A Bitcoin továbbra is a 7 ezer dolláros támogatás hatékonyságát várja, miután betört a konszolidációs területre: Crypto Market Daily

Április 7., kedd: A kriptovaluta piacok ma szilárdan zöld színben vannak.

Az első három érme közül az Ether (ETH) látta a legnagyobb növekedést a napon, több mint 13 százalékkal, 175 dollár körüli kereskedéssel. Az érme tegnaptól kezdve jelentősen megnőtt, a 145 dolláros területről, ahol április 3., péntek óta kereskednek.

A Bitcoin (BTC) is erős növekedést tapasztalt az elmúlt napokban, és meghaladta a 7000 dollárt anélkül, hogy azonnal visszaesett volna. A vezető kriptovaluta körülbelül 4 százalékkal emelkedett a napon, és 7400 dollár körül mozog.

A Ripple XRP-je szintén megdöntötte korábbi rövid távú ellenállási szintjét, 0,202 dollár körüli kereskedéssel, mintegy 8 százalékos emelkedéssel a napon.

A Bitcoin kemény ellenállással áll szemben 7500-7900 dollárral

4H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A BTC továbbra is 6700 dollár fölé konszolidálódott a hétvégén, miután április 3-án, pénteken áttörte ezt a jelet. Az ár tegnap, április 6-án ismét áttört 7000 dollárt, és ma reggel új csúcsra jutott. Miután megérintette a 7 460 dollárt, az ár nyomás alatt áll, és jelenleg konszolidáció alatt áll.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy az ár és a mozgó átlag konvergencia divergencia (MACD) csúcs divergenciát jelez, amint azt a fenti 4 órás diagram mutatja. Ez a bullish gyengülésének jele.

A befektetőknek azonban figyelembe kell venniük, hogy a divergencia mindig véget ér, amikor az ár kemény ellenállásba ütközik. A befektetőknek óvakodniuk kell a szeméttől, mivel a 7500 és 7900 dollár közötti terület abszolút kemény ellenállási terület.

Ha a rövid távú trend a korrekció beírása után 7000 dollár fölé stabilizálódhat, az azt jelenti, hogy a bikák fokozatosan erősödnek. Éppen ellenkezőleg, ha az ár ismét 7000 dollár alá süllyed, akkor lehetséges, hogy a piac továbbra is kiadja a jelét a korábbi túladott trend korrekciójának.

A BTC 1D diagram azt mutatja, hogy a mennyiség nem mutat jelentős javulást

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy a legutóbbi visszahívási alsó határ szilárdan meghaladja a 6700 dollárt. Ez azt jelentheti, hogy az előző merülés során megrekedt bikákat fokozatosan szabadon engedik.

Azonban a közelmúlt piaci hangulatának függvényében a BTC nem teljesen szabadult meg a visszaeséstől. A kereskedési volumen nem mutat jelentős javulást, így még akkor is fennáll a stagnálás és a zuhanás lehetősége, ha az ár 7300 dollárt áttört.

Arról nem is beszélve, hogy a 7500–7 950 dolláros terület 2019 végén az ellenintenzív terület nyakkivágása közelében van. Az ellenállás valószínűsíti egy új nagy kicsi tesztelését.

A Bitcoin volumendiagramja továbbra is gyengülő vásárlási szintet mutat. Ez azt jelenti, hogy nem jó választás hosszú pozícióba lépni, mivel a bullish érzelmet tesztelni kell, hogy vajon jobbá válik-e vagy sem.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7400 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7500 dollár
 • Rövid távú támogatás: 7250 USD
 • Középtávú támogatás: 7000 USD

Az ETH bikák a gyógyulás jeleit látják

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com


Az ETH nemrégiben megszabadult a visszaeséstől. A vételi alapok mennyiségének növekedésével a bikáknak vannak bizonyos felépülési jelei.

Az ETH több mint 13 százalékkal emelkedett az elmúlt 24 órában. Az ár most nyomás alatt áll a 180 dolláros kemény ellenállás mellett. A jelenlegi trend alapján az ár egy hosszú fordított kalapáccsal zárult le egy órán belül, amely alatt elérte az új csúcsot, és a fenti ellenállás erős volt.

A befektetőknek figyelniük kell a rövid távú korrekciós sávra – ha az ETH 165 dollárnál stabilan állhat, akkor továbbra is bullish lehet.

A mennyiségi diagram azt mutatja, hogy az alapok vásárlása egyre nagyobb, mint a múlt héten. Ha az ár megtarthatja a jelenlegi szintet, vagy magasabbra emelkedhet, akkor meg lehet törni a 180 dollárt. Ellenkező esetben esélyesebb a 165 dolláros visszavonás a támogatás megtalálásához.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 180 dollár
 • Középtávú ellenállás: 190 dollár
 • Rövid távú támogatás: 165 USD
 • Középtávú támogatás: 160 dollár

Az XRP betör korábbi konszolidációs területére

4H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP egy visszapattanást indított 0,1780 dollár közelében, és a következő órákban tovább törte a konszolidációs terület felső szélét 0,1880 dolláron..

A 0,20 dollár tesztelése után a trend tovább pumpálódhat, ha az ár kissé visszaesik és 0,1880 dollár felett stabilizálódik.

A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy korábban 0,2060 dollár volt az utolsó konszolidációs terület a március közepi zuhanás előtt. Ha az ár meg tudja szakítani ezt a pontot, az azt jelenti, hogy valódi fellendülés következhet, és a tendencia valószínűleg elmozdul gyenge állapotából. A volumen növekedésével együtt a héten 0,2060 dollár tesztelhető.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,2060 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,2140 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1950 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1880 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map