A Bitcoin ismét 8 ezer dollár alá csökken, mivel a mennyiség kulcsfontosságú tényezővé válik: Naponta Crypto Market

A Bitcoin (BTC) március 11-én, szerdán visszaesett a 8000 dolláros árfolyam alá. A vezető kriptovaluta kedden visszanyerte értékét, miután a hét elején – a hagyományos tőzsdék mellett – súlyos veszteségeket látott..

Sajtóidőben a Bitcoin 7850 dollár körül mozog, ami csaknem 4 százalékos csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Az Ethereum (ETH) ára hasonló mintát követett az elmúlt 24 órában, a 200 dolláros határ fölé emelkedett, mielőtt ma reggel visszaesett volna. Sajtóidőben az ETH körülbelül 196 dolláron kereskedik, ami alig több mint 5 százalékos csökkenést jelent a napon.

BTC / USD örökös csere

4H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: okex.com

A BTC 4 órás grafikonját nézve azt látjuk, hogy az eladási mennyiség tegnap este magas szintre nőtt, bár ez továbbra is zsugorodási mintázatot jelzett. A medvék ereje átmenetileg gyengül.

Ha a 4 órás szint képes megtartani a 8 250 dolláros szintet, és bullish kettős fenék mintát képez, akkor ez azt bizonyítja, hogy a területen több fenékalap van, és a piaci kilátások bullish.

Ha hármas alsó minta alakul ki, akkor hosszabb konszolidációs piacot fogunk látni, ami azt jelenti, hogy a fő alapoknak elegendő számlálót kell felszívniuk, mielőtt áttörést hoznának.

A befektetőknek oda kell figyelniük az ellenállás erejére 8200 USD és 8 250 USD között, és támogatniuk kell közel 7700 dollárt.

A medvék elnyomják a 8 ezer dollár feletti törés kísérleteit

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: okex.com

Továbblépve a Bitcoin 1 napos grafikonjára, tegnap, március 10-én, a BTC rövid ideig 8100 dollár fölé emelkedett, mire a medvék gyorsan kifejtették erejüket, hogy újra elnyomják az árat.

A kora reggeli órákban több kísérleti visszapattanás nem sikerült visszaszerezni 8000 dollárt.

Az OKEx elemzői úgy vélik, hogy az eladási mennyiség megnövekedett mennyisége 12 órakor látható. A tegnapi UTC sokkal magasabb, mint az előző óra visszapattanása.

Ez azt jelzi, hogy a 8000 dolláros márka körül még mindig van egy bizonyos mennyiségű short ügylet, bizonyos mértékig ez azt tükrözi, hogy a bearish tendenciának nehéz lesz a bullish felé fordulni..

Az 1 napos gyertyatartó majdnem két fordított kalapácsmintával záródott. Ez azt jelenti, hogy ha az ár most leáll, nem jelenti azt, hogy a fellendülés rövid távon bekövetkezik, mivel a bikák ereje még mindig gyenge.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás 8 8 000 USD
 • Középtávú ellenállás 8 8 250 USD
 • Rövid távú támogatás: 7700 USD
 • Középtávú támogatás 7 7 400 USD

ETH / USD örökös csere

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: okex.com

Az ETH 1 órás diagramja azt mutatja, hogy az óránkénti fej- és vállfenék nem alakult ki a tegnap esti lerakás során.

Az ETH ára egy ponton elérte az ellenállást 206 dollár körül, majd csökkent. Kettős feneket lehet kialakítani, ha a trend a nap folyamán 190- 197 dollár körül stabilizálódhat.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy a második fenéknek több időre lehet szüksége a kialakulásához, mivel a piacnak konszolidálódnia kell az előző dump megemésztéséhez. A 206 dollárra történő visszapattanás nem garantálhat semmit, mivel lehetséges, hogy az ár ismét csökkenni fog ezen a szélen. Ha az érme 212 dollár körül stabilizálódhat, akkor erősebb bikajel lesz.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 206 USD
 • Középtávú ellenállás: 212 USD
 • Rövid távú támogatás: 195 dollár
 • Középtávú támogatás: 185 dollár

A kereskedő választása: TRX / USD Perpetual Swap

4H TRX / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: okex.com

Amint a Tron 4 órás diagramja (TRX) mutatja, az ebben az időszakban érvényes tendencia megfelel az Elliott Wave elvének, és a sajtóidő szerint előrejelezhetjük, hogy az utolsó hullámhullám valószínűleg befejeződik.

Világosan láthatjuk, hogy az a, b és c hullámok a három hullám részhullámai, mivel ezek valószínűleg a kiterjedő hullámok. Ez a fajta állapot általában egy szélsőséges piacon jelenik meg.

Mivel azonban a piac folyamatosan változik, és nincs olyan elmélet, amely 100% -kal pontosan megjósolhatná a jövőt, ha az ár 0,01400 dollárnál leáll, ez stabilizációs és visszapattanó jel lehet. Az ötödik hullám lehet kiterjesztő is, ha az ár e pozíció alá esik.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,01600 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,01705 USD
 • Rövid távú támogatás: 0,01414 dollár
 • Középtávú támogatás: 0,01305 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Follow OKEx on:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map