A BTC Rise-nek nincs jelentős mennyisége, a további visszapattanásnak stabil tartásra van szüksége 6,3–6,4 USD-on: Crypto Market Daily

A kriptopénzpiacok csekély volatilitást tapasztalnak ma reggel, március 31., kedd. Az érme 6500 dollár körül mozog.

Az Ether (ETH) oldalirányban kereskedik az elmúlt 24 órában, csupán 1 százalékos növekedést tapasztalva 130 dollár körüli kereskedést tudhat meg sajtóidővel.

A Ripple XRP-je a napon még kevesebb változást tapasztalt, csupán egy százalék töredékével, 0,173 dollár körüli kereskedéssel.

A BTC stagnál, gyenge mennyiségekkel

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Tegnap, március 30-án a BTC egy óraszintű fellendülést indított rövid távú konszolidáció után, 5800 dollár felett. Mivel az ár 6600 dollárt ért el, egyértelmű stagnálási jel volt, és most az ár a 6500 dolláros tartomány körül mozog.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a tegnap estétől reggelig tartó fellendülés nem járt jelentősen megnövekedett mennyiséggel; a bullish trend több órán át folytatódott, amíg egyértelmű ellenállás nem volt 6500 dollárnál. Ez bebizonyította, hogy a 6000–6 400 dolláros körzetben kevesebb zárási pozíció van, és az aktív vételi alapok kis mennyisége felfelé emelheti az árat.

Az egy órás fordított kalapácsminta hajnali hajnali 4 órakor azonban azt jelzi, hogy az intenzív kereskedési terület ellenállási ereje továbbra is 6500–6 900 USD körüli..

Az 5,8 ezer dollár rövid távú legalacsonyabbnak bizonyul

A Bitcoin fenti 1 napos diagramja azt mutatja, hogy 5800 dollár rövid távú legalacsonyabbnak bizonyult. Bár a bikák megpróbálják felemelni az árat az MA (30) pontra, ami 7000 dollár körül van, nincs elegendő mennyiség a jelenlegi szint kitöréséhez.

A fenti diagramon feltüntetett két feltétel a lehető legtöbb mozgó útvonal az árhoz a jövőben. Az OKEx csapata azonban úgy véli, hogy nem könnyű közvetlenül megszakítani a 7000 dollárt, mivel a piacnak több új alapra van szüksége. Ennek ellenére ezen a piacon soha nem változik az, hogy folyamatosan változik.

A diagram második feltétele nagy lehetőség, mivel több időt ad a konszolidációra, ami azt jelenti, hogy a törési erő erősebb lesz.

Emlékeztetjük a befektetőket, hogy ha a trend nem tud áttörni és szilárdan állni 6500 dollárnál, akkor meg kell védenie a visszaesés kockázatát. Tekintettel arra, hogy a jelenlegi értékesítési tevékenységek is viszonylag gyengék, az alábbi támogatás átmenetileg 5850 dollárra összpontosíthat.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 6500 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6650 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6400 USD
 • Középtávú támogatás: 6000 USD

Az ETH 134 dollár alatt ragadt, de a medvék mennyisége gyenge

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com


Az ETH bizonyos mennyiségi mintát mutatott, mielőtt elért volna a 134 dolláros kemény ellenállást. Miután azonban az ár 134 dollár alatt stagnál, a kereskedési volumen gyorsan csökken. Az ár most kissé 130 dollár fölé esett.

Mivel az értékesítési volumen jelenleg nem aktív, a bikák csak viszonylag nagy mennyiség mellett képesek 134 dollár fölé emelni az árat. Lehetséges, hogy miután megszakadt és 134 dolláron stabilizálódott, az ETH ára valószínűleg 145 dollárt tesztel.

Ellenkező esetben a befektetőknek az első támogatási szintre kell összpontosítaniuk, 130 dollár körüli értékre, és ha ez alá csökken, a trend továbbra is 123 dollárt tesztel.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 134 dollár
 • Középtávú ellenállás: 145 dollár
 • Rövid távú támogatás: 130 USD
 • Középtávú támogatás: 123 dollár

Az XRP továbbra is 0,1750 dolláros nyomással szembesül

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP visszapattanó energiája fokozatosan gyengült, amikor nem érintette a 0,1811 dollár körüli erős ellenállási szintet. Ezért a 0,1750 dolláros ellenállás nyomása összhangban volt a várakozásokkal. Az első támogatás alatta 0,1700 dollár, ha ez alá csökken. Ellenkező esetben az XRP továbbra is 0,1650 dolláron talál támogatást.

Azonban, amint azt a fenti ábra mutatja, a visszapattanás után minden dump értékesítési volumene sokkal nagyobb, mint a visszapattanási mennyiség. Ez azt jelenti, hogy ha az ár nem tudja megtörni a jelenlegi kemény ellenállást, akkor könnyű a gyors zuhanás. Ezután a támogatást 0,1610 dollár körül lehet tesztelni.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1750 dollár
 • Középtávú ellenállás: 0,1820 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1650 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1610 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map