A BTC Pullback Bottom továbbra is felfelé halad, de a bikáknak még mindig nincs energiájuk a konszolidációs minta töréséhez: Crypto Market Daily

Ma, április 2-án a kriptopénzpiacok szerény fellendülést mutattak, a felső érmék 2-5% között mozogtak a nyomás napján..

A Bitcoin (BTC) a napi húsz legnagyobb növekedést érte el az első húsz érme között, több mint 5 százalékkal az elmúlt 24 órában. Az érme végül kitörhetett a 6300 dolláros tartományból, ahol beragadt, és ma meghaladta a 6 600 dollárt.

Az Ether (ETH) csaknem 4 százalékkal erősödött a napon, átlépve a kemény ellenállási szintet, amely 134-135 dollár. Az érme sajtóidőben 138 dollár körül mozog.

A Ripple XRP-je viszonylag kisebb növekedést ért el – ma alig több mint 2 százalékkal -, de sikerült áttörnie a 0,175 dolláros ellenállási szintet is.

A BTC pullback alsó része 6000 dollár felett mozog

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Ma reggel a BTC erőteljes visszapattanást indított az óraszinten 6150 dollár felett. A trendet blokkolták, amikor 6800 dollárt érintett, ami a múlt héten az intenzív kereskedési terület volt. Mivel a visszahúzás korlátozott volt, az ár jelenleg 6600 dollár felett stabilizálódott.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy mivel az elmúlt három hét trendje a stabilitás időszakába lépett, az óraszint visszahúzódó foka fokozatosan 5650 dollárról 5850 dollárra, majd tegnap 6150 dollárra emelkedett.

A 6800 dollár tesztelésének elmulasztása azonban azt jelenti, hogy korlátozott a bullish energia, és nehéz folytatni a lendületet. Ezért, ha az ár stabilizálódhat ma 6500–6 600 dollár felett, akkor újra lehet tesztelni a felső területet.

Egyébként a befektetőknek figyelniük kell arra, hogy a visszahúzás utáni alsó rész valóban tovább tud-e mozogni. A konszolidáció meghosszabbodhat, ha az ár 6150 dollár alá süllyed.

A Bitcoin teszteli az MA (30) ellenállást

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy a mai visszapattanás a héten a legerősebb és most az ár teszteli a 30 napos mozgóátlag ellenállását (MA (30)).

A befektetőknek azonban észre kell venniük, hogy a mai vásárlási mennyiség eddig nem mutatta a növekedés nyilvánvaló jeleit, de általában nagy ingadozás történik éjszaka (HKT). Ezért, ha a hangerőnek ma még nincs emelkedő jele, akkor valóban nehéz lesz megtörni az MA-t (30).

Egy másik szempont, amelyet a befektetőknek meg kell jegyezniük, hogy még akkor is, ha a trend megtöri az MA-t (30), lehetséges, hogy ez hamis törés lesz, ha az ár továbbra is 7 000 dollárral leszorított.

A napi trend most konszolidációba megy át, mivel 6000 dollár tűnik jelenleg erős támogatási szintnek. Lehetséges, hogy a trend együtt mozog az MA-val (30), és miután a kereskedési alapok többsége készen áll, ideje kiválasztani az irányt.


Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6800 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6900 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6500 dollár
 • Középtávú támogatás: 6300 USD

Az ETH 135 dollárt tesztel hatékony támogatási szintként

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Miután folyamatosan elnyomta 135 dollárral, az ETH ma reggel végre áttörte ezt az árpontot, és stabilizáció jeleit mutatta. Ha az ár továbbra is 135 dollárral támogatható, akkor bizonyos valószínűséggel a piac továbbra is áttör 140 dollárt, és még a 145 dolláros kemény ellenállást is teszteli. Ellenkező esetben az ETH 130 dollár közelében kereshet támogatást.

A támogatási erő szempontjából a 135 dollár korábban kemény ellenállást és támogatást jelentett az elmúlt napokban. Ha ez a szint nem lehet hatékony, ez azt jelenti, hogy növekszik annak a kockázata, hogy az ár lejjebb csúszik, és 130 és 123 dollár lesz a következő két védelmi pozíció. Szinte lehetetlen azonnal új mélypontot létrehozni.

Ennek a visszapattanásnak a hangereje kissé nehezebb, mint az előző, ésszerű hosszabb visszapattanásra számítani.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 139 USD
 • Középtávú ellenállás: 144 dollár
 • Rövid távú támogatás: 135 USD
 • Középtávú támogatás: 129 dollár

Az XRP folyamatos visszapattanást láthatott

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP fellendülési lendülete a 0,1750 dolláros áttörés után sem csökkent. Bár átmenetileg 0,1785 dolláros nyomás alatt áll, a befektetőknek figyelniük kell arra, hogy a visszahúzást továbbra is támogathatja-e 0,1785 dollár. Várható, hogy a trend további fellendülést mutat, ha stabilizálódhat.

A befektetőknek azt is figyelembe kell venniük, hogy a szivattyúzási mennyiség ma kissé alacsonyabb, mint a múltban. Ezenkívül az ár kétszer is megállt, miután megérintette a 0,1785 dollárt. Ez azt jelenti, hogy nem lesz könnyű kitörni a jelenlegi területről a most látott hangerővel.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1785 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1820 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1750 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1710 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map