A Bitcoin azonnal ellenáll a konszolidációs területen történő áttörés után, 7500 dollárig: Crypto Market Daily

Április 24., péntek: A legtöbb kriptovaluta jelentős nyereséget regisztrál az elmúlt 24 órában.

A Bitcoin (BTC) 6 százalékos pluszban van, 7200 dollár ellenállást tört át, és sajtóidővel mintegy 7500 dollár értéket rendezett.

Az Ethereum (ETH) valamivel több mint 3 százalékos pluszban van a napon, 188 dolláros kereskedéssel, a legfontosabb 195 dolláros ellenállási szint alatt..

A Ripple XRP-je 0,195 dollár körül mozog, közel 4 százalékkal többet az elmúlt 24 órában.

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin 1 órás diagramja azt mutatja, hogy a tegnapi kitörési órában az ár viszonylag hosszú felső árnyékkal zárt. Ez azt jelzi, hogy a terület körüli értékesítési nyomás 7650–7 800 dollár között van.

A következő órákban a tendencia bebizonyította, hogy jelenleg a bikáknak időre van szükségük a pihenéshez, és a törés után több kontrát kell befogadniuk. A BTC kereskedési volumen-diagramja azt is jelzi, hogy a bullish alapok szintje jelentősen csökkent a kitörés alatti gyors növekedés után.

Jelenleg a befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy veszélyes hosszú pozícióba lépni, mivel még mindig van esély arra, hogy az ár visszaesjen az előző területre, mielőtt megerősítik, hogy a kitörés ésszerű. Ez a hétvége jó időszak lehet ennek megerősítésére – ne feledje, még akkor is, ha az ár 7450 dolláron stabilizálódik, egy további visszapattanással nehéz megtörni az ellenállási területet 7 700–7 850 dollár között. Rövid távon a trend 7500 és 7850 dollár körül konszolidálódhat.

A BTC-nek 7500 dolláron kell stabilizálódnia a további visszapattanáshoz

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A BTC napi szinten fokozatosan az MA (30) és az MA (60) metszéspontjára szűkült, és végül felfelé törő tendenciát vezetett be. A trend áttörte a konszolidációs terület csúcsát 7470 dollár körül, majd folyamatosan visszaállt 7800 dollárra. Az ár gyorsan visszaesett 7500 dollár fölé, és átmenetileg belépett a konszolidációba.

Az OKEx elemzői úgy vélik, hogy a bikák és a medvék egyensúlyának megszakítása egy konszolidációs időszak után olyan szakasz, amelyet a piacnak egy ciklusban meg kell tapasztalnia. Mivel a BTC legutóbbi fellendülési és visszavonási mélypontjai továbbra is közelednek, áttörések bármikor bekövetkezhetnek. A Bitcoin közelgő felezésének tényezőjével együtt természetesen magas a felfelé vezető áttörés valószínűsége.

Meg kell azonban jegyezni, hogy nem sokkal a konszolidációs terület felett helyezkedik el az intenzív kereskedési terület felső széle a tavalyi év végén, ami 7700–7 850 dollár között mozog. Ezen a területen az ellenállás erőssége napi vagy akár heti szinten is megfigyelhető. Ha a trend 7500 dolláron stabilizálódhat, akkor várhatóan a piac további fellendülést mutat.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7700 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7850 dollár
 • Rövid távú támogatás: 7450 dollár
 • Középtávú támogatás: 7250 USD

195 dollár az ETH kulcsfontosságú szintje

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH-t is blokkolták, amikor tesztelték a felfelé irányuló $ 195 ellenállási szintet. Ez a pont kulcsfontosságú az az oka, hogy a márciusi árfolyama ennek az árnak a kiindulópontja volt. A konszolidációs terület felső szélét is képezi a februári csúcs előtt.

Ezért értelmes, ha az ETH meg tudja szakítani ezt a pontot. Általában a piac bevezetheti az egyoldalú szivattyút. Ha azonban továbbra is 195 dollár körüli nyomás alatt áll, a tendencia továbbra is visszahúzódhat, és később áttörést hozhat.


A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ha az ETH 200 dollárt tud törleszteni, akkor további pumpára számíthatunk. Mielőtt a pullback 175 dollár alá esik, a bullish csatorna mintázata nem lesz törve.

Az óránkénti hangerő nyilvánvalóan növekszik a törés során, jel lehet, hogy jobban visszapattan, ha képes tartani vagy meghaladni a jelenlegi szintet.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 195 dollár
 • Középtávú ellenállás: 200 dollár
 • Rövid távú támogatás: 185 dollár
 • Középtávú támogatás: 175 dollár

Az XRP gyengébb kitörést lát

1D XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP áttörési ereje tegnap lényegesen gyengébb volt, mivel még a jelenlegi konszolidációs terület csúcsát sem sikerült tesztelni. Nagyon valószínű, hogy továbbra is a piac általános fellendülésére támaszkodhat és enyhén emelkedhet, és a 0,2 dolláros ellenállás döntő áttörési pont lehet.

Az a tény, hogy a konszolidációs terület jelenlegi teteje majdnem ugyanazon a szinten van, mint az alsó terület 2019-ben, elválasztja az XRP mintáját a másik két legfelső érmétől. Az XRP esetében az ellenállás 0,2 dollár körüli megtörése azt jelenti, hogy további visszapattanásra számíthatunk. A hangerő szintje azonban jelenleg nem képes támogatni a nagy kitörést. A befektetők jobb, ha megvárják a többi fontosabb érme pumpáját, majd belépnek.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,2000 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,2170 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1940 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1895 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map