A BTC megint gyengül, miután nem sikerült túllépnie a 7 000 USD-t, lehetséges a kettős fenék: Crypto Market Daily

Március 23, hétfő: Ma reggel a kriptopénzpiacok pirosak, az első tíz érme mindegyike legalább 5 százalékkal esett a napon.

A Bitcoin (BTC) csaknem 7 százalékot veszített az elmúlt 24 órában, elvesztette tegnap a 6000 dolláros árfolyamot, és 5800 dollár körül mozgott.

Az éter (ETH) szintén körülbelül 7 százalékkal csökkent a nap folyamán, valamivel több mint 120 dollárért cserélte az időt.

A Ripple XRP-je valamivel kevesebbet veszített a napon, 5 százalékos csökkenéssel 0,15 dollár körül mozog.

A BTC visszaesik a háromszög felső széle alá, és keresi az alsó peremtartót

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

A hétvégén a BTC gyorsan visszaesett, miután nem tudta áttörni az ellenállást 7000 dollár közelében, március 20-án, pénteken elérte a 6800 dollárt. Az ár most a korábbi 6000 dolláros konszolidációs háromszög felső széle alá esett.

A bikákat bizonyos mennyiségű mennyiség kísérte, amikor az ár a múlt héten áttörte a konszolidációs tartományt, de ezt követően nem sikerült fenntartaniuk a mennyiséget.

Mivel az ár lassan 7000 dollár felé emelkedett, a mennyiség jelentősen alacsony volt. Ezenkívül néhány bika, akik 4000 dollár feletti pozíciókat nyitottak, profitot termeltek és elhagyták a piacot, ami a sikertelen tesztelés után esést okozott.

Ma a befektetők a háromszög minta alsó szélét is bullish trendvonalként kezelhetik. Ha az ár támogatható, amikor megérinti az alsó szélét, ez azt jelenti, hogy ez a vonal hatékonynak bizonyult, és a bullish lépés lehetősége nagyobb lesz. Ellenkező esetben az alja 5000 dollár körül alakulhat.

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

A Bitcoin 1 napos diagramja a fent említett bullish trendvonal fontosságát is mutatja. A jövőt az határozza meg, hogy támogatható-e az ár e vonal közelében. Ez nem azt jelenti, hogy az a tény, hogy ezúttal már hatékonynak bizonyult, azt jelenti, hogy a napi trend bullishban van – az érvényes trendvonalnak mindig legalább háromszor kell bizonyítania a hatékonyságát.

Ebben a szakaszban a piaci hangulatot továbbra is a rövid pozíciók uralják, és mind a hosszú, mind a rövid oldalnak több időre van szüksége a számlálók felhalmozásához. Ezért nagyon valószínű, hogy a fenék 5000 dollár körül épül a héten. A keskeny és ingadozó ingadozások mintázata továbbra is nagy valószínűséggel fordul elő gyakran.

A rövid távú befektetőket emlékeztetni kell arra, hogy ne tartsanak túl sokáig pozíciókat, miközben az erős ellenállás vagy támogatás tendenciája nem szakadt meg, annak érdekében, hogy elkerüljék a robbanás kockázatát, amelyet a trend hirtelen megfordulása okoz..

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6000 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6450 dollár
 • Rövid távú támogatás: 5600 dollár
 • Középtávú támogatás: 5000 USD

Az ETH 120 dolláros szilárd medve-bika teszt zónában van

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com


Miután nem sikerült áttörnie a 155 dolláros ellenállást, az ETH mára 120 dolláros támogatási szint fölé esett. Sok az eladási erő 137 és 155 dollár között.

Az esés kockázata nagyobb lesz, ha a 120 dolláros támogatást megtörik, mivel ez jó helyzet a bikák és medvék erejének megítéléséhez. Ezenkívül a 110 dollár és 120 dollár közötti terület egészében támogatási területnek tekinthető, ahol a 120 dollár alatti törés csak gyengítő jel, és csak a 110 dolláros törés azt jelzi, hogy 100 dollárt tesztelnek.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy ha az ár 120 dollár fölött tarthat, akkor várhatóan a hét második felében újra tesztelnek 155 dollárt.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 120 dollár
 • Középtávú ellenállás: 134 dollár
 • Rövid távú támogatás: 120 USD
 • Középtávú támogatás: 110 dollár

Az XRP kereskedők rövid távú támogatást várnak

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP-hez nincs annyi támogató pozíció, mint az ETH-hoz. Az XRP-nek csak három bizonyítottan hatékony támogatási szintje van, mielőtt új mélypontot hozna létre, ami 0,1400, 0,1270 és 0,1028 dollár körül van..

A fellendülés a múlt héten gyenge volt: miután az ár csak egy órát emelkedett, a vásárlási mennyiség azonnal alacsony szintre csökkent, és ezután nem tapasztalt szilárd növekedést. Ehelyett az értékesítési aktivitás növekedett, vagyis a bikák gyengeséget mutattak, és hogy rövid távon nem lehet 0,1750 dollárt törni.

A befektetőknek jobban kell törődniük a 0,1400 dollár körüli támogatási szinttel, az alatta történő törés azt jelenti, hogy a következő két támasz nagymértékben megérinthető.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1620 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1400 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1270 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map