A BTC Triangle alsó élének érvényessége 6K dollár ellenállási szintre emelheti az árat

Március 18 .: A kriptopénzpiacok viszonylag alacsony veszteségeket tapasztalnak az elmúlt 24 órában, a legtöbb felső érme 3-4 százalékkal esett vissza.

A Bitcoin (BTC) árfolyama tovább konszolidálódik, a sajtóidő alatt kissé 5200 dollár körüli szintre esett, ami 3 százalékos csökkenést jelent a napon.

Az Ether (ETH) a legutóbbi nyereséget tartja, 110 dollár felett kereskedik, bár a 24 órás veszteségek körülbelül 4 százalékosak.

A Ripple XRP-je is majdnem 4 százalékkal esett, főleg tegnap este oldalt kereskedett, mielőtt ma reggel enyhe zuhanást látott, 0,1429 dollárra.

BTC / USD örökös csere

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Szósz: OKEx.com

Tegnap, március 17-én a BTC kissé visszaesett, miután 5500 dollár közelében blokkolták, és most 5 200 dollár fölé mozog. A kereskedési aktivitás továbbra is alacsony szinten marad.

Az OKEx piacelemző csoportja úgy véli, hogy az óránkénti konvergencia háromszög fokozatosan szűkül. Ritka esetekben a vég 90% -ához közeli pozícióba kerül, mielőtt áttörést végezne.

Bizonyos mértékben az áttörés ereje ebben a szélsőséges helyzetben gyenge. Egy korábbi áttörés azt jelenti, hogy a bikák és a medvék már elkülönítették a győzelmet és a vereséget, az áttörés utáni magabiztosság és folytonosság is erős lesz.

Jelenleg a BTC-nek még meg kell erősítenie a háromszög alsó élének támasztó erejét annak megállapítása érdekében, hogy az óraszintű bullish háromszög érvényes-e. Ha az ár ma már harmadszorra nyerhet támogatást ebben a helyzetben, a visszapattanás valószínűsége tovább nő.

Ezzel ellentétben, ha elromlik, akkor bebizonyosodik, hogy a háromszög mintázata érvénytelen, és az ár továbbra is tesztelheti az eddigi legalacsonyabb, 4400 dolláros vagy akár 3800 dolláros mélypontot.

A Bitcoin 1 napos grafikonja azt mutatja, hogy a konszolidáció továbbra is kialakul, és a kereskedési aktivitás folyamatosan csökken. A kereskedési volumen a legalacsonyabb szinthez közeledik a múlt heti piaci összeomlás óta.

Lehetséges, hogy a történelmi tendenciákat tekintve a hétvége előtt nem lehet drasztikus az ingadozás. Minden alkalommal, amikor az ár nagy mozgást tapasztal, a következő pihenőidő általában legalább egy hétig vagy még tovább tart.

Tekintettel arra, hogy a közelmúltbeli dump is az elmúlt évek legnagyobb volt, hosszabb alacsony volatilitású időszakra számíthatunk. Nem könnyű felkészülni a következő kitörésre, mind a bikákra, mind a medvékre, ilyen rövid idő alatt, miután a piacok megmozdultak.

Azt sem könnyű megítélni, hogy a színpad alját képez-e, vagy csak pihenőt jelent a medvék számára, mivel a végső mozgásirány az új alapok beáramlásától függ. Viszont az új alapok az alapoktól függenek, valóban csak nagy valószínűséget tudtunk megjósolni.


A piac jelenleg még mindig pesszimista. A medve érzelem még mindig erősebb, mint a bullish, és az érzelmeknek mindig van időtartama. Ezért a további veszteség kockázata még mindig magasabb, mint a visszapattanás.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 5500 dollár
 • Középtávú ellenállás: 6000 dollár
 • Rövid távú támogatás: 4400 USD
 • Középtávú támogatás: 3800 USD

ETH / USD örökös csere

1H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH bikák többször próbálkoztak, de nem sikerült 120 dollár fölé törni. Az 1 órás diagram egy lehetséges jelet mutat, hogy ha kemény ellenállás áll fenn 120 dollárnál, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a tendencia elmozdul az alsó él megérintéséig, sőt alá is esik..

A felső széle csak akkor érhető meg, ha a 120 USD lesz támogatási szint. Rövid időn belüli áthelyezés után a MACD Zero Line-ra az ár negatív irányba mozoghat, és lefelé mutató jele lehet. Ez utalhat arra, hogy az ár tovább csökkenhet.

A befektetőknek észre kell venniük, hogy ha rövid távon megszakad a 100 dolláros támogatás, akkor a korábbi 86 dollár körüli alacsony szintet tesztelik. Ha az ár megtöri a felső szélét, és a visszahúzást támogatni tudja, akkor visszapattanó jelet fogunk látni.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 120 dollár
 • Középtávú ellenállás: 145 dollár
 • Rövid távú támogatás: 100 USD
 • Középtávú támogatás: 86 USD

XRP / USD örök csere

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH-hoz és a BTC-hez képest az XRP kitörése hamarabb bekövetkezhet, mivel az ár éppen harmadszor érintette az alsó évet, és ismét támogatták.

Mivel a hatótávolság folyamatosan szűkül, a kitörés bármely pillanatban megtörténhet. A befektetőknek azonban észre kell venniük, hogy ez a közelgő kitörés hamis lehet, ha a kereskedelem volumene nem nő meg jelentősen. Ebben az esetben a tendencia visszaállhat, hogy újra konszolidálódjon.

Függetlenül attól, hogy az ár felfelé vagy lefelé mozog-e, lehetséges, hogy ez hamis lépés lesz. Győződjön meg arról, hogy az első visszahúzás a felső vagy az alsó él által támogatható vagy ellenállhat-e, hogy a kitörés jogos legyen.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1510 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,1640 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1375 dollár
 • Középtávú támogatás: 0,1270 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map