A Crypto Market Daily (2.26) | A BTC kritikus fordulópont előtt áll, 9 100 dollár válhat a bikák utolsó védekezésévé.

BTC örökös szerződés

Szint Karakter1H-konszolidáció

Ez a BTC 1 órás diagramja, miután a támogatási területre esett 9100 és 9500 dollár között, a trendnek nem volt jele a csökkenés leállításának. A jövőbeli trend egyértelmű lesz ezen a héten, mivel ha az ár egy vagy két napon belül stabilizálódhat 9100 dolláron, a fellendülés itt kezdődhet, a legfontosabb tényező, hogy a bullish alap volumene nagy szintre nőhet, vagy sem meghatározza, hogy a trend új felfutás vagy csak egy visszapattanás lesz.

A MACD és az árindex az alsó divergencia mintázatát jelzi, és ebben a szakaszban az eladási mennyiség nyilvánvalóan alacsonyabb, mint a múlté. Ez egyben annak a jele, hogy a bearish finanszírozási szint gyengül. A befektetőknek emlékeztetniük kell arra, hogy 9100 dollárnál mélyebbre eshetnek, mivel a piac bármikor változik, azonban a visszapattanási lehetőség nagyobb, mint a zuhanás.

Szint Karakter1D – konszolidáció

Tegnap a BTC nem stabilizálódott, miután rövid ideig konszolidálódott 9500 dollár felett. A medvék továbbra is elnyomták az árat az erős támaszterület aljáig, közel 9100 dollárig. Eddig még mindig nincs megállási jel. Neo, az OKEx elemzője úgy véli, hogy a BTC elmúlt két nap aktív értékesítési alapjai nem tekinthetők annak a jelének, hogy nagyszabású csökkenő tendencia kezdődött. Az óránkénti mennyiség elemzése alapján nem az a tény, hogy az eladási mennyiség túl magas, hanem az, hogy túl kevés az aktív vételi megbízás, az ár egy bizonyos kulcspontra esett, és nem vállalta a kezdeményezést. Ennek eredményeként néhány, még mindig a piacon lévő lakossági befektető a Zárás és kilépés lehetőséget választotta, majd a "érintés és összeomlás" a bikák helyzete. A BTC jelenleg kulcspozícióban van, a 9 100 dolláros korrekció bizonyos mértékben elnyelte a közelmúltbeli emelkedést. Ha 9100 dollár alá esik, az azt jelentheti, hogy a legutóbbi korrekció véget ért, és a bullish megkezdődik. Ellenkező esetben a visszahívás végének a jele, és a következő emelkedés következik.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás9500 USD középtávú ellenállás9700 USD

Rövid távú támogatás9100 USD középtávú támogatás8900 USD

ETH örökös szerződés

Szint Karakter 1H-konszolidáció

Ez az ETH 4 órás diagramja, miután egy bizonyos ideig 290 és 235 dollár között konszolidálódott, a trend jelzi, hogy kitör ebből a konszolidációs területből, de nem ugyanaz a BTC-vel, a 230 dollár alá esés nem azt jelenti, hogy ez a trend váltson medvére, mivel a legerősebb támasztási terület 215 és 230 dollár között van, mivel ez az intenzív kereskedési terület a szivattyú alatt. Csak a 215 dollár törlesztése, amely ennek a támogatási területnek az alja, azt jelenti, hogy nagy mértékű bearish jön, vagy még mindig hívhatjuk a jelenlegi trendet visszahívásnak.


Véleményem szerint, ha az ár napközben 230 dollárra stabilizálódhat, a trendnek esélye lehet a zöld nyílhoz hasonlóan visszapattanni. Ellenkező esetben az ár a következő támasz területre eshet, és egy jobb vállmintát képezhet. Az eladási mennyiség ebben a szakaszban alacsonyabb, mint az azt megelőző első két szakaszé, a 230 dollár feletti visszapattanás magas lehetséges esemény.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás245 USD középtávú ellenállás255 USD

Rövid távú támogatás230 USD középtávú támogatás215 USD

XRP örökös szerződés

Szint Karakter1H-medvés

OKEx XRP örökös szerződés: Az XRP ezen 1 órás diagramja megmutatja nekünk, hogy a két váll alsó részének 0,2690 dollár feletti törése után a bearish trend folytatódik és nincs stop jel.

A MACD és az árindex azt mutatja, hogy az alsó divergencia hosszabb az XRP-nél, mint a többi altcoin, amelyet említettünk.

A következő hatékony támogatás 0,2340 dollár körül van, mivel ez a dupla alsó nyakkivágása január végén. A befektetőknek figyelembe kell venniük, hogy ez a támogatás nem biztos, hogy erős, mintha a piac nem tudna felmelegedni. 0,2130 dollárt lehetetlen kipróbálni, ha ez megtörténik, figyeljen inkább a 0,2340 dollár körüli hatékonyságra rövid távon.

Ellenállási és támogatási szint:

Rövid távú ellenállás: 0,2470 USD Középtávú ellenállás: 0,2610 USD

Rövid távú támogatás: $0,2340 középtávú támogatás :$0,2130

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map