell megjelennie.

4. Cserélje az ETH-t KIN-re

Ezután a főoldalon a KIN kifejezésre kereshet abban a listában, ahová az IDEX az összes forgalomképes érméjét feltette. Kattintson a KIN lehetőségre, és egy új oldalt hoz, ahol most kereskedhet a KIN-nel a kapott Ethereummal. Ehhez megvásárolhatja az aktuális áron, amely szerepel a SELL grafikonon (vagyis valaki felajánlotta, hogy áron adja el a KIn-t), vagy megadhatja saját árát, és létrehozhat egy „VÁSÁRLÁSI” tervet az ETH-hoz. A kezdőknek ajánljuk az árfolyam által megadott árat, amely a legalacsonyabb ár lehet, amelyet valaki SELL megrendeléssel teljesített.

Ehhez egyszerűen kattintson a „Market” lehetőségre az IDEX legördülő menüjében. Ezután adja meg, hogy mennyi KIN-t szeretne vásárolni. Megmondja, hogy megpróbált-e többet vásárolni, mint amennyit az ETH lehetővé tesz a kereskedelemhez. A tőzsde felett pedig a tőzsde megmutatja a fennmaradó ETH egyenlegét.

Ellenőrizheti a Pénztárcáját (jobb felső gomb), hogy megbizonyosodjon arról, hogy a KIN-je átment-e.

AdobeStock 222424582

5. Küldje el a KIN-t a pénztárcájába

Fontos megjegyezni, hogy egyes cserék nem fogják tartani az Ön számára a KIN-t. Például, ha az érméket olyan tőzsdékhez küldi, mint a Coinbase, elvesznek. Miután sikeresen követte a KIN érmék sikeres megvásárlásához szükséges lépéseket, azok megjelennek a „My IDEX egyenlegén”. Ha ezeket az érméket a személyes pénztárcájába szeretné áthelyezni, nyomja meg a „Visszavonás” gombot, és kövesse a lépéseket a KIN érmék mozgatásához IDEX a pénztárcádhoz, amelyet az első lépésben készítettél.

Ezen a ponton rendelkeznie kell KIN-tokenekkel, amelyeket most elküldhet a pénztárcájába a MyEtherWallet-en. Kérjük, ne küldje el a Kinit App-nak (mostantól), de a Kinit alkalmazást használva több KIN-t kereshet (csak nem Ethereum-alapú KIN)

Kép jóvoltából SNB

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map