A Bitcoin nyomás alatt 7K dolláron, az ár továbbra is támogatást keres 6500 dollárnál: Crypto Market Daily

Április 15., szerda: A kriptopiacok nagyon kevés volatilitást tapasztaltak az elmúlt 24 órában. A legtöbb vezető kriptovaluta az ár kevesebb mint egy százalékos ingadozását tapasztalja a nap folyamán.

A BTC áringadozásához megfelelő mennyiségekre van szükség a kitöréshez

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Tegnap a Bitcoin kis léptékű visszapattanása nem tudta tesztelni a 6900-7000 dolláros ellenállástartományt. Az ár csak rövid tartózkodás után 6 990 dollárra esett 6800 dollárra. Lehetséges, hogy az ár továbbra is tesztelni fogja az ellenállás szintjét.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a jelenlegi 1 órás trend nyomás alatt van, a legfontosabb ellenállási szint 7000 dollár. Ez a szint az óránkénti fellendülés csúcsává válhat, és viszonylag nagy a valószínűsége annak, hogy az ár továbbra is támogatást keres a 6500 dolláros irányban..

Bár a 6500 és a 7000 dollár a trendmozgató terület felső és alsó széleként kezelhető ezen a héten, a kis léptékű ingadozások miatt az ár 7000 dollár fölé törhet vagy 6500 alá csökken..

Azonban a közelmúltban alacsony kereskedési volumen mellett szinte lehetetlen hatékony áttörést elérni. Csak akkor lehet elég erős a törés, ha az ár volatilitása megegyezik a mennyiséggel.

A jelenlegi fellendülés lehet az első bullish hullám

1W diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A diagramkeret nagyításával az OKEx piacelemző csapata megjelölte az előző felső és alsó részt annak biztosítása érdekében, hogy egyértelmű legyen, hol lehet azonosítani a hullámokat.

Normális esetben három fő visszahúzási hullám és öt fő bullish hullám van egy teljes ciklus alatt. Ha azt képzeljük, hogy a márciusi zuhanás mélypont, akkor a felülről érkező visszahúzási hullám 13 898 dollárral három hullámot kapcsolhat össze, amint azt a diagram mutatja.

A harmadik fő visszahúzási hullám öt alhullámot is tartalmazhat – ez azt jelenti, hogy a jelenlegi 3880 dollár körüli alsó nem a legalacsonyabb, így az ár új feneket hozhat létre, ha ez a feltétel bekövetkezik.

A májusi felezés közeledése következtében a fent leírt első feltétel nagyobb valószínűséggel fordulhat elő. A mostani fellendülés az első bullish hullám lehet, és egy pullback hullám után (például a 2. hullám piros színnel) az ár a jövőben viszonylag magas pontra pumpálódhat.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6 950 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7100 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6750 USD
 • Középtávú támogatás: 6550 dollár

Az ETH dupla felső mintába mozog

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH mai visszapattanását 161 dollár blokkolta, egy kicsit alacsonyabb, mint a múlté, ami 162 dollár körül volt. Az árat most gyenge visszapattanás után 160 dollárral elnyomta.

Az ETH fenti 1 órás diagramját megnézve a trend dupla felső sémára mozog. Mivel a második csúcs alacsonyabb, mint az első, ez a minta gyengébb lesz, mint a klasszikus forgatókönyv.

Ha a következő visszapattanás nem tud megtörni 160 dollárt, akkor a dupla felső minta sikeresen kialakulhat, és az ár valószínűleg először 155 dollár körüli tesztet tesztel. Ha ez alá csökken, akkor az ár továbbra is 150 dolláros támogatást fog találni.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 160 dollár
 • Középtávú ellenállás: 165 dollár
 • Rövid távú támogatás: 155 USD
 • Középtávú támogatás: 150 USD

A legutóbbi XRP visszapattanások medve trendvonalat alkotnak

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A 0,1900 dollár az első ellenállás az XRP árával szemben. A fenti 1 órás diagram azt mutatja, hogy az egyes közelmúltbeli visszapattanások minden tetejének összekapcsolása meddő trendvonalat hoz létre. A trendvonalat már kétszer tesztelték hatékonyan.

Ha a trendvonalat még harmadszor is elnyomja a trendvonal, ez azt jelentheti, hogy a trendvonal kemény ellenállásként kezelhető, és jelentős referencia lesz a trend jövőbeli irányának megítéléséhez..

Ha a tendencia rövid távon nem teszteli újra a 0,1900 dollárt, akkor valószínűleg 0,1850 dollár alá esik, és valószínűleg még a 0,1800 dollár alatti, azaz 0,1760 dollár alatti tesztet is teszteli..

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1925 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1960 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1850 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1760 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map