A piaci hangulat bullish, de a Bitcoin hamarosan eléri a legfontosabb ellenállási szinteket: Market Watch Weekly

Az elmúlt héten a kriptopénzpiac erőteljesen emelkedett. Az OKEx azonnali áradatai szerint a Bitcoin (BTC) az elmúlt hét napban 6,31 százalékkal emelkedett, ez a hatodik egymást követő heti nyereség.

Az Ethereum (ETH) 10,1 százalékkal emelkedett, valószínűleg azért, mert a felhasználók alig várják az ETH 2.0 Testnet elindítását. Ethereumprice.org megjelent a új eszköz az Ethereum 2.0 tétdíjak kiszámításához.

A Tezos (XTZ) a múlt héten 22,76 százalékkal gyarapodott, ami annak a ténynek az előnye, hogy az XTZ teljes forgalmának 93 százaléka (kb. 1,9 milliárd dollár) zárva van, StakingRewards.com adat.

Mindezek a kriptovaluták majdnem teljesen felépültek a március 12-i történelmi eladástól.

% -os árváltozás az elmúlt héten. Forrás: OKEx

„A kriptó felforrósodik”

Fred Wilson, az AVC blog szerzője nemrégiben írta „A kriptó felforrósodik, és mindenki részt akar venni az akcióban” című bejegyzésében.Az események által vezérelt növekedés”. Fred megfigyelése összhangban van az on-chain mátrixokkal.

Száma Aktív entitások (7 napos mozgóátlag) a bitcoin hálózatban 2019 júliusa óta a legmagasabb szintre emelkedett a Glassnode adatszolgáltató diagramja szerint.

Az aktív entitások mutatója a Bitcoin értékét jelöli aktív címek. Sőt, meghaladta a legalább 0,1 Bitcoin-t birtokló címek száma 3 millió 2017 vége és 2018 eleje óta a piaci fellendülés óta először.

Bitcoin: aktív entitások (7D mozgóátlag). Szósz: Glassnode

Mindezek az adatok azt mutatják, hogy a piaci bizalom nem semmisült meg, vagy gyorsan helyreállt. A Kriptofélelem & Kapzsiság Index a piaci bizalom lassú emelkedését is mutatja.

Az Arcane Research legfrissebb, április 24-én közzétett jelentése szerint „az index most március 9-e óta az„ Extrém félelem ”területén mozog, ami a leghosszabb időszak, amelyet az index 2018. februárjában indult. 20 alatt azt jelzi, hogy a piac az „Extrém félelem” területén van.

Kriptofélelem & Kapzsiság Index. Forrás: alternatív.me

További jó hír a kínai piacról

Április 25-én, az indítás rendezvény a kormány által vezetett blockchain infrastruktúra-kezdeményezés számára, Blockchain alapú szolgáltató hálózat (BSN) került megrendezésre Pekingben. Ez az esemény azt jelzi, hogy a BSN hivatalosan belép a kereskedelmi térbe, és megnyílt a tengerentúli béta verzió. A Blockchain-alapú szolgáltató hálózat (BSN) egy felhőközi, portálokon átívelő, keretrendszereken átívelő globális infrastrukturális hálózat, amelyet mindenféle blokklánc-alkalmazás telepítésére és működtetésére használnak. A BSN célja, hogy megváltoztassa a blokklánc-alkalmazások fejlesztésének és telepítésének magas költségeivel kapcsolatos jelenlegi problémát azáltal, hogy nyilvános blokklánc-erőforrás-környezeteket biztosít a fejlesztőknek.


A múlt hét elején, Sina hírek kiderült, hogy a Starbucks és a Mcdonalds azon kiskereskedelmi óriások közé tartozik, akik meghívást kaptak a DCEP – a digitális Renminbi (RMB) – kísérleteiben való részvételre Xiong’an New Area városában. A DCEP egy digitális pénznem, amelyről azt mondják, hogy az első a maga nemében. 1: 1 arányban támogatják Kína nemzeti pénznemével, az RMB-vel.

Az Ebang, a kínai kínai bányászati ​​fúrótornyok gyártója hivatalosan iktatott 100 millió dolláros IPO-ra, azzal a szándékkal, hogy felvegyék a listára az NYSE-t vagy a Nasdaq-ot. Az Ebang riválisa, a Cannan Inc. (Nasdaq: CAN) tavaly tőzsdére került, de a Cannané részvényárfolyamok több mint 50 százalékkal vannak lejjebb tőzsdei bevezetése óta.

A bányászati ​​hardver háború egyre brutálisabb. Április 17-én a MicroBT bejelentett három új bányászati ​​berendezés online konferencián. Március végén pedig elment a Bitmain legfejlettebb bányászgépe – az Antminer S19 eladó, 24 órán belül eladják. Minden hardvercég a Bitcoin harmadik felére készül, amikor a bányajutalom felére csökken, és várhatóan több nem hatékony bányász kiszorul.

A bikafutás több kulcsfontosságú ellenállási szintet fog elérni

Az OKEx BTC / USDT heti grafikonon a Bitcoin hat hete emelkedett. Legutóbb ilyen típusú teljesítményt 2019 márciusa körül tapasztaltunk, akkor a Bitcoin 4000 dollárról 13 000 dollár fölé indított bika futást.

Bár a jelenlegi rövid és középtávú minták bika trendben vannak, a 7800 és 8000 dolláros terület nagyon közel van a március 12-i összeomlás kezdeti szintjéhez. Sőt, az ár még mindig számos közelgő kulcsfontosságú ellenállással néz szembe. A középső vonal a Bollinger zenekarok a heti grafikonon 7860 dollár körül mozog, a 100 napos mozgóátlag pedig 7985 dollár közelében mozog.

Legfrissebb Futures Friday elemzésünk szerint, az OKEx negyedéves Bitcoin határidős heti áttekintése szerint a Bitcoin határidős ügyintézés visszatért, ami azt jelenti, hogy a határidős szerződések ára magasabb, mint az azonnali ár. A pozitív prémium az optimista piaci hangulatot jelzi az ármozgásokkal kapcsolatban.

Sőt, a határidős piacon az Arcane Research legújabb, április 24-i jelentésében megjegyezte, hogy „az OKEx az elmúlt hónapban szilárdan biztosította felső pozícióját, 28% körüli piaci részesedéssel.”

Amint azt a múlt heti piaci áttekintésben említettük, mivel a Bitcoin ára továbbra is pozitív korrelációt mutat az S-kel&P 500, meg kell vizsgálnunk a makroökonómiát.

Az S 24 százaléka&P 500 vállalat rendelkezik számolt be tényadatokonkénti eredmény, amely 15,8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel ezelőtt. A héten 172 nagyvállalat fog beszámolni az eredményekről, köztük a népszerű piaci részvények, a FAANG, az MSFT és a TSLA.

A Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság (FOMC) ezen a héten tartandó ülése várhatóan visszatartja a kamatlábakat. A kezdeti munkanélküliségi igényeket, a maginflációt és a chicagói PMI-t csütörtökön teszik közzé IHS Markit és a ISM gyártási index pénteken jelenik meg, valamint az automatikus értékesítési számok.

A piaci szereplőknek továbbra is körültekintően kell kereskedniük, még mindig nem zárhatjuk ki a tőzsdén bekövetkező kettős süllyedés lehetőségét.

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map