A BTC megint nem szünteti meg a 7 ezer dollárt, és szembe kell néznie a 6 ezer dolláros támogatás esésével: Crypto Market Daily

A kriptopiacok az elmúlt 24 órában továbbra is többnyire oldalirányban kereskedtek, hogy ma, március 26-án megnyomják az időt. Az első tíz érme nagy része 1-2 napon belül változást mutat.

Az OKEx BTC / USD indexe szerint a Bitcoin (BTC) körülbelül 2 százalékos mínuszban van, a kereskedés a 6.600 dollár körül van..

Ether (ETH) továbbra is erős ellenállással szembesül 145 dollárral, amely jelenleg körülbelül 2 százalékkal alacsonyabb a napon, hogy 135 dollárért kereskedjen.

A Ripple XRP-je szintén kritikus ellenállással szembesül 0,165 dolláron, nem képes áttörni rajta. Az érme százalékos töredéke van a napon, kereskedése 0,16 dollár.

A BTC alacsonyabbnak tűnik a támogatáshoz, 6400 dollár már nem erős

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Tegnap, március 25-én, a BTC nem tudta újra megszakítani a 7000 dolláros pontot. Szinte ugyanaz történt, mint a március 23-i első 7 000 dolláros tesztnél – a sikertelen kísérlet után a következő órában hatalmas mennyiségű értékesítési mennyiség jelent meg.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a kitörési kudarccal a bikák bizalma jobban csökken. Bár az árat továbbra is 6500 dollár támogatja, ez valószínűleg érvénytelen, ha az érzelemértékesítés növekszik. 6400 dollár ebben az esetben nem lesz erős támogatás.

Azonban az is lehetséges, hogy az ár áttörhet 7000 dollárt, ha a kitörést növekvő volumen kíséri.

A befektetőknek rövid távon nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a bullish trendvonalra. A tesztpozíció 6150 dollár körül lehet.

A kereskedőknek emlékezniük kell arra, hogy még akkor is, ha az ár a trendvonal alá süllyed, nem megfelelő pillanat azonnali rövid belépéshez, mivel a piacnak időre van szüksége annak megerősítésére, hogy a törés ésszerű. Jobb, ha 5650 dollár körüli pozíciót zárunk, mivel a tendencia nagyobb valószínűséggel kap támogatást ott.

A BTC vételi volumene két hét alatt megközelíti a legalacsonyabb szintet

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy a trend a 30 napos mozgóátlag felé halad. Ez korábban kemény ellenállási pont volt. Ha az ár ezúttal nem tud áttörni, az azt jelenti, hogy az energia pumpálása gyenge, és a piacnak több forrásra van szüksége.

A vételi mennyiség szinte az elmúlt két hét legalacsonyabb szintjére csökkent. Ez azt jelenti, hogy jelenleg szinte lehetetlen kitörni, és nagy a valószínűsége annak, hogy a trend ellenkező irányba halad.

A befektetőknek tudomásul kell venniük, hogy a piac változó és kiszámíthatatlan, ezért ha rövid távon 7000 dollárt törünk, akkor meg kell várnunk, amíg stabilizálódik, és hosszú pozícióba léphet.


Lehetséges, hogy az ár ismét visszaesik. Ha a trend újabb mélypontot alkot, akkor 5650 dollár körülire lehet számítani, mivel ez az első hatékony támogatás, ha a bullish trendvonal megszakad. A második lehetséges alsó helyzet 5000 dollár körül lehet.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6900 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7000 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6500 dollár
 • Középtávú támogatás: 6000 USD

Az ETH piacán gyengeség jelei mutatkoznak

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH tegnap nem tudott 145 dollárt törni, és most 140 dollárral elnyomja az árat. A kereskedési tevékenységek gyengülnek, és a tendencia mozog, hogy kitöltse a háromszög területének majdnem 90% -át. Ez jelzi az ETH-piac gyengeségét jelenleg.

Lehetséges, hogy a bullish trendvonalat egy napon belül tesztelik, mivel az ár mintának megfelelően halad hozzá. Miután megerősítette, hogy a kitörés ésszerű, a következő cél 120 dollár körül van, mivel ez erős támogatási szint. Ne feledje, hogy ha az ár a törés után visszatér a háromszög területére, az azt jelenti, hogy a bullish trendnek még nincs vége.

A befektetők 145 dollár feletti és akár 155 dollár feletti kitörésre számíthatnak, ha a trendet továbbra is támogatni tudja a trendvonal. Arra számítani azonban nem jelenti a belépést abban a pillanatban. Mivel az ingadozási tartomány kicsi és a mozgás gyors lesz, nem könnyű ellenőrizni a kockázatot. Tehát légy türelmes és várja meg, amíg a tiszta jel beérkezik.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 145 dollár
 • Középtávú ellenállás: 155 dollár
 • Rövid távú támogatás: 134 USD
 • Középtávú támogatás: 120 USD

Az XRP oldalra kereskedik 0,165 dolláros ellenállás mellett

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.co

Az XRP legújabb tendenciája bebizonyította, hogy a 0,1650 dollár kemény ellenállási pont. Szinte nem lehet 0,1750 dollárt tesztelni rövid távon.

Az ETH-hoz és a BTC-hez képest az XRP kereskedési volumene fagypontra csökkent. Ez azt jelenti, hogy a bikák folyamatosan elveszítik a bizalmukat, és az ár valószínűleg 0,1440 dollárt vagy még ennél is mélyebbre tesz próbát egy újabb alsó szint kialakításához. Ez akkor valószínűleg kettős feneket képez, ha ez valóra válik.

Az XRP ára visszapattanhat és 0,1750 dollárt tesztelhet, ha a fenti diagramon látható minta kialakul. A befektetőknek csak észre kell venniük az ellenállási erőt 0,1750 dollár körül és a támogatási hatékonyságot 0,1440 dollár körül. Bármelyikük megtörése azt jelentheti, hogy a konszolidációs terület megsemmisül, és új trendbe lépünk.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1650 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1440 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1270 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map