A Bitcoin az intenzív kereskedési zónába esik 2019 környékén: Crypto Market Daily

A kriptopiacok ma, március 12-én súlyos sikert érnek el, mivel a legfontosabb kriptovaluták kétszámjegyű veszteségeket tapasztalnak az elmúlt 24 órában.

A Bitcoin (BTC) érte el a legkevesebbet az első tíz érme közül, csaknem 6 százalékkal csökkent a nap, és ma reggel 7300 dollár körül kereskedett. 

Az Ethereum (ETH) súlyosabb veszteségeket szenvedett, elvesztette a 180 dolláros támogatási jelet, és az elmúlt 24 órában több mint 15 százalékot zuhant. A piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovaluta jelenleg 170 dollár körül mozog.

BTC / USD örökös csere

4H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: okex.com

A Bitocin 4-H diagramját megnézve azt látjuk, hogy a 7700 dolláros támogatási szint nem volt hatékony, és az ár március 12-én kora reggel mindössze egy óra alatt alá esett.

Valójában az ár már zuhanó jelet adott, miután ma reggel nem tudott ismét 8000 dollárt törni, és a mozgásirány azt jelenti, hogy a tegnapi jóslatunkat lehetetlen teljesíteni. A kettős fenék kudarcával együtt a piaci hangulat is rosszabb lesz.

A kereskedési volumendiagram megmondja az áresés okát: annak ellenére, hogy az aktív eladási mennyiség csökken, az alapok vásárlásának hiánya a fő tényező, amely miatt csak az alacsony szintű eladási alap vezethet nagy eséshez. A befektetők óvatosak és pesszimisták.

Jó hír a bikák számára, hogy a 7 000–7 700 dollár értékű tartomány intenzív kereskedési zóna, és 2019 végén egy mélypontot képezett. Ez a támogatási terület lesz a legerősebb, így időszerűvé válik egyes helyek megvásárlása..

A kereskedők 7000 dollárra számítanak következő támogatási szintként

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: okex.com

Változtassuk meg látnivalóinkat az 1 napos diagramra. Amint azt a fenti diagramon nyilakkal jeleztük, láthatja, hogy a BTC mozog, hogy kifejezze a fej és a váll tetejének teljes mintázatát. Ha a jövőben 7000 dollár újabb mélyponttá válhat, napi szintű visszapattanásra lehet számítani.

A napi eladási mennyiség szintén gyengülő tendenciát feltételez, de a mai napig középszintű. Rövid távon el lehet érni a 7000 dolláros szinthez közeli ársávot, és fellendülés történhet, ha az árak körülbelül egy hétig stabilizálódhatnak ott.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha az ár 7000 USD alá csökken, két lehetséges forgatókönyvünk lesz: ha hamis törésről van szó, akkor azonnal visszapattanás történhet; vagy ha ez valódi törés, nehéz eladási mennyiségek kíséretében, akkor valódi medvepiac érkezik.

A kereskedőknek ezen a héten figyelniük kell a 7000-7700 dollár közötti terület hatékonyságára.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás 8 8 000 USD
 • Középtávú ellenállás 7 7 700 USD
 • Rövid távú támogatás: 7250 USD
 • Középtávú támogatás: 7 000 USD

ETH / USD örökös csere

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: okex.com

A BTC-hez képest az ETH az elmúlt napokban még jobban csökkent. A veszteségek jelenlegi periódusa majdnem kitörölte az ETH összes nyereségét 2020 eleje óta. Az érme a 180 dolláros erős támogatása alatt tönkrement, ami azt jelenti, hogy a pánik egyre nagyobb.


A kereskedési volumendiagram azt mutatja, hogy az ETH-piacon még mindig nagy az értékesítési mennyiség, és a dömping mennyisége ma még magasabb, mint a múlté. Ezért nehéz pontosan meghatározni az alja helyét, amíg a hangerő nem zsugorodik.

A jelenlegi tendencia azt jelezheti, hogy a következő tényleges támogatási szint a $ 155 – $ 160 körül van. Ha az érme itt stabilizálódhat, akkor esélye lehet a visszapattanásra, vagy az ár lefelé mozoghat, hogy teszteljen 140 dollárt.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 177 USD
 • Középtávú ellenállás: 185 dollár
 • Rövid távú támogatás: 160 USD
 • Középtávú támogatás: 155 USD

A kereskedő választása: TRX / USD Perpetual Swap

4H TRX / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: okex.com

A TRX mozgó trendje a bullishtől a bearishig tartó integrált ciklusnak felel meg. A vételi mennyiség a bullish trend alatt fokozatosan nőtt, az eladási mennyiség pedig a bearish trend alatt fokozatosan csökkent.

A BTC-hez és az ETH-hoz képest a TRX hangereje rendkívül alacsony, és az ár szinte a legalacsonyabb rögzített szint közelében mozog. Így ennek az érmének a visszapattanási esélye nagyobb lesz.

A visszapattanás előfeltétele azonban, hogy a piacot stabilizálni kell, különben lehetséges a jövőben új mélypont létrehozása.

A befektetőknek figyelembe kell venniük a támogatási erőt 0,01300 dollár körül, a trend ellenkező irányba mehet, ha hatékony.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: $ 0,01450
 • Középtávú ellenállás: 0,01540 USD
 • Rövid távú támogatás: 0,01300 USD
 • Középtávú támogatás: 0,01200 dollár

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map