A Bitcoin továbbra is határozatlan marad, míg a DeFi tokenek kettős piaci korlátot jelentenek: Piaci megfigyelés hetente

Az elmúlt héten a volatilitás csökkent és Bitcoin (BTC) az ár viszonylag stabil marad. A vezető digitális valuta a korai órákban tesztelte a 9000 dolláros támogatási szintet hétfő, gyors visszapattanás előtt 9600 dollárra. Azóta a BTC szűk körben konszolidálódott, mindössze 0,2% -ot veszített heti rendszerességgel, és jelenleg 9 350 dollár körül mozog az OKEx szerint Azonnali ár.

Utolsó kedd volt az első eset, hogy a Bitcoin bányászati ​​nehézségei a közelmúlt feleződését követően nőttek. A 14,95% -os hullám a nehézséget 15,78 T-ra vitte – ez a legnagyobb növekedés 2018 januárja óta.

A teljesítmény szempontjából, Cardano (ADA) zsinórban második hete vezette a nagy tőkés csoportot, heti 3,43% -os növekedéssel. Más nagy kupakú érmék elsősorban alul teljesítettek a Bitcoinon, a Ethereum (ETH) a második legnagyobb digitális fizetőeszköz, amely a hetet 1,27% -os veszteséggel zárta, míg BitcoinSV (BSV) 4,26% -kal esett vissza ugyanebben az időszakban.

A főbb kriptovaluták heti hozama 6/15 – 6/21. Forrás: Tradingview

A kis sapkás tokenek nagyobb nyereséget tapasztaltak a héten. Felhőtárolási projektek, mint pl Sziacoin (SC) és Storj (STORJ) pumpált szerdán, kihasználva a híreket a Filecoin fő hálózatának elindítása július végéig.

A legnagyobb nyertesek azonban a DeFi tokenek voltak. A DeFi tokenek teljes piaci értéke ma 6,6 milliárd dollárra nőtt, ami megduplázódott a csütörtöki 3,2 milliárdhoz képest defimarketcap. A DeFi tokenek teljes piaci értékének növekedése főként abból származik Összetett, amely ma reggel a szerdai 67,96 dollárról 330 dollárra ugrott.

A Bitcoin volatilitása a rebound zóna közelében van

Visszatekintve a Bitcoin 7 napos volatilitására 2018 óta, láthatjuk, hogy az arány 5,2 körül mozog, elérve a történelmi fellendülés területét (bár alacsonyabb volatilitást tapasztaltunk 2018. október végén és 2019 márciusában). Mivel mind a havi, mind a negyedéves szerződések lejárnak ezen a pénteken, a vágyakozás volatilitása mindenképpen stratégia, amelyet jelenleg figyelembe kell venni.

A Bitcoin 7 napos volatilitása. Forrás: Tradingview

A legtöbb BTC opció valószínűleg értéktelenül jár le

A bitcoin opciós piac durván 1,6 milliárd dolláros nyitott kamatának több mint 60% -a pénteken jár le. A hívás-hívás arány a június 9-i történelmi mélypontról, 0,4-ről a Skew-adatokonkénti jelenlegi 0,45-re nőtt. Ez azt jelenti, hogy körülbelül kétszer annyi pénz jut vételi opciókra, mint eladási opciókra.

A BTC opciók nyitott kamat lejárati idővel (BTC-ben ezer). Forrás: Ferde

Ez a nagy számú lejáró opció az ár felé tolhatja az árat "Max Pain" pont, amely a legmagasabb számú nyílt eladási és vételi opcióval rendelkező kötési árfolyam, és ennek következtében a lejáratkor a lehető legnagyobb pénzügyi veszteséget fogja okozni az opciótulajdonosoknak. Jelenleg a Max Pain ára körülbelül 9 000 USD / fő coinoptionstrack adat. Láthatjuk, hogy a legtöbb sztrájk árkoncentráció 11 000 és 14 000 dollár között mozog, de a lapos ármozgás miatt ezek a pozíciók nagyon sokat veszíthettek.

A június 26-ig lejáró opciós szerződések maximális fájdalma. Forrás: coinoptionstrack

Bitcoin technikai elemzés


A Bitcoin továbbra is oldalra kereskedik, mivel 9350 dollár körül mozog. Technikailag a minta mutat némi gyengeséget, mivel a múlt keddi visszapattanás után több alacsonyabb csúcsot is láthattunk, 9600 dollárra OKEx negyedéves határidőnként (BTCUSD0925).

Az OKEx hosszú / rövid aránya néhány napja a 0.9 területen mozog, ami azt jelzi, hogy a piaci szereplők nem optimisták a rövid távú árfelértékelődési kilátásokkal kapcsolatban.

Az elmúlt napokban nem tapasztaltunk agresszív vételt vagy eladást, míg a Bitcoin szombaton ismét a 60 napos mozgóátlagon talált támogatást, ami rövid távú küszöbnek tekinthető. Ennek a mozgó átlagnak a elvesztése további negatív nyomást eredményezhet.

OKEx BTC negyedéves határidős (BTCUSD0925) 1D diagram. Forrás: OKEx

Előretekintés a héten

A piaci szereplőknek továbbra is figyelniük kell a COVID-19 második hullámára, főként az Egyesült Államok déli és nyugati részén, valamint Kína fővárosában. Az IMF szerdán közzéteszi 2020-as növekedési előrejelzéseit, és a legújabb amerikai munkanélküli igények csütörtökön jelentek meg.

A Cardano június 30-án fejezi be Shelley frissítését. Míg az ADA az elmúlt hónapban jól teljesített, ez a frissítés rövid távú bullish fázisának a vége lehet. Zilliqa (ZIL) a múlt héten befejezte a mérföldkövet, kezdve a tét módját, és azóta 10% -ot veszített.

CME 2020. június (BTC M20) A Bitcoin határidős ügynökségei 16 órakor zárnak. Londoni idő szerint június 26-án. Ugyanezen a napon az OKEx Bitcoin júniusi határidők 16 órakor zárnak. Pekingi idő szerint.

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map