A Bitcoin 1H diagramja mutatja a divergencia mintázatát, tud-e 7600 dollár hatékony támogatást nyújtani a visszahúzáshoz? Crypto Market Daily

Április 27., hétfő: A legtöbb kriptovaluta a növekedés egy hetét tapasztalta, az elmúlt 24 órában csekély volatilitással.

A Bitcoin (BTC) értéke 7700 dollár felett van, ami 1,5 százalékos emelkedést jelent a napon.

Az Ethereum (ETH) meghaladta a 200 dollárt ezen a hétvégén, de éppen lejjebb csúszott, hogy sajtóidő szerint 196 dollár körül kereskedjen.

A Ripple XRP-je alig több mint 1 százalékkal emelkedett, 0,197 dollár körül mozog.

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A mai naptól kezdve a BTC óránkénti tendenciája szűk tartományban van, és erőszakos ingadozások kísérik. Az ár először a 7 700 dollár tesztelésének sikertelensége után esett gyorsan, majd egy megálló emelkedő jel után lassan ismét 7 800 dollárra emelkedett.

Az OKEx elemzői úgy vélik, hogy az a tény, hogy az óránkénti trend továbbra is záródik a hosszú felső és alsó árnyékokkal, tükrözi az intenzív versenyt, amely jelenleg a hosszú és a rövid oldal között zajlik. Mivel a kötet kiadása 7400 dolláros áttörés után egy óra alatt véget ért, az ezt követő visszapattanás gyengült formában jelent meg.

A mozgó átlag konvergencia divergencia (MACD) mutatója szintén széles látószögű felső divergencia mintázatot mutat. Általában a felső divergencia hatása akkor mutatkozik meg, ha a trend kemény ellenállási szintet érint. Ebben a szakaszban a kemény ellenállási terület megközelíti a 7850 dollárt, és a tendencia valószínűleg megfordul ezen a területen.

Ha a visszahúzás nem esik 7600 dollár alá, az azt jelenti, hogy a bikáknak bizonyos előnye van a konszolidációs területen. Ellenkező esetben, ha az ár 7400 USD feletti támogatást kap, további visszahúzódás lehet.

A befektetőknek figyelniük kell a hamis áttörés lehetőségére, mivel a rövid távú ár új csúcsot ért el a mennyiség jelentős növekedése nélkül.

A jelenlegi volumen mellett 7850–7 900 dollárt nehéz lesz megtörni

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin 1 napos grafikonja azt mutatja, hogy bár az ár továbbra is folyamatosan emelkedik, miután áttörte a döntő ellenállást az MA-n (60), a tendencia szintén közelebb kerül az MA következő kemény ellenállásához (180). Ez a mozgó átlag szintén hatékony nyomást és támogatást nyújtott a trend számára.

A jelenlegi hangerőszint megengedheti magának, hogy megtörje a fényellenállást 7 400 dollárnál, de nehéz lesz megtörni a 7 850–7 900 dollár körüli területet. Megjósolható, hogy a Bitcoin május közepére eső felezését megelőzően a trend előbb visszahúzódhat, majd szivattyúzhat, növekvő bullish mennyiség mellett.

Azonban nem könnyű elvárni a következő visszahúzás alját. Ha az ár folyamatosan mozog 7000 dollárnál, ez azt jelentheti, hogy a felező dátum közeledtével további csökkenés nem lesz.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7750 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7850 dollár
 • Rövid távú támogatás: 7600 dollár
 • Középtávú támogatás: 7500 dollár

Az ETH erőteljes növekedése folytatódik

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Ezzel szemben az ETH az elmúlt napokban folytatta erős teljesítményét. Az ár röviden áttörte a 200 dolláros kemény ellenállást. Bár a bullish trendet nem sikerült megsemmisíteni, 200 dollár nyomás alá került és azóta kissé visszaesett.

Ha a visszavonás ma nem tör át a 190 dolláros támogatáson, akkor lehetőség van a lendület folytatására és újabb áttörésre. Ha az ETH 190 dollár alá esik, akkor további, 185 dollár körüli csökkenés lehetséges.

A fenti 4 órás diagramból egyértelműen látható, hogy az MA (30), az MA (60) és az MA (90) mind a trend alátámasztási szintjévé vált a legutóbbi mélypont óta. Bár a tendencia MA (30) és MA (60) alá esett, nem törte meg az MA (90).

A befektetők ezeket a mozgó átlagokat támaszként használhatják. Elsőnek az MA-t (30) kell megjegyezni – a trendnek esélye lehet arra, hogy jobban visszapattanjon, ha az ár megállhat ott.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 200 dollár
 • Középtávú ellenállás: 206 USD
 • Rövid távú támogatás: 191 USD
 • Középtávú támogatás: 186 USD

Az XRP hamis kitörést látott

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP-t jelenleg elnyomja a konvergencia háromszög felső éle, és a lassú kereskedési volumen miatt a hatékony törés valószínűsége kicsi.

A rövid távú támogatás közvetlenül 0,1920 dollárra összpontosíthat, és kitörés esetén folytathatja a 0,1870 dollár tesztelését.

Jelenleg a diagram MA mutatóit tekintve könnyen megállapítható, hogy a rövid és középtávú mozgóátlagok támogatják az árat. Bizonyos mértékig ez a mozgóátlagok alá esés egyidejűleg a tendencia gyengülését jelenti. Így a befektetők megítélhetik a trend erősségét.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,2055 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,2170 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1920 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1870 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map