A BCH és a BSV ezen a héten a felére csökkent, de a kereskedőknek nem szabad túl optimistának lenniük a Spread Effect kapcsán: Crypto Market Daily

Április 8., szerda: A legtöbb vezető kriptovaluta piac ma enyhe korrekciót tapasztal, kivéve a Bitcoin Cash (BCH) és a Bitcoin SV (BSV). Mindkét Bitcoin (BTC) keményvilla szilárd 24 órás növekedést tapasztal, várhatóan ezen a héten..

A Bitcoin (BTC) – amelynek a felére májusban kerül sor – alig több mint egy százalékkal esett, és 7300 dollár körül mozog.

A BTC visszahúzási trendbe lép

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A 7500 dollár feletti erős ellenállás mellett a BTC visszahúzódó trendbe lépett. A vezető kriptovaluta enyhe konszolidációt mutatott 7450 dolláron, mielőtt tegnap 7000 dollár fölé stabilizálódott volna. Jelenleg az érme 7300 dollár alatt van.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy miután a trend meghaladta a 7000 dollárt, a BTC bikái fokozatosan zsugorodnak. Ezért a 7500 dollár körüli stagnálás megfelel a várakozásoknak.

Bár ezen a héten mind a Bitcoin forks, mind a Cash Cash és a Bitcoin SV tapasztalni fogja a legrosszabb helyzetet, ez a tény valójában nem tett láthatóan hasznot a Bitcoin számára, legalábbis még nem. A reggeli fellendülés nem ért el új csúcsot, és nem volt egyértelmű jele a volumen jelentős növekedésének.

A befektetőknek figyelniük kell a 7000 dollár feletti rövid távú folyamatos támogatásra és a kinetikus energiára, amikor új csúcsot hoznak létre.

A 7 000 USD körüli stagnálás továbbra is fennáll

6H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin fenti 6H diagramja azt mutatja, hogy a trend támogatást nyert, és 7050 dolláron állt. Ez azt jelenti, hogy a 7000 dollár alatti veszteségpozíciók nagy részét már bizonyos mértékig kihúzták a piacról.

A március közepi zuhanást szinte megemésztették, de nem zárható ki a folytonos oszcilláció lehetősége 7000 dollár körül.

A befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy a bányászati ​​nehézségek megnövekedtek. Ez azt eredményezheti, hogy egyes bányászok eladják BTC-jüket a nyereség megtakarítása érdekében. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk a következő napokban történő lerakás kockázatával.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7400 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7500 dollár
 • Rövid távú támogatás: 7250 USD
 • Középtávú támogatás: 7050 dollár

A BCH a felére közeledik ma

1H BCH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

BCH – amelynek blokkjutalma készlet kevesebb, mint egy óra alatt a felére csökken – az elmúlt 24 órában több mint 6 százalékkal nőtt. A közelgő felezési eseményre tekintettel nem meglepő, hogy a többségi alapok rövid távon felfelé emelték az árat.

A fenti diagram trendjét tekintve azonban a BCH-t az előző 280 dolláros ellenállási terület felső széle blokkolta. Ha ez a helyzet rövid távon nem törhető meg, a felezés hatása ezzel véget érhet.

Ellenkező esetben, ha 280 dollárt képes áttörni és stabilizálódni, akkor a 300 dollárra való visszatérés nagyon lehetővé válik. A befektetőknek az első enyhe támogatási szintre kell összpontosítaniuk, 270 dollár körül. Ha a visszahúzás vagy a konszolidáció még mindig stabilizálódhat rajta, akkor lehetséges, hogy az ár új, 280 dollár feletti, viszonylag jó volumenű szivattyút fog elérni.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 280 dollár
 • Középtávú ellenállás: 300 dollár
 • Rövid távú támogatás: 272 USD
 • Középtávú támogatás: 262 USD

A BSV figyelemre méltó növekedést lát, de erős ellenálláshoz közelít

1 óra BSV / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A BSV ezen a héten is tapasztalja a felét – becsült kevesebb, mint két nap múlva jelentkezik. Noha a BSV az első 50 érme közül a legtöbb 24 órás növekedést tapasztalta – ma már csaknem 14 százalékkal nőtt -, a rövid távú erős bullish mennyiség a végéhez közeledik. A 220–226 dollár közötti felső tér erős ellenállási terület.

Ha az ár továbbra is 204 dollárral támogatható, akkor is fennáll a lehetősége, hogy új csúcsot hozzon létre a jövőbeni piacon. Ezzel szemben továbbra is 200 dollár alá csökkenhet, és egy 186 dollár körüli második támogatást találhat.

Az elmúlt pár órában, 17 óra körül. HKT, az ár fordított kalapácsmintával zárult. Ez azt jelenti, hogy az értékesítési nyomás jelenleg erősen felfelé tolódik. Ezért jobb, ha rövid távon nem lép be hosszú pozícióba, várjon, amíg az ár stabilizálódik, majd hozza meg a döntést.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 225 dollár
 • Középtávú ellenállás: 235 dollár
 • Rövid távú támogatás: 204 USD
 • Középtávú támogatás: 188 dollár

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map