A Bitcoin kereskedők az óránkénti bullish trendvonalat kemény támogatásnak tekintik 6,4 ezer dollár alatt: Crypto Market Daily

A kriptopiacok az elmúlt 24 órában stabilizálódtak, hogy ma, március 25-én megnyomják az időt.

A Bitcoin (BTC) küzd a 7000 dolláros pont megtöréséért, nehéz ellenállással nézve szembe 6900 dollár körül. A vezető kriptovaluta 2 százalékot esett a napon, jelenleg 6600 dollár körül mozog az OKEx.

Ether (ETH) is enyhe visszaesést tapasztalt az elmúlt 24 órában, 137 dollár körüli kereskedéssel az OKEx azonnali piacán.

A harmadik legnagyobb rejtjel, a Ripple XRP-je mindössze 1 százalékkal esett a napon, ellenállása körülbelül 0,16 dollár volt.

A BTC döntő ellenállással áll szemben 6900 dolláros szinten

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Bár a BTC tegnap, március 24-én 6500 dollár közelében kapott támogatást, a fellendülés lendülete nem volt erős, és a kereskedési volumen továbbra is alacsony volt. Miután a BTC először blokkolt $ 6,900 szinten, a második kísérlet során nem sikerült áttörnie a $ 6800-at.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy ahogy a konszolidációs tartomány alja fokozatosan növekszik, a csúcs fokozatosan csökken. Ez azt jelenti, hogy az áraktivitás területe ennek megfelelően szűkül.

A lakossági befektetők számára fennáll a kockázata a hosszú és a rövid pozíciók közötti választásnak. Még ha az uralkodó erők rövid időn belül hirtelen meg is emelik az árat, ha nem tud áttörni 7000 dollárt, akkor is fennáll annak a kockázata, hogy az ár esni fog, és csapszeget képez.

Másrészt, ha a medvék elnyomják az árat, akkor is gyorsan visszapattan a jelenlegi területre, ha nem esik 6000 dollár alá.

Tehát, ha az óránkénti bullish trendvonal továbbra is érvényes marad, akkor a visszaesés valószínűsége kicsi, és a legjobb, ha egy kulcsfontosságú pontban várunk egy kitörést, majd belépünk a piacra.

A vásárlási mennyiség csökkenésével a bikák küzdenek azért, hogy 7 ezer dollárra törjenek

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy az ár folyamatosan emelkedik és 7000 dollár felé emelkedik. Úgy tűnik, hogy a kitörés bármelyik pillanatban bekövetkezik, a volumendiagram azonban azt mutatja, hogy nem lesz könnyű megtörni ezt a kemény ellenállási szintet, mivel a vásárlási volumen valójában csökken.

Ez azt jelenti, hogy ha a hangerő szintje a következő néhány órában nem képes javulni, az ár eshet.

A befektetőknek nem kell túlságosan aggódniuk eme lehetőség miatt. Ha az árkorrekció megállhat a bullish trendvonal felett, akkor a konszolidáció rövid időszakos konszolidáció után még mindig esélyes lehet.


Ha azonban az ár a trendvonal alatt szakad és a visszapattanást elnyomja, az azt jelenti, hogy a dömping a vártnál tovább fog tartani.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6900 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7000 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6400 USD
 • Középtávú támogatás: 6000 USD

Az ETH rövid távú ellenállással néz szembe 145 dollárral

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH rövid távú amplitúdója keskeny. Az ár továbbra is nehéz áttörni a 134 és 145 dollár közötti tartományt.

Függetlenül attól, hogy a bikák vagy a medvék az aktiváció jeleit mutatják-e a nap folyamán, a befektetők közvetlenül figyelhetnek a 155 dolláros kemény ellenállási pontra és a 110 és 120 dollár közötti erős támogatási terület hatékonyságára..

A befektetőknek észre kell venniük, hogy a 145 dolláros törés csak azt jelenti, hogy a bullish erő egyre erősebb. Ez nem azt jelenti, hogy a trend kitör a konszolidációs területről, hacsak nem törik meg a 155 dollár körüli ellenállási területet. A kötetek változó állapota szintén fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 145 dollár
 • Középtávú ellenállás: 155 dollár
 • Rövid távú támogatás: 134 USD
 • Középtávú támogatás: 120 USD

Az XRP ellenállása 0,165 dollár, a kereskedők rövid távú támogatást várnak

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XPR esetében a közelmúltban 0,1650 dollár bizonyult erős ellenállási pontnak. Ha a kereskedési volumen nem növekedhet, akkor a jelenlegi ellenállási pozíciót nehéz lesz rövid időre megtörni.

Ennek ellenére az alacsonyabb támogatás – 0,1600 dollár körüli – nem elég erős. Amint az ár csökkenni kezd, 0,1440 dollár lehet az első tényleges támogatási szint.

Ne feledje, hogy nem jó idő hosszú belépéshez, ha az ár rövidtávon éppen 0,1650 dollárt tett meg. A kereskedőknek meg kell várniuk az ár stabilizálódását és át kell törniük a középtávú 0,1750 dolláros ellenállási szintet.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1650 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1440 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1270 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map