A BTC valószínűleg hatékonyan megtöri a Bearish Wedge-t, és a trend ismét 6K dollárt tehet az alsó szint alá: Crypto Market Daily

Április 10., péntek: A legtöbb kriptovaluta piac korrekciókat tapasztal, az árak 5 és 10 százalék között csökkentek az elmúlt 24 órában.

A Bitcoin (BTC) a 7000 dolláros szint alá esett, hogy sajtóidőszakban 6900 dollár körül mozogjon, ami körülbelül 5 százalékos csökkenést jelent.

A Bitcoin Cash (BCH) és a Bitcoin SV (BSV) 9, illetve 11 százalékot veszítettek a napon, mindkettő visszaszívja a legutóbbi blokkjutalom-csökkenésből származó rövid távú nyereséget.

Mivel a BTC 7K dollár alá süllyed, a kereskedők rövid távú támogatási szintre számítanak

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A mai napig a BTC konszolidációs mintázatban volt, miután elnyomta 7500 dollárral. Amint a csúcsok tovább mozogtak, a lefelé mutató kockázat fokozatosan nőtt, és tegnap a trend rövid távra 7100 dollárra csökkent. Bár a trend a következő órákban gyorsan korrigálódott, az ár már lefelé mutató jelet mutatott. Mostanáig az ár rövid ideig 7000 dollár alá esett.

Az OKEx piacelemző csapata úgy véli, hogy a bearish ék alsó peremének tegnapi tesztelése a törés jeleit mutatta, és a piac fokozatosan kiadja a gyenge jeleket. Tekintettel az óránkénti értékesítési volumen fokozatos növekedésére, a logikai törés valószínűsége is növekszik.

Ha a trend a következő 8-12 órában nem térhet vissza 7000 dollárra, akkor megerősítheti, hogy az előző visszapattanási szakasz bizonyos mértékig véget ér, és megkezdődhet a fenékrész új szakasza.

A Bitcoin befektetőknek figyelniük kell arra a helyzetre, ahol az ár a közeljövőben stabilizálódhat. Vegye figyelembe a 6 600, 6 150 és 6 000 dollárt, amelyek potenciális támogatási szintek.

A BTC az előző alsó szintet $ 4K körül tesztelheti

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin fenti napi diagramja az alsó él egyértelmű törését mutatja. Úgy tűnik azonban, hogy a bearish térfogata még mindig nem elég magas, ezért az is lehetséges, hogy a törés csapda. Összpontosítson a ma esti mennyiségváltoztatási feltételekre – ha a szint még mindig alacsony, és az ár visszatér a 7050 dollárra, a befektetőknek óvatosnak kell lenniük a rövid pozíciók nyitásával kapcsolatban.

Azonban, amint a bikák gyengülése már a hét folyamán megmutatta, a 7500-7700 dollár közötti ellenállási területet jelenleg nehéz megtörni. A trend valószínűleg a fenti 1 napos diagram 1. vagy 2. feltételének megfelelően mozog.

Az 1. feltétel azt mutatja, hogy az ár megállíthatja a 6000 dollár körüli dömpinget, mivel ez korábban erős támogató pozíció volt. Ha a trend itt visszapattan, az azt jelenti, hogy a második alsó rész jóval magasabb, mint az első, és a visszapattanó erő erős lesz.

A 2. feltétel rosszabb piaci érzelmet mutat, mint 1, mivel a bikák pesszimisták lesznek, és több bearish alap fog belépni. Ebben az esetben lehetséges, hogy az ár teszteli az előző alsó szintet, ami 4000 dollár körül van. Ez azt jelenti, hogy a visszapattanásnak több időre van szüksége a bullish trendhez való visszatéréshez.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7050 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7250 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6850 USD
 • Középtávú támogatás: 6700 USD

A BCH Bulls 198 dollárra számít utolsó védelmi vonalként

1H BCH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A BCH felező hatását rövid ideig emésztették, és az ár tovább gyengült.


Miután a 250 dolláros támogatási szint alá esett, a BCH most visszatért a háromszög konszolidációs területére az előző időszak végén, és ideiglenesen 232 dollár támogatja..

Figyelje meg az eladási mennyiség feltételét – ha a szint képes tartani vagy akár növekedni is, akkor a 232 dollár nem lesz hatékony támogatás abban a pillanatban.

Mivel azonban a tendencia jelenleg folytatódik, ez a helyzet kevésbé valószínű, hogy stabilizálódjon, mivel 224 és 215 dollár valószínűleg erős támogatást jelent. 198 dollár lesz a bikák utolsó védelmi vonala. Ha az ár stabilizálódik rajta, az azt jelenti, hogy a bikáknak nincs szükségük túl sok időre, hogy felkészüljenek a következő visszapattanásra. A 198 dollár alá esés azt jelenti, hogy valószínűleg az előző alsó részt tesztelik.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 243 dollár
 • Középtávú ellenállás: 250 dollár
 • Rövid távú támogatás: 232 USD
 • Középtávú támogatás: 215 USD

Közvetlenül a felezés után a BSV bearish mintázatúvá válik

1 óra BSV / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A BSV szinte elvesztette a felépítés összes nyereségét a felére, ami ma korábban történt. Az árat ideiglenesen 195 dollár támogatja, de a bearish minta nyilvánvaló. A 188 dollár alá esés a jövőben nagy valószínűséggel válhat eseménysé.

A BSV volumendiagramja azt mutatja, hogy a bearish alapok növekednek, és nem látnak csökkentési jelet, ezért a 188 dolláros támogatás jelenleg nem biztos, hogy hatékony. A 188 dollár törése azt jelenti, hogy a trend visszatér az alsó területre, mivel ez a helyzet márciusban az alsó nyakkivágásnak tekinthető. A 170 dollár alá esés azt jelentheti, hogy a trend megpróbál újabb mélypontot építeni 130 dollár körül.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 202 USD
 • Középtávú ellenállás: 228 dollár
 • Rövid távú támogatás: 188 dollár
 • Középtávú támogatás: 170 dollár

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map