A Bitcoin 1H alsó szintje 5 ezer dollárra emelkedik, és bevezet egy változást: Crypto Market Daily

A kriptopénzpiacokon szerény fellendülés tapasztalható ma, március 19-én. Az első tíz érme összértéke több mint 5 százalékkal nőtt az elmúlt 24 órában.

A Bitcoin (BTC) továbbra is konszolidálódik, a sajtóidőszakban 5500 dollár felé tolódik – csaknem 7 százalékkal magasabb a nap.

Az Ether (ETH) 120 dolláros szintet kapott, mivel a kereskedelem volumene a tartós kitörés kulcsává válik. Az ETH szintén mintegy 7 százalékkal nőtt az elmúlt 24 órában.

A Ripple XRP-je körülbelül 4 százalékos növekedést ért el a nap folyamán, sajtóidőben körülbelül 0,1489 dollár volt a kereskedés.

A Bitcoin bullish mintázatú marad, ahogy a fluktuáció szűkül

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

A BTC fokozatosan szűkülő ingadozási tartományával a tartomány mélypontja is feljebb lépett. Tegnap, március 18-án a Bitcoin ára körülbelül 5000 dollárra esett, majd stabilizálódott, és továbbra sem esett alacsonyabb szintre, ami erősödő bullish jelet jelez.

Az OKEx piacelemző csoportja úgy véli, hogy amint a rövid távú mozgóátlagok belépnek a kötési szakaszba, az ingadozás is nyugodt lesz. Ez a stabil állapot azonban valószínűleg megtörik, ha a mozgó átlagok fokozatosan ellaposodnak, és a trend megközelíti a hosszú távú mozgóátlagot (MA180).

Az MA180 jelenleg ellenállóként hat az árra. Ha ez megtörhető, a trend folytathatja a 6000 dolláros ellenállási szint tesztelését. Egyébként, ha az ár a rövid távú mozgóátlagok alá esik, akkor valószínűbb, hogy ismét gyengül.

A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy mindaddig, amíg a háromszög alsó széle nem tört el, a bullish minta nem sérült meg.

Rövid távon figyeljen az ellenállás erejére, amely közel 5500 dollár. Mivel ez a pont szorosan megegyezik az MA180 helyével, az áttörése erősségi jelzé válhat.

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy a mozgóátlagok különböző periódusai már lefelé mozogtak. Ezen a piacon, miután messze a rövid időtartamú mozgó átlagok alá esett, az ár trendje korrigálni szokott. Ez arra készteti az árat, hogy a korrekció folyamatában közelebb kerüljön a rövid periódusú forgalmazókhoz.

Bár a mozgó átlag iránya jelenleg lefelé mutat, figyelnünk kell a hiszterézisre is – az aktuális diagram állapotának a történetétől való függésére. A befektetőknek figyelniük és türelmeseknek kell maradniuk, mivel a jelenlegi trend véget ér, és felkészülnek a fordítottra.

A MACD jelzi az aranykereszt képződésének megközelítését is, mivel a két vonal valószínűleg metszi a diagramot.

A befektetők számára a hétvége után kiderül, hogy ez a szakasz pihenőidő-e a csökkenő trend előtt vagy egy visszapattanó mélység.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 5500 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6000 dollár
 • Rövid távú támogatás: 5 200 USD
 • Középtávú támogatás: 4400 USD

Az ETH megnövekedett vásárlási mennyiséget lát

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Miután az alsó szélén talált támaszt, az ETH esési kockázata jelenleg csökkent. Most az ár megpróbál áttörni a felső szélén.

Az ETH kereskedési volumen-diagramja azt mutatja, hogy az elmúlt órákban a vásárlási mennyiség növekedett. Annak ellenére, hogy a szint még mindig kicsi, a növekedés azt jelenti, hogy a bullish jel valószínűleg megjelenik.

A befektetőket emlékeztetni kell arra, hogy a kereskedelem volumenének figyelembevételével a kitörésnek törvényesnek és nem hamis lépésnek kell lennie. Ha az ár megtörheti a felső határt, és ezt a lépést a kereskedelmi volumen növekedése kíséri, akkor nagyobb a visszapattanás lehetősége.

Ezenkívül, ha a visszahúzást a felső éle alátámasztja, ez azt jelenti, hogy visszapattanás jöhet, és ez jó helyzet a belépéshez.

Ellenkező esetben, ha a trend ismét a felső szél alá tör, ez azt jelentheti, hogy hamis kitörésről van szó, és az ár továbbra is az előző tartományban mozog.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 125 dollár
 • Középtávú ellenállás: 134 dollár
 • Rövid távú támogatás: 120 USD
 • Középtávú támogatás: 116 USD

Hiánya miatt az XRP kereskedőknek rövid távú támogatást kell nyújtaniuk

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Noha az XRP rövid ideig az alsó szél alá esett, a kereskedési volumen nem látott növekedési jelet, ezért nehéz a törvényes kitörésnek lenni.

A jelenlegi trend azt mutatja, hogy a fenti jóslat igaz, mivel az ár ismét az alsó szél fölött tart. Azonban nem lehetünk biztosak abban, hogy visszapattanás következik, mivel a bullish gyertyatartónak ebben az órában nincs elegendő mennyisége.

Az árszint továbbra is tart bizonyos távolságot a felső éltől – nem lehetünk biztosak abban, hogy a trend bullish-ra változik, amíg át nem törik ezt az évet.

A befektetőknek figyelniük kell az alsó szél és a 0,1435 dollár körüli támogatási szint hatékonyságára.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1510 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,1640 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1435 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1270 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map