A BTC 1H diagram belép a konvergencia háromszögbe, az amplitúdó szűkülése extrém piacot okoz: Crypto Market Daily

Április 9., csütörtök: A legtöbb vezető kriptovaluta piac kevés volatilitást tapasztalt az elmúlt 24 órában.

A Bitcoin nem tudja tesztelni a 7 400 dollárt

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Tegnap a BTC 7 200 dollárról állt vissza – miután nem tesztelték a 7450 dollárt, mivel a bullish energia gyengébb volt, az ár még nem is tudott áttörni 7400 dollárt, és most 7 200 dollár felé mozog vissza.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a legutóbbi 7500 dolláros elrugaszkodással a trend ismét óránkénti konszolidációs szakaszba lépett. Mivel a jelenlegi visszahúzódó alsó fokozatosan felfelé halad, az óránkénti bullish minta nem törik meg, amíg az ár nem csökken a bullish trendvonal alá.

Mivel a 7000 dollár feletti regionális támogatást a közelmúltban sokszor igazolták, rövid távon a 7000 dollár alá esés valószínűsége alacsony. A befektetőknek figyelniük kell arra, hogy az 1 órás trend hatékonyan képes-e áttörni a konvergencia háromszög területét.

A felső szél megtörése azt jelenti, hogy az árnak esélye lehet tesztelni a 7500 dolláros ellenállást. A BTC továbbra is találhat támogatást 7000 dollár felett, ha az alsó szél alá esik.

A BTC 6 000 dollárra rúghat a visszapattanás előtt

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A fenti napi grafikon alapján ítélve az ár fokozatosan mozog a bearish ék vége felé. A 7500 dollár feletti kemény ellenállással együtt ez a minta nagy valószínűséggel alakul ki.

Ha a trend az ék alsó széle alá esik, akkor ismét egy fázisos fenék képződik 6000 dollár felett. Ellenkező esetben, ha a bikák képesek áttörni a felső élen, ez azt jelenti, hogy a bearish minta érvénytelen, és a piaci kilátások bullish.

A volumendiagram azt jelzi, hogy a bearish ékminta sikeresen kialakulhat, mivel a bullish volumenszint csökken a napi trend konszolidáció után. Ezért a befektetőknek jobban kell törődniük az alsó éllel. Lehetséges, hogy a májusi felezés előtt a BTC ára újabb visszahúzódást fog elérni 6000 dollárig, majd visszapattan.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7400 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7500 dollár
 • Rövid távú támogatás: 7250 USD
 • Középtávú támogatás: 7050 dollár

A BCH a tegnapi felezés után esik

1H BCH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A BCH ára gyorsan visszaesett, miután az érme tegnapi felére esett, és átmenetileg 260 dollár támogatta. A kereskedési volumen folyamatos csökkenésével az ár rövid távon valószínűleg nem fog új csúcsot elérni.

280 dollár lesz az a döntő ár, amely meghatározza a rövid távú irányt, mivel ez a márciusi zuhanás előtti utolsó sokkterület felső széle. Ha az ár stabilizálódhat ott, akkor valószínűleg visszatér 300 dollárra.

A középtávú trend a legfontosabb támogatási szintre, 250 dollárra koncentrálhat. Ha a trend ezen a ponton tovább stabilizálódhat, vagy akár 260 dollárnál is lehet, a konszolidáció időszaka után fennáll a lehetőség az előző csúcs áttörésére. Ellenkező esetben ez továbbra is visszaeshet a sokkterületre 246 dollár alatt.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 280 dollár
 • Középtávú ellenállás: 300 dollár
 • Rövid távú támogatás: 260 USD
 • Középtávú támogatás: 245 USD

A BSV fellendült, de továbbra is ingatag

1 óra BSV / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Bár a Bitcoin SV (BSV) szintén visszaesett, miután kemény ellenállásba ütközött, 204 dolláros támogatása után erősen visszapattant. Jelenleg 228-230 dollár közötti nyomás alatt áll.

A fenti diagram körözött területe a 208 és 250 dollár közötti kemény ellenállási területet jelzi. A többségi alapok képesek lehetnek arra, hogy az árat erre a területre tereljék, de egyértelmű jelzés nélkül gyorsan visszaeshetnek. Ezért nagyon kockázatos hosszú pozíciót nyitni a jelenlegi ár körül, 250 dollárig.

Tekintettel arra, hogy a BSV felére pénteken kerül sor, még mindig van egy bizonyos valószínűség, hogy az ár 230 dollárt tesztel. De a befektetőket emlékeztetni kell arra, hogy a BSV volatilis érme a mainstream érmék között, és nagyon valószínű, hogy a szélsőséges tendencia folyamatosan bekövetkezik, ezért a kockázati tényezőt még mindig figyelembe kell venni.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 221 dollár
 • Középtávú ellenállás: 228 dollár
 • Rövid távú támogatás: 210 USD
 • Középtávú támogatás: 204 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner