A BTC kulcsfontosságú kitörési pozíciói 5,6 000 USD és 7 000 USD körüli trendek változását jelezhetik: Crypto Market Daily

A kriptovaluta piacok ma, április 1-jén stabilak maradnak. A legtöbb érme az elmúlt 24 órában 1 százalékkal kevesebb árváltozást tapasztalt. A Bitcoin (BTC) alig több mint 1 százalékot veszített a napon, megtartva a 6300 dolláros területet.

Ether (ETH) tegnap óta oldalra is kereskedett, 134 dolláros erős ellenállással szembesülve. Az érme jelenleg 133 dollár körül mozog, hogy megnyomja az időt, százalékos töredékkel.

A Ripple XRP-je szintén stagnálást tapasztalt az elmúlt 24 órában, ellenállása 0,1750 dollár volt, ami körülbelül fél százalékkal magasabb a napon.

A BTC kereskedők négy kulcsárat vizsgálnak

4H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Tegnap, miután nem sikerült folyamatosan tesztelni a 6500 dollárt, a BTC kissé 6300 dollár körüli szintre esett, és most már 6 250 dollár támogatja.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy függetlenül attól, hogy emelkedik vagy csökken az ár, az energiaszint nem képes megtörni a jelenlegi kiegyensúlyozott mintát. Az órai szintű kereskedelem volumene alkalmanként nőtt is, amikor az ár a kritikus terület után eléri a fokozatos csúcsot – akkor a csúcsot nem lehet feltörni, és az ár sokáig nem esik le a szakaszos alsó tartó alatt.

Ennek oka valószínűleg az alapok megtorló fordított húzása, de nehéz ezt a tendenciát folytatni. Ebben a szakaszban a befektetők számára jó választás lehet a rövid távú műveletek négy fontos 6500, 6300, 6000 és 5800 dolláros árára hivatkozva a sokk trendben.

A BTC 1 napos diagram szűk oldalirányú tartományt mutat

A Bitcoin fenti 1 napos grafikonja azt mutatja, hogy az ár ezen a héten mindig 1000 dollár alatti tartományban ingadozott. A visszapattanás soha nem érte el a konszolidáció felső szélét 7000 dolláron, és amikor az ár visszaesik, akkor sem érheti el az alsó határt 5600 dollár körül.

A 30 napos mozgóátlag (MA (30)) napi szinten kemény ellenállási pontnak bizonyult, mivel az ár nem sikerült kétszer tesztelni. A mennyiség továbbra is csökken. Ha a vásárlási mennyiség ezen a héten nem tud fellendülni, akkor lehetséges, hogy a trend 5800 dollár feletti vagy akár 5600 dollár feletti területre csökken.

A befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy az MA (30) stabilizálása megtörve bizonyíthatja, hogy a visszapattanás elkezdődik. Ellenkező esetben a tendencia ismét visszaeshet a jelenlegi konszolidációs területre.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6500 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6900 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6300 USD
 • Középtávú támogatás: 6000 USD

Az ETH 134 dolláros ellenálláson ragadt

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH-t továbbra is a 134 dolláros szint blokkolta a héten. Bár ideiglenesen 130 dollár támogatta, az óraszintű értékesítési volumen továbbra is viszonylag aktív volt a vásárláshoz képest. A 130 dolláros támogatási erő nem lehet optimista.


Ha a trend nem stabilizálódhat 134 dollár felett, akkor mindig gyenge mintázatú lesz, és a 123 dollár közelében rövid távú erős fenékként kezelhető.

A befektetőknek tudomásul kell venniük, hogy ha az ár 134 dollárt tör, akkor ez azt jelenti, hogy a bikák kicsit erősebbek, mint a medvék. De ne feledje, ez csak a konszolidációs trendben van. A 145 dolláros törés azt jelenti, hogy meg lehet semmisíteni a konszolidációs területet. Csak akkor, ha az ár 155 és 160 dollár közötti árfolyamot határoz meg, ez azt jelenti, hogy nagyszabású ebound kezdődik.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 134 dollár
 • Középtávú ellenállás: 145 dollár
 • Rövid távú támogatás: 130 USD
 • Középtávú támogatás: 123 dollár

Az XRP röviden áttörte a 0,1750 dolláros ellenállást

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP visszapattanó jele tegnap, március 31-én viszonylag erős volt. Bár az ár röviden áttört 0,1750 dollárt, azonban nem sikerült tesztelni a korábbi csúcsot 0,1811 dollár közelében. Most az XRP visszaesett és ismét nyomás alatt áll 0,1750 dolláron. Ha az ár az első támogatási szint alá csökken, 0,1700 dollár, akkor továbbra is találhat támogatást 0,1650 dollár közelében.

Az elmúlt órákban dömpingjel volt látható. Ha az ár a következő órákban nem áll le – mivel a trend most rendkívül közel 0,1700 dollárhoz kerül – a befektetőknek a volumenváltozás állapotát kell vizsgálniuk. Ha ez az első támogatási szint hatékony lehet, akkor újra lehet tesztelni 0,1750 dollárt.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1820 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1650 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1610 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map