A PayPal pletykái meghajtják a Bitcoin árát, de a lejáró opciók a volatilitás növelésére vannak beállítva: technikai kedd

Röviden

  • A Bitcoin (BTC) ára visszafordult a 9600 dolláros területre a PayPal kriptot integráló pletykáin
  • A piaci volatilitás várhatóan növekszik a fő BTC opciós szerződések lejárta előtt
  • Az adatok azt mutatják, hogy a BTC jelenlegi értékelése több felfelé irányuló lehetőséggel és növekedési hellyel rendelkezik

Piaci áttekintés

Javult a kriptopénzpiacok hangulata kedden kora reggel Ázsiában (UTC 20.00–21.00), mivel a Bitcoin egy rövid korrekció előtt eredetileg visszaszerezte a 9 600–9 800 dolláros szintet. A visszapattanás után jött jelentések kiemelte a Paypal-t álláshirdetések kriptográfiai mérnökök keresése, pletykák táplálása a lehetséges Bitcoin integrációról.

A piaci volatilitás azonban várhatóan ezen a héten magas marad a Paypal-pletykák ellenére a júniusi BTC opciós szerződések miatt, amelyek hamarosan lejárnak. Érdemes megjegyezni, hogy az azonnali piacok általában ingatagabbak, mint a főbb opciók lejárata előtt.

Eközben a Glassnode adatai azt mutatják, hogy a BTC piaci értéke és a realizált érték (MVRV) aránya a legutóbbi áremelkedés ellenére is viszonylag alacsony szinten maradt.

Bitcoin MVRVBitcoin MVRV arány (7d-MA); Forrás: Glassnode

Az MVRV arány azt jelzi, hogy a BTC valós értéke felett vagy alatt valósult-e meg a realizált árához képest. Ha az arány 1 és 2 között van, ez azt jelenti, hogy a BTC alulértékelhető, ha magasabb az arány, akkor az túlértékelést tükröz. A jelenlegi 1,6-os MVRV-arány mellett a Bitcoin növekedési potenciálja továbbra is nagy, még akkor is, ha a piaci árak közelebb kerültek a 10 000 dollárhoz.

Másutt a DigiByte (DGB), Ontológia (ONT) és a Bitcoin Diamond (BCD) az altcoin térben a legjobban gyarapodók közé tartozott, míg a Hycon (HYC) és az Orbs Hybrid Blockchain (ORBS) 6% és 9% között adta fel a kedd kora ülésszakot.

Árelemzés

BTC / USDT – Még nem trendváltás?

A lendület pozitívvá vált a BTC / USDT számára, mivel a pár érintetlenül találta a háromszög mintázatának alsó támaszait. Ezt az emelkedő lendületet tükrözi az RSI és a DMI is. Bár a MACD piros maradt, a két vonal közötti különbség egyre szűkül. Az RSI azonban kitört a legújabb trendből, míg a + DI a -DI és az ADX fölé emelkedett. Mindkét mutató pozitív elmozdulásra utal.

A hangulat pozitív változása ellenére azonban nehéz a keddi árfolyamokat trendfordulás kezdetének nevezni. Ennek oka, hogy a pár még mindig a háromszög mintáján belül kereskedik, és a határozott megfordulás megerősítéséhez kitörésre van szükség.

Ha a pozitív hangulat érintetlen marad, a pár újra tesztelheti a $ 9,800 és a $ 10,000 közötti területet, ami még mindig jelentős ellenállási szint.

A 9200 dolláros támogatás lehet az alacsonyabb figyelhető terület, amely teszteléssel növelheti annak valószínűségét, hogy az egyéves ellenállásból kifordult támogatási trendvonal újra megközelíti a 8850 dollárt..

BTC USDT diagram A BTC / USDT a háromszög alsó részén talált támogatást; Forrás: OKEx, Tradingview


ETH / USDT – Készülő Shooting Star?

Az ETH / USDT a BTC / USDT-hez hasonló lendületes áttörést tükröz; azonban még nem láttunk elegendő vásárlóerőt a keddi 246 dollár körüli csúcs közelében. Ebben a forgatókönyvben a pár könnyen előállíthat naponta "Hullócsillag" minta, amely tipikusan bearish gyertyatartó, hosszú felső árnyékkal.

A pár majdnem elérte a felső Bollinger Band-et is, ami a túlvásárlás korai jele lehet, annak ellenére, hogy az RSI 70 alatt maradt. Ezenkívül a kereskedelem volumene sem nőtt jelentősen az ár mellett, tovább erősítve a rövid távú korrekció. A 227 és 251 dollár közötti tartomány, amelyet kiemeltünk a utolsó kiadvány érvényben maradt, és ez még mindig a hét referenciája lehet.

ETH USDT diagramETH / USDT napi “Shooting Star” készülőben; Forrás: OKEx, Tradingview

XRP / USDT – Rövid távú visszapattanás várható?

Előző technikai kedden kiemeltük, hogy az XRP medvék miként maradtak kontroll alatt a múlt héten, és az XRP / USDT azóta a várakozásoknak megfelelően megérintette a háromszög alacsonyabb támasztékát.

A kezdeti jelek azt mutatják, hogy a bikák hamarosan visszatérhetnek, amikor a sztochasztikus bullish crossovert eredményez, és az RSI elkezd kitörni. Még ha rövid távú visszapattanás is megvalósul, a háromszög felső ellenállása, 0,198 közelében, továbbra is érvényes marad. A tendencia megfordulását ebben a pillanatban sem lehet megerősíteni.

XRP USDTAz XRP / USDT innen visszapattanhat; Forrás: OKEx, Tradingview

ONT / USDT – túlvásárlás?

Az ONT / USDT ezen a kedden az OKEx kereskedési platform egyik legjobban teljesítő altcoinja volt, 5% -kal gyarapodva a munkamenet során.

A pár a legutóbbi háromszögmintázatból kifelé törést produkált, és ez a felfelé lendület a MACD-n is látható. Amint azonban magasabb a kereskedelem, egyre közelebb kerül a 365 napos mozgóátlaghoz is, ami erős ellenállási szintnek tűnik.

A 0,7 dollár lehet az első figyelt terület, amelyet követően láthattuk, hogy a pár elérte a 0,76 dollárt. A hátránya, hogy 0,63 dollár marad aktív.

ONT USDT diagramAz ONT / USDT napi kitörést produkált; Forrás: OKEx, Tradingview

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalához, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési ügyletek folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map