A BTC nem stabilizálódik 7 ezer dolláron, a konszolidáció a vártnál hosszabb ideig tarthat: Crypto Market Daily

Április 3, péntek: A kriptopénzpiacok továbbra is fellendülnek, és a csúcs naponta akár 10 százalékot is elérhet.

A Bitcoin (BTC) körülbelül 5 százalékos pluszban van, a reggel 7000 dolláros piac alatt lebeg, miután ma reggel áttörte azt.

Ether (ETH) 6 százalékos növekedést ért el az elmúlt 24 órában, áttörve a korábbi 135 dolláros kemény ellenállást, hogy sajtóidővel 145 dollár körül kereskedjen.

A Ripple XRP-je szintén szilárd, bár kissé szerényebb növekedést mutatott a napon, ami megszakította rövid távú, 0.175 dolláros ellenállását a 0.1801 dollár körüli kereskedelemben..

A BTC ellenállási területe 7000-7300 dollár

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Ma reggel a BTC megtörte a döntő ellenállási pontot 7000 dolláron, de nem sikerült ott stabilizálódnia. Az ár elérhette a 7300 dollárt, de gyorsan visszaesett.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a 7000-7300 dollár ellenállási terület. Ez azonban nem két különálló ellenállási pont, hanem inkább az alsó alsó és felső szélét képezi 2019 végén, ezért visszaesés várható.

Az a tény, hogy a trend nem tudta stabilizálni a 7000 dollárt, tükrözheti, hogy a márciusi zuhanás során elvesztett hosszú pozíciók még mindig jelen vannak, és megpróbálják visszaszerezni tőkéjüket vagy nyereségüket. Így könnyen elképzelhető, hogy a bika csapda feltörése a jövőben is megtörténhet.

A befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy ha az ár továbbra is 6700 dollár körüli támogatást kaphat, akkor hétvégén 7000 dollárt lehet tesztelni. De nehéz lesz ott stabilizálódni, kivéve, ha a törést súlyos bullish mennyiségek kísérik.

A piacnak időre van szüksége a konszolidációhoz

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy bár a trend megtörte a 30 napos mozgóátlagot (MA (30)), a 7300 dollár körüli pozíció kemény ellenállást nyújt. Jelenleg nehéz megerősíteni, hogy az ár stabilizálódhat-e az MA-n (30) vagy sem.

Egy dologban azonban biztosak lehetünk, hogy 7000 dollárt lehet ismételten tesztelni, amíg a bikák nem tudják tartani az árát, és a korábbi vesztes pozíciók visszakapják tőkéjüket. A piacnak több időre van szüksége a konszolidációhoz.

A közelmúltban bekövetkezett többszörös meghibásodás miatt egyes bikák pozícióikat rövidre változtathatják. Ez rövid távon kis visszahúzási tartományhoz vezethet, de ezúttal nehéz lesz 6000 dollár alá esni.

A befektetőknek tudomásul kell venniük, hogy amíg az 5650 dolláros szint hatékony lehet, addig jelentős dömping már nem fordul elő.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7000 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7300 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6700 USD
 • Középtávú támogatás: 6500 dollár

Az ETH gyengébb visszapattanást lát

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH ma reggeli visszapattanása nem volt olyan erős, mint a BTC. A bikák csak körülbelül 150 dollárra tudják emelni az árat, de nem képesek megdönteni a korábbi 153 dollár körüli csúcsot. Most az ár átmenetileg 140 dolláros támogatást kap.

Bár a hangerőtáblázat azt mutatja, hogy az elmúlt 36 órában a bikák aktívak voltak, a hangerőszintnek nem volt egyértelműen növekvő jele. A megfordított kalapácsminta azt jelzi, hogy az értékesítési nyomás óriási a 146–150 dolláros területen.

A befektetőknek tudomásul kell venniük, hogy a szivattyúzás folyamatos elmulasztása hatással lesz a bikák bizalmára, és könnyen megtörténhet egy nagy csökkenés. Ezért a 140 és 130 dollár körüli támogatási terület lesz a két viszonylag fontos terület. Ha az ár 130 dollár körüli ütemben megállhat, ez azt jelenti, hogy fellendülés várható.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 146 USD
 • Középtávú ellenállás: 150 dollár
 • Rövid távú támogatás: 138 USD
 • Középtávú támogatás: 128 USD

Az XRP új rövid távú ellenállással néz szembe, 0,1830 dollárral

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Bár az XRP fellendülése új csúcsot hozott létre 0,1880 dollár körül, a hatalmas eladási nyomás miatt az ár gyorsan visszaesett. A mai napon eddig az első támogatási szint alatt volt, 0,1780 dollár körül, de most az ár átmenetileg 0,1800 dollár körül mozog.

Nyilvánvaló, hogy a visszapattanás ereje ezúttal gyengébb, mint március 28-án, ezt egyértelműen tükrözi a volumendiagram.

Ezért szinte nem lehet új csúcsot létrehozni és rövid távon megtörni ezt a konszolidációs területet. Ha azonban a tendencia 0,1780 dollár alá esik, akkor ez bizonyíthatja, hogy a piacnak többet kell visszahúznia a korrekció érdekében. 0,1650 dollár lesz a legerősebb támogatási szint, ha hosszabb visszapattanási trend indul.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1830 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,1878 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1750 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1660 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner