A BTC továbbra is közel 10 000 dollárral küzd, de a bikák nem adják fel: heti piaci megfigyelés

Crypto Market Weekly

Annak ellenére, hogy a múlt héten 10 000 dollárral kezdték a kártyákat, a Bitcoin (BTC) az árak továbbra is határozatlanok maradtak, mivel a hétfői emelkedés kedden teljesen visszavonult, majd a hét végéig folytatódott a kereskedés.

Az OKEx Spot árfolyamának megfelelő vasárnapi 9 746 dolláros zárás azonban február közepe óta a legmagasabb heti zárás volt, ami 3,3 százalékos növekedést jelent a vezető digitális fizetőeszköz számára, annak ellenére, hogy az erős eladási nyomás a csúcson lévő hosszú kanóc által jelzett.

Közben, Cardano (ADA) volt a legnagyobb nyereség a 10 legnagyobb altcoin között kapitalizáció szerint, 17,39 százalékos hozamot könyvelve el. Az ADA 0,086 dollárnál közel áll az 52 hetes csúcsához, a 0,098 dollárhoz, a pozitív várakozásokra számítva Shelley Testnet Development frissítés.

Ethereum (ETH), a második legnagyobb digitális valuta 5,48 százalékos drágulással zárta a hetet. A ETH / BTC páros az elmúlt három hétben 17 százalékos növekedést mutatott, ami bullish lendületet mutat a tétbiztosítás váltásáig, várhatóan a harmadik negyedévben. EOS több mint 3,4 százalékkal emelkedett pénteken annak a hírnek köszönhetően, hogy az EOSIO hajtotta a közösségi hálózatot HANG hivatalosan július 4-én indul kapott legalább 150 millió dollár befektetés az EOS mögött álló Block.one cégtől.

a heti kriptográfia június 7-én tér visszaA főbb kriptovaluták heti hozama 6/1 – 6/7. Forrás: Tradingview

A Bitcoin Hashrate túl gyors a kiigazítás után

A Bitcoin (BTC) a hálózat a múlt héten újabb nehézségi korrekción esett át a 633 025 blokkon. A nehézség most 13,73 tonnára csökkent – ez 9,29 százalékos csökkenést jelent Bitinfocharts adat. Mint a pénteki napokban megjegyeztük Market Daily a frissítés, a múltbeli nehézségek kiigazítása és az ármozgások azt jelzik, hogy a kilenc vagy annál nagyobb százalékos esések általában jelzik a feneket.

A Bitcoin hashrate és nehézségekA Bitcoin jelentése hash arány és nehézség. Forrás: Coinmetrics

A nehéz kiigazítás után azonban a hashrate szinte minden idők legmagasabb szintjére emelkedett, aminek eredményeként a Bitcoin blokkok 7 perces intervallumok, a 10 perces célidőhöz képest. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor a következő kiigazítási időbélyegzőnél nehéz helyzetbe kerülünk egy kilenc nappal később.

Jelenleg nem világos, hogy ez a kivonási arány növekedése közvetlenül kapcsolódik-e az eljövendő áradási idényhez Délnyugat-Kínában, de az árvíz idején a villamos energia költsége várhatóan 40 százalékkal, 0,25 jüanról (0,035 USD) / KWH 0,15-re csökken. Jüan (0,021 dollár) a per BeatleNews adat.

Bitcoin Outlook

A múlt heti lapunkban megjegyeztük Market Watch Weekly ez az érzelem az opciós piacon bikaivá vált, mivel a hívások drágábbak, mint az eladások, és a volatilitás kockázata inkább a felfelé irányul – ez a tendencia mostanáig folytatódik.

A bikák all-in mentek, és sikeresen megvédték a 9 300 dollár és 9 400 dollár közötti kritikus támogatási szintet vasárnap este (UTC). A heti zárás 9 746 dollárnál meghaladta a május 17-i heti zárás előző magasabb csúcsát, ami jól jelzi, hogy a bullish lendület folytatódhat.

Ha azonban napi záróértéket látunk az évi 10 502 dolláros csúcs felett, ez a Bitcoin számára nagy teret enged a felső oldalon. De rövid távon a 10 200 dolláros erős ellenállás ismételten fontos szerepet játszott a felfelé irányuló fellépés elnyomásában.

OKEx BTC SpotOKEx BTC spot ár. 1H diagram. Forrás: OKEx

Előretekintés a héten

A Nasdaq minden idők legmagasabb pontját érte el pénteken, ezzel megdöntötte az eddigi rekordmagasságot, 9838 pontot, sikeresen elérve a v alakú visszafordulást. S&A P 500 futures is magasabbra ugrott a hétfői nyitáskor.

A Federal Reserve kihirdeti eredményeit FOMC ülés szerdán. Annak ellenére, hogy széles körben elterjedt a kamatlábak változatlan maradása, a Fed döntése hatással lehet a piacra.

A kriptóban, Tron (TRX) hétfőn projekthirdetése van Maker (MKR) szerepel a Coinbase Pro-n. A Coinbase listázási hatás magasabbra emelheti az MKR árát a héten. Közben, Zilliqa (ZIL) ebben a hónapban befejezi a tét támogatását.

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner