A Bitcoin fellendülő legfelső szintje lefelé mozog, a 6,5 ​​ezer dolláros támogatás erőssége befolyásolhatja a rövid távú trendeket: Crypto Market Daily

Április 14, kedd: az elmúlt 24 órában a kriptopénzpiacok enyhe visszapattanást tapasztaltak. A legtöbb felső érme csak 1-2 százalékkal emelkedik a nap folyamán.

A BTC időszakos csökkenő tendenciát mutat

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Tegnap a BTC rövid időn belül ismét extrém tendenciát tapasztalt. Az ár először 6600 dollárra csökkent és két órán belül visszaállt, majd lassan 6900 dollárra emelkedett..

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy az április elejétől április 13-ig tartó mozgási út a fej és a váll minta óránkénti szintjeként kezelhető. A bal váll teteje egy kicsit magasabb, mint a jobb oldali, de mindkettő 7 100–7 200 dollár körül mozog, és a két váll képződési periódusai is hasonlóak.

Ezért időszakos bearish mintát látunk, és a trend valószínűleg többször is tesztelhet 6500 dollárt. A befektetőknek azonban figyelembe kell venniük, hogy ha az ár 6500 dolláron stabilizálódhat (ez a kikiáltási ár a fej- és vállmintázat kialakításához), az azt jelenti, hogy a minta sikeresen kialakult, és új trend kezdődhet.

Ha az ár 6500 dollár alá süllyed, és jelet mutat, hogy 6000 dollárt tesztel, akkor ez azt jelenti, hogy a fej és váll mintázat hosszabb bearish hatást kölcsönöz a piacnak.

A rebound ebben a szakaszban továbbra is fenntarthatatlan

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin napi grafikonja azt mutatja, hogy a napi trend fokozatos szűkülésével a bikák és a medvék kereskedési aktivitása gyenge. Az alacsony tranzakciós volumen mellett a lakossági befektetők közös erőfeszítései befolyásolhatják a rövid távú tendenciát, és a bálnák viselkedését nehéz felismerni. Az ismételt áringadozás a rövid távú kereskedők belépése és kilépése, valamint a bálnák pultok gyűjtésének folyamata.

Az 1 órás trend alapján ítélve a visszapattanás többször nem sikerült tesztelnie a 6.900 dolláros ellenállást, és fordított kalapács formában ért véget. Bizonyos mértékig ez a minta ismét megerősítette a visszapattanás fenntarthatatlan jellegét ebben a szakaszban. Mielőtt a 6500 dolláros támogatás hatástalannak bizonyulna, a trend továbbra is ismételten ingadozhat a 6500 és a 7000 dollár között.

A befektetőknek tudomásul kell venniük, hogy lehet olyan szélsőséges helyzet, amikor az ár gyorsan megszakít 7000 dollárt vagy akár 7100 dollárt, de akkor a növekedés hirtelen visszaeshet. A jó kockázatkezelés kulcsfontosságú jelenleg.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6 950 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7100 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6750 USD
 • Középtávú támogatás: 6550 dollár

Az ETH bikák gyengülést mutatnak, mivel az árat elnyomják 160 dolláron

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH 165 dollár alá esett, ami az április 7-10 közötti konszolidációs tendencia alsó támaszát jelentette. A visszapattanás azóta sem tudott visszatérni 165 dollárra. Éppen ellenkezőleg, ez a szint lett az érme kemény ellenállási pontja.

A legutóbbi 150 dollár körüli mélypont visszahúzása után a következő visszapattanást 160 dollár blokkolta. Ez egy bullish gyengülési jel, mivel a csúcs 177 dollárról 165 dollárra, majd 160 dollárra került.

A befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy lehetséges, hogy a trend 150 dolláros támogatást tesztel, miután 160 dollárt több mint háromszor nem teszteltek. Ne feledje, hogy szélsőséges trend fordulhat elő, és az ár 163 dollárt érinthet egy óra vagy akár percek alatt is, de a gyengülő tendencia nem változik, amíg az ár meg nem törheti újra a 165 dollárt.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 160 dollár
 • Középtávú ellenállás: 165 dollár
 • Rövid távú támogatás: 150 USD
 • Középtávú támogatás: 145 dollár

Az XRP bearish csatornát képez

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com


Az 1 órás XRP szint erőteljesen ingadozott, többször alakított ki pozitív és fordított kalapácsmintákat. Jelenleg 0,1925 dollár ellenállás alatt áll, gyenge támasza pedig 0,1850 dollár felett van. Könnyű lesz az ár 0,1800 dollár alá esni, ha a piac rosszabbodik.

A fenti ábra azt mutatja, hogy mivel minden visszahúzódó alsó és minden visszapattanó felső egyidejűleg csökken, az összes fenék és felső összekötése meddő csatornát eredményezhet. Csak akkor számíthatunk visszapattanásra, ha az ár megtörheti a csatorna felső szélét.

Vagy a befektetők más módszert is alkalmazhatnak a trend megítélésére – ha a következő visszapattanó csúcs magasabb, mint 0,1920 dollár, akkor ennek a lépésnek hasonló hatása lesz, mint a felső szél megtörésével.

Ami az XRP második és harmadik támogatási szintjét illeti, a kereskedőknek 0,1760 és 0,1660 dollárra kell összpontosítaniuk.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1850 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,1925 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1760 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1660 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map