A kriptopiacok határozatlanok, mivel a Bitcoin Bulls lelassul: technikai kedd

Röviden

  • A kriptovaluta piacok továbbra is határozatlanok, mivel a Bitcoin (BTC) az ár szűk tartományban ingadozik.
  • Az adatok azt mutatják, hogy a jelenlegi rövid távú konszolidáció jó kiindulópont lehet a BTC-árak további emelkedéséhez.
  • Éter (ETH) bikák fáradtnak tűnnek, mivel a 250 dollár továbbra is jelentős ellenállási szint, míg a Litecoin (LTC), Tron (TRX) és a Kyber Network (KNC) csatlakozzon a reflektorfényhez.

Piaci áttekintés

A kriptovaluta piacok kedden reggel határozatlanok voltak Ázsiában, mivel a BTC árfolyamok folytatták az oldalsó kereskedést, a 9700 dolláros kilincsek közelében cseréltek gazdát, míg a Bitcoin Cash (BCH) és a Ripple (XRP) kissé zöld színben voltak.

A BTC rövid távú határozatlansága a jelenlegi tartományban utalhat az ár további növekedésének lehetőségére. A Sentix felmérése azt mutatja, hogy a Bitcoin Overconfidence Index +7-re emelkedett, ami megmagyarázhatja, miért látszólag lassultak a BTC bikák. Patrick Hussy, a Sentix ügyvezető igazgatója, mondott hogy az alapvető meggyőződés szilárd, és az 1-2 hetes konszolidáció elősegítheti a BTC-árak ismét emelkedését.

Bitcoin hangulatSentix Bitcoin Overconfidence Index. Forrás: Sentix

A Sentix Overconfidence Index annak a valószínűségét méri, hogy az egymást követő emelkedő vagy csökkenő árak fokozott önelégültséghez vezettek-e a befektetők körében. A -7 alatti vagy a +7 alatti értékek általában annak a jele, hogy a konszolidációk vagy a korrekciók küszöbön állnak.

Arra számíthatunk, hogy a BTC piaci erőfölénye ismét a középpontba kerül, mivel ez történelmileg 65 százalék körüli mélypontra esett, ahol jelenleg áll. Ha innen visszapattan, az a piac növekvő Bitcoin iránti keresletét tükrözné az altcoinokhoz képest.

Bitcoin dominanciaBTC piaci dominancia (%). Forrás: Tradingview

Az altcoin térben úgy gondoljuk, hogy Tron (TRX) továbbra is a figyelem középpontjába kerül, mivel arra számítunk, hogy a 4.0 frissítéssel kapcsolatos hírek továbbra is az elsődleges ármeghajtók maradnak. Basic Attention Token (DENEVÉR) viszont folytatta a rallyt majdnem 0,26 szintig annak ellenére, hogy a Brave böngésző hírei szerint a felhasználókat a vállalat hivatkozási linkjeire irányította, amikor különböző platformokra navigáltak.

Árelemzés

BTC / USDT – tesztelje újra a támogatást, mielőtt felmegy?

A BTC / USDT háromszög alakzatban maradt, mivel az ár az elmúlt héten többnyire oldalirányban mozgott. Ugyanakkor a BTC újra tesztelheti a háromszög alacsonyabb támaszát, mielőtt kitörést hozna létre, különösen azért, mert az RSI ezen a héten alacsonyabb (az árhoz viszonyított) csúcsot produkált, ami bearish divergenciának számít.

A sztochasztikus is alacsonyabban mozog, és annak ellenére, hogy valószínű, hogy a gyors vonal a lassú vonal fölé kerülhet, a két mutató az írás idején azt mutatja, hogy a felfelé irányuló lendület kissé elhalványult.

Azonban a Végső oszcillátor a hét elején ketyegett, és jelezheti, hogy a hátrányos elfogultság korlátozott.

Szintenként a háromszög alsó támasza 9300 és 9200 dollár között van – bármi, ami alatta van, növelheti a lefelé irányuló lendületet. Míg a felfelé mutat, a múlt heti 10 400 dollár körüli csúcs továbbra is a plafon.

BTC USDT diagramBTC / USDT napi grafikon. Forrás: OKEx; Kereskedési nézet


ETH / USDT – a bikák fáradnak

Korrekció készülhet az ETH / USDT-re, mivel a bikák fáradni látszanak, és a medvék hamarosan átvehetik a hatalmat. Annak ellenére, hogy többször is megpróbáltak 250 dollár fölé törni, továbbra is erős ellenállást mutat az ETH-val szemben, és több lendületmutató is rövid távú korrekcióra utal. A MOM indikátor bearish divergenciát eredményezett, míg a MACD egyre szűkül.

Hátrányként elmondható, hogy a 78,6 százalékos Fibonacci retracement 223 dollár közelében lehet az első figyelt szint. Ezt követően további korrekciókat láthatunk a 210 dollár felé. Másrészt, ha a 250 dolláros támogatás megerősítést nyer, ez megalapozhatja a februári 288 dolláros csúcs tesztelését, bár rövid távon nem valószínű..

ETH USDT napontaETHUSDT napi diagram. Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

LTC / USDT – készítsd el vagy törd meg a pillanatot?

Az LTC / USDT oldalt kereskedett, miután a múlt héten újabb sikertelen kísérletet tett az 50 dolláros szint megdöntésére. Előfordulhat, hogy a hetedik legnagyobb kriptovaluta közvetlen visszapattanásra vár, mielőtt a medvék átvennék az irányítást.

Az ár jelenleg a Bollinger szalagok középvonalán nyugszik, és az alsó keresztezés támogathatja az esetet a megforduláshoz. Az RSI is a közelmúltbeli csatorna támogatásán nyugszik, és egy lebontás ronthatja a pozitív lendületet.

Hátrányként elmondható, hogy 44 dollár lehet az első figyelt szint, majd 41 dollár következik.

LTC USDT DailyLTC / USDT napi grafikon. Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

TRX / USDT – a korrekció esedékes lehet

A technikai mutatók azt sugallják, hogy a TRX / USDT továbbra is túlvásárolt maradhat, és egy korrekció visszaszoríthatja az árat a csatorna alacsonyabb támogatására.

Az RSI az elmúlt napokban flörtölt a túlvásárolt zónával, míg a Williams% R -20 százalék felett maradt. Mindkét olvasat azt jelzi, hogy a párt túlvásárolták, és a sztochasztikus medvés kereszteződés megerősíti a jelet. A 0,01620 dollár továbbra is nézhető szint.

TRX USDT DailyTRXUSDT napi diagram. Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

KNC / USDT – valószínűleg teszteli az ellenállás-fordított támogatást a kitörés után

A KNC / USDT az egyik legjobban teljesítő altcoin az OKEx kereskedési platformon a keddi ülésen, több mint 16 százalékkal.

Az ugrás kitörést eredményezett a közelmúltbeli háromszög mintázatából, és az árat tovább tolta a túlvásárolt zónába, amint azt az RSI és a William% R is megerősíti.

Bár a pár túlvásároltnak tűnik, előfordulhat, hogy nem kerül sor közvetlen árkorrekcióra. A KNC valószínűleg először újra teszteli a 0,753 és 0,757 dollár közötti területet, hogy meg tudja-e fordítani az ellenállásról egy támogatási szintre.

A kereskedési volumen azonban aggódhat a bikák miatt, mivel ez az ártól való bearish eltérést tükrözi.

KNC USDT DailyKNCUSDT napi diagram. Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map