A BTC a bullish trend alatt szünetel, 6,3 ezer dollár felett stabilizálva visszavághat: Crypto Market Daily

A kriptopénzpiacok a hétvégén erősen visszaestek, a legtöbb felső érme enyhe fellendülést látott ma reggel, március 30-án, hétfőn..

A Bitcoin (BTC) körülbelül 3 százalékkal emelkedett az elmúlt 24 órában – 6300 dollár körül mozog, miután vasárnap a 6 000 dollár alá esett.

Az éter (ETH) hasonló mintát követett, most körülbelül 2,3 százalékkal emelkedett, és 132 dollárért cseréltek, miután a hétvégén 123 dollárra csökkent.

A Ripple XRP-je továbbra is közel marad a rövid távú ellenállási szintjéhez (0,175 dollár), a hétvégén 0,18 dollárt érint, mielőtt visszacsúszik. A harmadik legnagyobb kriptovaluta jelenleg alig 1 százalékos növekedést tapasztal a napon.

A Bitcoin fellendülése megingott, a bikák stabilizálódni látszanak 6,3 ezer dollár felett

4H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

A BTC majdnem egy teljes héten keresztül oldalazva 6400 dollár felett kereskedett, de a hétvégén nem tudta folytatni a nagyszabású visszapattanási trendet. Március 28-án, szombaton az ár meredeken esett, vasárnap estére 6000 dollár alá esett. Miután stabilizálódott 5850 dollár közelében, a Bitcoin mára a sajtó erejéig 6300 dollárra tért vissza.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy amint a bearish mennyiség növekszik, és az ár a bullish trendvonal alá esett, ez azt jelenti, hogy a fellendülés ebben a szakaszban véget ért. A hátrányos hely azonban a rövid távú visszapattanási szint erősségétől függ.

Ha az ár gyorsan vissza tud emelkedni 6300 dollár fölé, és ott stabilizálódhat, akkor 5850 dollár viszonylag erős aljzat lesz. Ezzel szemben az ár tovább csökkenhet az 5500 dollár környékére, és elmozdulhat a kettős fenék mintájáról.

A BTC kereskedési volumene továbbra is alacsony

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy a legutóbbi visszapattanást MA (30) blokkolta, mivel ez a mozgó átlag mindig az első ellenállás lesz, amikor az ár pumpa. Március első napjaiban az MA (30) hatékony ellenállási szintnek bizonyult, és immár második alkalommal tesztelték az erejét.

A mennyiségi diagram azt mutatja, hogy a két héttel ezelőtti korábbi piaci összeomlás után a teljes mennyiség a mai napig csökkent. Ez a feltétel teszi lehetővé, hogy a visszapattanás ne legyen képes megtörni 7000 dollárt. Jó hír azonban a bikák számára, hogy az aktív eladási mennyiség jelenleg sem nehéz, ezért rövid távon nem lesz könnyű egy nagyobb dömping.

5600 dollár kulcsfontosságú pozíció lesz, amely meghatározza az elkövetkező tendenciát. Ha az ár 5600 USD feletti ideig támogatható, akkor korábban a jövőben ismét 7000 dollárt kell tesztelni. Ellenkező esetben a trend kb. 5000 dollárig mélyebben tesztelhet egy másik feneket, ami valószínűleg kettős fenék mintát képez.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6300 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6450 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6000 USD
 • Középtávú támogatás: 5850 dollár

Az ETH árát elnyomta 134 dolláros szint

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH a hétvégén 123 dollárra esett vissza, ami nagyon közel van az erős, 120 dolláros támogatási szinthez. Ezért nincs sok hely a folyamatos lefelé irányuló nyomásnak.

Jelenleg az árat 134 dollár nyomja el. Ha a trend ezen a ponton áttör, folytathatja a fellendülést. Ezzel szemben fennáll a lehetősége a 123 dolláros vagy akár 110–120 dolláros támogatási terület tesztelésének folytatására.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy ha a 123 dollár rövid távon hatékony támogatás lehet, a bikák ereje gyorsabban helyreállhat. Ha azonban az ETH ára e szint alá süllyed, az azt jelenti, hogy az elnyelő tevékenység a források többségével még folyamatban van, és az ár valószínűleg le fog esni 110-120 dollár körül.

Úgy tűnik, hogy a hétfői piaci hangulat kissé pozitívabb, mint a múlt héten, ez jó jel a piac számára, mivel új alapok folyhatnak be.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 134 dollár
 • Középtávú ellenállás: 145 dollár
 • Rövid távú támogatás: 123 USD
 • Középtávú támogatás: 120 USD

Az XRP kereskedési aktivitása magas

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A hétvégén az XRP egyszer elérte a csúcsot, 0,1800 dolláron. Azonban a teljes piac gyengülésével az ár gyorsan 0,1650 dollár alá esett, és most az erős, 0,1750 dolláros ellenállás alatt áll. A bikákat ezen a területen erőteljesen elnyomták, és valószínűleg napközben 0,1680 dollárra esnek vissza.

Lehetséges a legutóbbi óránkénti trendet M alsónak tekinteni. Ha az ár rövidtávon nem tud törni 0,1750 dollárt, ez azt jelentheti, hogy ez a minta kialakul, és csökkenő tendenciát mutat..

A befektetőknek azt is észre kell venniük, hogy a BTC-vel és az ETH-val összehasonlítva az XRP kereskedés jelenleg aktívabb. Ez azt jelenti, hogy az érme ingadozási tartománya nagyobb lehet, ezért a kereskedésnél még fontosabb a kockázat ellenőrzése.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1820 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1650 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1610 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner